Poděkování

Vše co nejde zařadit jinam

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
laty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od laty »

:excl: Mno tak *usměje se*začneme.…. :shades:
:excl:
Moc děkuju všem postavám a hráčům které jsem na Eq potkal... :biggrin: Zvláště pak té skupince pohybující se v Říši,ke které se vždy nějak přis*ru :bleh:,
pak taky *plecháčkovi za to spadnutí ze skály a následný quest donest ho do města.…
Všem hráčům hrajícím kolem 2 hodiny ranní
tvůrcům za nález efektivnějšího využití noci než je spaní(ale trochu jinej něž může napadnout 18+ :megalol: :megalol: )
sobě a Dinovy za půlnoční *tanec s vrrky*…. :megalol:….fakt jsem myslel že jdeme bezpečnou cestou kde je jen pár jezevců :blush:
Stilleto za její oblibu skřetího masa.…….nešlo by udělat aby šel naporcovat i zlobr? :megalol:
Taldovi a Tereze a Stilleto za konverzaci o Solarovi :megalol:
skřetvědům za jejich *výlet* k Hargolu.…
PJs,WBs,NPCs,PCs za skvělej herní zážitek.…
Tý hnusný potvoře ve kryptě....a modrýmu krystalu :dry:
starším hráčum za trpělivost a dobrou vůli s nově příchozími(musim říct že i já začínám mít nutkaní seslat a toho hajzla co kolem mě v Hagolu proběhne s půlkou zverimexu seslat ohnivou kouli...nehledě na trpslíky a jejich averzi k magii …..)

Post Scriptum:
Apropos můžu ještě offtopic otázku na okraj?Jaká je ta číselná zkratka na protikouzlení(jen pro prskavky :shades: )případně odkaz na topic kde se todle všechno řeší :shades:
Alfray
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alfray »

laty: Zkus použít takovou tu lupu nahoře :bigwink:
acc.:skarbi
postavy: Luthor Waldenn
OneHeart
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OneHeart »

@laty: 948
"Kdyby brány vnímání byly průzračné, každá věc by se člověku jevila taková, jaká je, neskonalá."
(William Blake)
laty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od laty »

děkuju :blush:
Kirros
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kirros »

Díky DM za dnešní zpříjemění hry v Tirianu opravdu to bylo osvěžující ikdyž se jednalo o malé věci :sorcerer: díky
Jacho Ering - Lektor Magické Univerzity v Tirianu
laty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od laty »

Chtěl bych poděkovat všem přítomným za včerejší posezení u ohně a vyprávění o tom questu v kryptě...
Winonne
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Winonne »

Děkuji za skvělou společnost dnešní dopoledne v Mithu a hlavně jednomu stydlivemu elfovi :bigwink: moc jsem se bavila a pak za večerní vyprávění příběhů, ostrůvek byl skvěle připravený a Jachovo příběh s efektama, prostě nezapomenutelný zážitek :blush:
Kirros
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kirros »

Já děkuji posluchačům ,že neposlali své psi na kostlivce "Běž si pro kostičku.." :biggrin:
Jacho Ering - Lektor Magické Univerzity v Tirianu
kohen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kohen »

Chtěl bych poděkovat za včerejčí den, řekl bych, že se mi splnilo mnoho co jsem si celou dobu přál...

Děkuji jednak DM,který mě podpořil v tom směru jakým sem chtěl kráčet.. také dávnému příteli, kterýž se dostavil po napsání dopisu na oslavu a nepřišl sám *kouka na sud*,
dále všem zúčastněným na ostruvku pohody...Každému jednomu, kdož dokazal zpříjemnit opejkání a vyprávění.
Jen doufám, že vám chutnalo (hlavně tedy gulášek a pečeně jež dělala vyhlášená kuchařka) a bavili jste se...
Taky se lehce omlouvam za organizaci, ale všechny jsem prostě nestihal... :ermm:
Za rok se těším zas... :smile:
Seržant Tiriánské Stráže Tonny Signerr

