Poděkování

Vše co nejde zařadit jinam

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
Fryn

Příspěvek od Fryn »

Musím poděkovat všem zůčastněným hráčům a DMku (jemu navíc za jednu zajímavou situaci :smile: , která se nakonec stočila veselejším směrem) za včerejší ples. Jako hráč jsem se na tuhle akci dost těšil, takže mě jen trochu mrzí, že jsem z ní musel předčasně zmizet a nemohl si jí užít (myšleno se na ní "vyřádit" :biggrin: ) naplno. Bylo to velmi povedené.
"Asi zase zastřelím televizi, Featherstoneová..." Herr Starr, Preacher
Kirros
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kirros »

Delegace z MUNI si to taky uzila :smile: sice stala mimo hlavni dění (tedy až na ohnostroj) ale to k tomu nejak patří. Takže díky DM a hráčům díky kterým ples vypadal opravdu realne.
Jacho Ering - Lektor Magické Univerzity v Tirianu
Taury
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Taury »

Taky se připojuji, ikdyž všechny pochvali byly už řečeny. Opravdu nádherný večer. Díky takovým chvílím rád hraji EQ. Díky všem co se účastnily, co se podílely, co přišly a vůbec všem co měli s plesem co do činění.
Bohužel na ohňostroj se mi to kouslo na načítací obrazovce, ale to už k tomu patří. Moc dobrých a krásných věcí najednou není dobré. Je třeba šetřit jako se solí.

Jo, abych nezapoměl, díky Kirrosi za inforktovou situaci. Málem mně z ní kleplo, a z té romanticky potom taky. :clover:

PS:Doufám že sova moc nepobouřila krále.
Aini Wende - Až po špičky oušek zamilovaná elfka.
Burkarie dcera Zlitiruka - Ulomený obr?
sciorp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sciorp »

já bych chtěl poděkovat Mr.binksovi
za jeden skvělý den v poušti
:dribble: Fakt super hra díky*pokloní se až na zem* :dribble:
PODPIS
Darmonlor

Příspěvek od Darmonlor »

Opravdu děkuji shovívavému DM, který mi věřil i když nemusel.. Vážně se omlouvám, snažil jsem se co nejdřív zalogovat zpátky, doufal jsem že tam to psisko ještě bude a budu moci v honičce pokračovat... :no: :cry2:
Možná bych tam zemřel, možná ne... těžko teď říct...
Tady je screen.. Já vím že jsem si ho mohl snadno vytvořit v GIMPu a že tak velkou vypovídací hodnotu nemá, ale věř že bych nepodváděl..
http://img529.imageshack.us/my.php?image=logzn4.jpg

Pak se omlouvám za prasení hry potom (kuše v ruce a mrtvola na zádech a tak...) a děkuji za upozornění na ně, příště si dám pozor. :blush:

[edit] Jo a ještě jak tak koukám na ten screen, několikrát jsem v tom šoku zapoměl přehodit kanál, takže pár zbytečností šlo do DM, takže přijměte omluvu i za to ;(
Don't Dream It - Be It <i>Dr. Frank-N-Furter</i>

Amelia Wil Tesla Seyruun
Falik
laty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od laty »

Děkuji Jachovi za čas strávený u zkoušky...jednou se mi to povede :biggrin: :biggrin: ….
Jája CZE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jája CZE »

No, já už ani nevím, komu dřív poděkovat. Takže děkuju všem, které moje postavička potkává, Ať už ji mají rádi, nebo ne *následuje dlouhatánský výčet jmen*, taky DMkám, že ji občas usměrní, když páchá nepravosti (např. zabití medvědů u Amfi), díky za ty hromady nehod, náhod a auto- i DM-questů (a taky za ten super ples, To tančení kolem židlí jsem si užíval naprosto nejvíc :megalol: ), které občas poslední dobou i přežiju a prostě vůbec díky, díky, díky,… a na závěr DĚKUJU!!

No a na závěr bych měl také poslat jeden velký pozdrav a dík těm, kteří celý tenhle svět vytvořili, rozšiřují a udržují v chodu. :clover: :clover: :clover:
-------------------------------------------------------------
Serin - Mladý, trošku urážlivý elf, toulající se po lesích a pláních na desce.
Taury
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Taury »

Včerejší hra pro mne byla opravdu zábavná. Cesta z Mithu se Serinem. Kdy to vypadalo, jako když se prochází opravdoví elfové.
A ptomom speciální diky Jachovi. Když sem odcházel od počítače, měl jsem ztuhlé čelisti, jak jsem celou dobu zadržoval smích. Vypadalo to opravdu nádherně, když Jacho stál jak socha a jen seldoval Aini jak se od srdce, po opravdu dlouhé době, směje až jí tečou szly. Kdo neviděl a neslišel, nepochopí :smile:

Opravdu díky za ten den. Zase jeden co stál zato, že jsem ráno málem nevstal do práce :clover:
Aini Wende - Až po špičky oušek zamilovaná elfka.
Burkarie dcera Zlitiruka - Ulomený obr?
Nalk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nalk »

Chtěl bych poděkovat za zpestření podvečera jisté skupince lidí (všichni vědí o koho jde) a zároveň bych se chtěl omluvit, že jsem musel ještě před ukončením odejít. Hold mě tlačil čas.

