Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Mě se tam líbilo hlášek... (a přehmatů :) ), hlavně se krásně glosovalo 

Pokud by bylo potřeba doplnit ztracené knihy do knihovny, dejte vědět do PM.
Aktivní: Alariel Erna
Bejvávalo: Te'lyn (by Balrog) (by Niam - NSFW) | Ulrika | Ignatz
Ostatní: Ukládání logů a konverze screenshotů | Jak vyrobit portrét | Knihovna v Amfiberai
Ostatní: Ukládání logů a konverze screenshotů | Jak vyrobit portrét | Knihovna v Amfiberai
- zlaticko71
Děkuji všem bez rozdílu, ať už seděli na židli nebo stáli za oponou. Bylo to skvělé, a stejně jsme toho stihli jen polovinu co bylo naplánováno 

Pokud by bylo potřeba doplnit ztracené knihy do knihovny, dejte vědět do PM.
Tak dnes jsem se opravdu po dlouhé době moc hezky bavil. Atmosféra té elfí společnosti byla úžasná, vzpoměl jsem si tam několikrát na ty staré časy. Moc se mi líbila celková společnost, vybranost a celková úroveň hostů. Většina překvapila, velice mile. Takové akce bych si nechal líbit. To mu líbilo.
přidávám svůj podpis a rovnou i omluvu za:placidity píše:Děkuji všem bez rozdílu, ať už seděli na židli nebo stáli za oponou. Bylo to skvělé, a stejně jsme toho stihli jen polovinu co bylo naplánováno
1) že se to táhlo tak dlouho :-)
2) že jsem se všem nestihl věnovat tak, jak jsem chtěl
3) že na některé nezbyla cena v tombole (ale za to si můžete sami, že jste nic nedonesli)
4) že vám třetinu cen vyžrali NPC (přišlo jich víc, než se čekalo) :-)
Aktivní: Febrilia Jr'eile, pořezaná kráska
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Ono se to původně plánovalo přesně naopak, ale čas nás tlačil :)NiamCK píše:… Škoda že taneční večer byl až po tombole a všichni se rozprchli...
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
Děkuji za skvělou oslavu. Musím ohromně poděkovat pořadatelům, že se do toho vrhli po hlavě a bez bázně a hany ji uspořádali. Byl to skvělý ples s hromadou společenské konverzace, korzováním kolem stolků plných hostů a šlechticů a tajném probírání důležitých témat… až se Alky vůbec nezastavila. A takhle to má přeci vypadat :)
A nemenší dík jde všem DM a DS, co se na přípravě a průběhu oslavy podíleli. Big up tomu, kdo stavěl parket, protože to je jedna z nejotravnějších a nejnáročnějších věcí, co kdy DM vytváří. Moc díky i všem Amfiberaiským obyvatelům, královskému páru i panu vinaři.
A speciální díky Limonádovému Joeovi. Až někde uvidím porcelánového jelena nebo půlpalcové tlakové trubky v dárkovém balení s manometrem, může si být jistý, že mu je koupím!
A nemenší dík jde všem DM a DS, co se na přípravě a průběhu oslavy podíleli. Big up tomu, kdo stavěl parket, protože to je jedna z nejotravnějších a nejnáročnějších věcí, co kdy DM vytváří. Moc díky i všem Amfiberaiským obyvatelům, královskému páru i panu vinaři.
A speciální díky Limonádovému Joeovi. Až někde uvidím porcelánového jelena nebo půlpalcové tlakové trubky v dárkovém balení s manometrem, může si být jistý, že mu je koupím!
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je snad na každém plese stejné, ne?:) Kdo ni nějakou podobnou akci organizoval jistě zná:DWoxa píše:2) že jsem se všem nestihl věnovat tak, jak jsem chtěl
Jinak já taky moc děkuji, bylo to opravdu povedené.
Jediné co jsem trochu nezvládal byl ten hluk:) (rozumějte moc hlášek z okolí abych stihl plně sledovat, co jsem chtěl)
Ariandorsianel - mladý čarodějnický učeň
Yeremmir Marnoren - malíř a pěvec začátečník
Taikan - podivný podivín
Yeremmir Marnoren - malíř a pěvec začátečník
Taikan - podivný podivín
Ty kupuješ trubky já jelena. Potřebuju slevu na eMeSeS dvaapůl :)The_Balrog píše: Až někde uvidím porcelánového jelena nebo půlpalcové tlakové trubky v dárkovém balení s manometrem, může si být jistý, že mu je koupím!
Ludwig von Vergesenburg - "Jen jsem potřeboval na toaletu.… Deska říkáte."
Hubert Boural mladší - už jen nostalgie
Hubert Boural mladší - už jen nostalgie
Díky za příjemné uvítání v Říši, vážně pěkná exkurze... jen ta knihovna, měl sem chuť všechny pobít, s knížkama utéct a hodit to mezi prostý lid :)
P.S.: před stavitelem hrádku kloubouk dolů, žádný palác na luxusní bydlení (alepsoň co jsem mohl vidět), ale odpovídá přesně tomu, co bych od takové stavby čekal.
P.S.: před stavitelem hrádku kloubouk dolů, žádný palác na luxusní bydlení (alepsoň co jsem mohl vidět), ale odpovídá přesně tomu, co bych od takové stavby čekal.
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
Děkuju ZuzuPDovi, že si vzal hlídky pod ruku a všem, co se okolo nich motali/motají/budou motat. Mám rád hlídkování a cítím zábavu na několik týdnů. :)
Tvou šlechetnost poznají tví nepřátelé dříve, než se s nimi utkáš.
Gwynn Mediviere - Navrácen ze ztracena.
Nový portrét - http://www.ulozto.cz/10301739/gwyn-rar
Omluva za OOC..
Byla divná!
Byla divná!
Tvou šlechetnost poznají tví nepřátelé dříve, než se s nimi utkáš.
-
- Kontaktovat uživatele:
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele: