Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Hihi my bychom rádi, ale elektrikáři se nám vrtali v domě a nepustili nám elektriku a nepusitiliNalk píše:Chtěl bych poděkovat za zpestření podvečera jisté skupince lidí (všichni vědí o koho jde) a zároveň bych se chtěl omluvit, že jsem musel ještě před ukončením odejít. Hold mě tlačil čas.
PS: elfové by měli zapracovat na dochvilnosti
Safira píše:Hihi my bychom rádi, ale elektrikáři se nám vrtali v domě a nepustili nám elektriku a nepusitiliNalk píše:Chtěl bych poděkovat za zpestření podvečera jisté skupince lidí (všichni vědí o koho jde) a zároveň bych se chtěl omluvit, že jsem musel ještě před ukončením odejít. Hold mě tlačil čas.
PS: elfové by měli zapracovat na dochvilnosti!
no, jsem ráda, že jsme to oba přežili (doufám)darmian píše:No, já děkuji za to samé, ale především se chci omluvit. Úplně na konci jsem totiž vylekal jistou osobu. Snad jí to nepřivodí doživotní ujmu. Omlouvám se...
Heh já myslel tu grupu co šla s Talnelianem a dělali si exkurzi po leseSafira píše:Hihi my bychom rádi, ale elektrikáři se nám vrtali v domě a nepustili nám elektriku a nepusitili!
To by dopadlo, kdybych je vzal na exkurzidarmian píše:Pořád lepší exkurzovat po lese a trošku se poučit, než stepovat u ohniště jako ta druhá grupa![]()
![]()