Zákon a Pořádek -Pomáhat a Chránit

Sláva Tirianu
sciorp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sciorp »

já Slípal bych se chtěl prvně omluvit za ty kytky trošku jsem to s nimy přepísk, dále bych chtěl poděkovat všem co byli na ostrůvku za pěknou hru a zábavu včetně honby na žraloka
---------------------------------------------------------------------------------------------
dále moc díky DMs za zpříjemnění hry v tirianu maličkostmy typu ožralý námořník *popadáse smíchy za břicho*
---------------------------------------------------------------------------------------------
a nejvíc chci poděkovat Mie za lekci plavání bylo to fakt super nikdy jsem nemyslel že mi může jeden hráč takhle zpříjemnit dopoledne, zvednout náladu a nakopnout mě
DÍKY DÍKY DÍKY DÍKY :excl: :clover: :dribble: :dribble:
TĚŠÍM SE NA DALŠÍ AUTOQESTY
PODPIS
Mia.Dasia
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mia.Dasia »

sciorp píše: ---------------------------------------------------------------------------------------------
a nejvíc chci poděkovat Mie za lekci plavání bylo to fakt super nikdy jsem nemyslel že mi může jeden hráč takhle zpříjemnit dopoledne, zvednout náladu a nakopnout mě
:blush: :blush: :blush: :blush: :blush:
no já jsem si to taky užila a moc jsem se bavila :clover:
Lidská hloupost je bezedná( asi jako ta slánka v tý pohádce: celý kopec hloupousti celé hory.. dokonce pohoří z hlouposti)
sciorp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sciorp »

Mia.Dasia píše:
sciorp píše: ---------------------------------------------------------------------------------------------
:blush: :blush: :blush: :blush: :blush:
no já jsem si to taky užila a moc jsem se bavila :clover:

jen mě mrzí žes nebyla na tom ostrůvku bys koukala jak jsi mě naučila plavat :megalol: :megalol: :megalol:
PODPIS
Jerry

Příspěvek od Jerry »

laty píše:Chtěl bych poděkovat všem přítomným za včerejší posezení u ohně a vyprávění o tom questu v kryptě...
Taky dekuju za vcerejsi ohnostroj u ohne. Kdybych udrzel klapky nahore dyl, tak budu dyl otacet tim veprem na ohni :megalol:
mkov
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mkov »

Dekuji vsem za dnesni krasne hrani nejvice Sare a pak Dinoj :happy:
Naposledy upravil(a) mkov dne 12. 5. 2007 2.16, celkem upraveno 1 x.
Zkušenost je nejlepší učitelka, jen je někdy příliš drahá.
Jsem zodpovědný za to co píšu ale ne za to co čtete!
http://mkov.wz.cz
ungiel

Příspěvek od ungiel »

Jj, Din se nam zacina velmi pekne chytat :D Fajn se s nim hraje :)
laty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od laty »

ungiel píše:Jj, Din se nam zacina velmi pekne chytat :D Fajn se s nim hraje :)
Moje slova :bleh: :bleh: ….Mám pocit ,že počet nekvalitních hráčů klesl na minimum*rýžující trpaslík uvídí mohutnou siluletu Labira a rozplyne se*-alespon v Říši nikde tu krom mé maličkosti žádnýho nevidim...A proto poděkování všem Říšanům... :megalol:
zarion

Příspěvek od zarion »

mkov píše:Dekuji vsem za dnesni krasne hrani nejvice Sare a pak Dinoj :happy:
:) já děkuji tobě, Tald je prostě krásně hraný charakter...

také děkuji Dinovi, je to čím dál tím lepší :) a ja díky němu trochu víc chápu psychiku elfů :D
děkuji všem, je to skvělá zábava moct si tady zahrát.
Když otevřeme oči, když otevřeme mysl,
když otevřeme svá srdce,
zjistíme,
že tento svět je magický.
Libra

Příspěvek od Libra »

Chel bych podekovat Jachovi za peknou prednasku a jeste jednou jemu a Tonnymu za tajemny pozdni vilet :thumbsup:
Kde čert nic nezmůže, tam nastčí krávu … nebo dvě kozy.
Bambus

Příspěvek od Bambus »

Taky bych chtěl Jachovi poděkovat,moc se mi ta přednáška líbila... :clap: :clapping: :clap_1:
Taury
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Taury »

Ano, krásná přednáška. Hlavně nikdo nemohl přijít k újmě :smile: :yes:
Aini Wende - Až po špičky oušek zamilovaná elfka.
Burkarie dcera Zlitiruka - Ulomený obr?
Odpovědět