PS: elfové by měli zapracovat na dochvilnosti :bleh:
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)

Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
darmian

Příspěvek od darmian »

No, já děkuji za to samé, ale především se chci omluvit. Úplně na konci jsem totiž vylekal jistou osobu. Snad jí to nepřivodí doživotní ujmu. Omlouvám se... :ermm:
Nifredil

Příspěvek od Nifredil »

Mě se to také moc líbilo, děkuji, že jsem tam mohla být! :yes: :biggrin: Byl opravdu moc hezký a pohodový večer :bigwink: Díky všem, kteří tam byli :clover:
mkov
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mkov »

taky se pridam :happy: bylo to pekny
Zkušenost je nejlepší učitelka, jen je někdy příliš drahá.
Jsem zodpovědný za to co píšu ale ne za to co čtete!
http://mkov.wz.cz
Safira

Příspěvek od Safira »

Nalk píše:Chtěl bych poděkovat za zpestření podvečera jisté skupince lidí (všichni vědí o koho jde) a zároveň bych se chtěl omluvit, že jsem musel ještě před ukončením odejít. Hold mě tlačil čas.

Hihi my bychom rádi, ale elektrikáři se nám vrtali v domě a nepustili nám elektriku a nepusitili :crazy: !
"Přítel je člověk, který přichází tehdy, když už všichni odešli."

Safira Yarwillaneya
Eithné
Safira

Příspěvek od Safira »

Safira píše:
Nalk píše:Chtěl bych poděkovat za zpestření podvečera jisté skupince lidí (všichni vědí o koho jde) a zároveň bych se chtěl omluvit, že jsem musel ještě před ukončením odejít. Hold mě tlačil čas.

Hihi my bychom rádi, ale elektrikáři se nám vrtali v domě a nepustili nám elektriku a nepusitili :crazy: !
darmian píše:No, já děkuji za to samé, ale především se chci omluvit. Úplně na konci jsem totiž vylekal jistou osobu. Snad jí to nepřivodí doživotní ujmu. Omlouvám se... :ermm:
no, jsem ráda, že jsme to oba přežili (doufám) :blush:
"Přítel je člověk, který přichází tehdy, když už všichni odešli."

Safira Yarwillaneya
Eithné
magnumik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od magnumik »

Pokud se tady teť v posledních příspěvcích děkuje za to, za co si myslím, že se děkuje, tak se taky přidávám :biggrin: sice sem málem nestihl šalinu do práce, ale stálo to za to :bigwink:
allekoo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od allekoo »

Dakujem za učast zučastením a hlavne jednej bez ktorej by to nešlo.
Nalk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nalk »

Safira píše:Hihi my bychom rádi, ale elektrikáři se nám vrtali v domě a nepustili nám elektriku a nepusitili :crazy: !
Heh já myslel tu grupu co šla s Talnelianem a dělali si exkurzi po lese :bigwink: :yes:
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"

darmian

Příspěvek od darmian »

Nalk píše:
Safira píše:Hihi my bychom rádi, ale elektrikáři se nám vrtali v domě a nepustili nám elektriku a nepusitili :crazy: !
Heh já myslel tu grupu co šla s Talnelianem a dělali si exkurzi po lese :bigwink: :yes:
Pořád lepší exkurzovat po lese a trošku se poučit, než stepovat u ohniště jako ta druhá grupa :bigwink: :biggrin: :clover:
Nalk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nalk »

darmian píše:Pořád lepší exkurzovat po lese a trošku se poučit, než stepovat u ohniště jako ta druhá grupa :bigwink: :biggrin: :clover:
To by dopadlo, kdybych je vzal na exkurzi :bleh:

Winonne
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Winonne »

No tolik lida v divočině jsem jaktěživ neviděla :biggrin: , trochu jsem se obávala jak to všechno dopadne a hlavně jsem se obávala sebe, nejlepší bylo, že jsem to celé měla napsaný na papíře, ale spoustů škrtanců a dopisování a když měla Nya mluvit, tak jsem to tam luštila a nadávala si že jsem to nepřepsala :megalol:...Ale jinak díky, díky, díky...
Odpovědět