Omluvy

Vše co nejde zařadit jinam

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
Street_cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Street_cz »

od zítra do pátku až soboty (EDIT: myslím za týden) jsem v Holandsku, takže zdar :whouum:
Safira Isil - 3.1.1121 popravena katovou sekyrou
Ramone, syn Anarchův - 27.10.1129 zemřel nepřízní osudu
ostatní upadli v zapomnění
darmian

Příspěvek od darmian »

Nějak sem zapomněl, že mám zapnutý NWN. Naštěstí byla postavička uklizená v pokoji, ale stejně se omlouvám... :blush:
Dron

Příspěvek od Dron »

Omluva všem, co by chtěli něco k Et za mých následujících 14dní dovolené a její nepřítomnost a především panu Šupinkovy za nedodaná jablka :smile:
Pipi_CZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pipi_CZ »

Taky tu teď nebudu 14 dní, tak se omlouvám všem se kterými v poslední době hraju - hlavně družině :ermm:
Naylun

Příspěvek od Naylun »

Cca do 3.8. budu mimo civilizaci.
Svět nepatřil nikomu, kdo nebyl hráč.
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

Panathian píše:Cca do 3.8. budu mimo civilizaci.
Taktéž
George
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od George »

Braenn píše:
Taktéž
Tak autobaterku, počítač a satelitní internet sebou!
Sell drugs. Run guns. Nail sluts and fuck the law.
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

George píše:
Braenn píše:
Taktéž
Tak autobaterku, počítač a satelitní internet sebou!
:biggrin: Když to přežijem my bez eq, budeš to muset i ty přežít bez nás
Nalk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nalk »

Kdyby mě snad někdo hledal (např. Alfray s výplatou :megalol: ), tak tu o víkendu nebudu :bigwink:
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)

Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
Jon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jon »

Budu mimo civilizaci. Asi tak týden.
Kraki Skengdrang
anurin

Příspěvek od anurin »

pardon za dnešní odlog, práce je práce :(
Fryn

Příspěvek od Fryn »

Na nějakou dobu se moje postavy odmlčí, jedu si odpočívat mimo republiku. Zároveň se omlouvám Ezovi za to utnutí (škoda že to nepřišlo dřív).
"Asi zase zastřelím televizi, Featherstoneová..." Herr Starr, Preacher
Darmonlor

Příspěvek od Darmonlor »

Omlouvám se za dlouhou neúčast, zvlášť lidem kteří se mnou počítali. Nějak jsem neměl čas hrát delší dobu v kuse a na nějakou hodinu za týden, na to jsem neměl nervy (věděl jsem že bych do toho zase spadl a neudělal nic :D) Každopádně se teď zase začnu občas vyskytovat ve hře, i když neslibuji že se ukáže Amelie. Ještě pořád přemýšlím jak odůvodnit její nepřítomnost a nezodpovědnost v plnění úkolů a zatím jediná cesta která mě napadá znamená její odchod z desky :)
Don't Dream It - Be It <i>Dr. Frank-N-Furter</i>

Amelia Wil Tesla Seyruun
Falik
Akruo

Příspěvek od Akruo »

Chtěl bych se omluvit všem co se mnou dnes hráli (Morgie, Celass, Brumla a spol.) za časté a.f.k. a za následný nevysvětlený odlog. Vnitrostátní problémy. :clover:
"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

Omlouvám se za svou hru.. ale možná jste si všimli, že střídám poněkud zvláštní výkyvy, takže.. jsou ted totiž dvě varianty:

1) hraji na svém počítači:
a mám pokaženou grafárnu. Do větší lokace se načítám třikrát i s pády, chodím jako skládačka z diáčků, každé npc nebo nasazení kapuce na postavě je dvouvteřinový zásek. A ano, lokaci načítám, jak pár vtipálků naznačilo, jako bych je generovala. Pokud tedy chodím krok sun krok - nemůžu za to:(

2) hraji na noťasu:
a píšu jako idiot (ještě hůř než obvykle) a občas se mi stane, že věta pokračuje v půlce místo na konci, jak jsem zápěstí přejela přes "to ploché co nahrazuje myš". Taky je to jiná klávesnice, takže stabilně mačkám místo TAB Casplock, kamera jde kam chce a nastavení kláves je jiné, než jsem zvyklá (místo chůze úkrok a podobně), takže se zvedám a popobídám z jednoho místa nebo se znenadání rozejdu kam nemám. Za to sice můžu, ale asi s tím nic nenadělám:(

Omlouvám se a snad se brzo kompl vyřeší ke spokojenosti všech co se mnou musí trpět.
George
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od George »

Braenn píše: 2) hraji na noťasu:
a píšu jako idiot (ještě hůř než obvykle) a občas se mi stane, že věta pokračuje v půlce místo na konci, jak jsem zápěstí přejela přes "to ploché co nahrazuje myš". Taky je to jiná klávesnice, takže stabilně mačkám místo TAB Casplock, kamera jde kam chce a nastavení kláves je jiné, než jsem zvyklá (místo chůze úkrok a podobně), takže se zvedám a popobídám z jednoho místa nebo se znenadání rozejdu kam nemám. Za to sice můžu, ale asi s tím nic nenadělám:(
1. Doporučuju hrát na noťasu.. za několik dní si na to zvykneš.. taky jsem se toho bál... stačí pár dní.
2. Zkus jestli nejde "to ploché, co nahrazuje myš" (Touchpad) zamknout... např. mě stačí zmáčknout FN+F3 a už do něj můžu mlátit a nic se neděje.

No a teď k mojí omluvě :) … Chci se omluvit všem, co by se mnou třeba rádi hráli, nějak mě to teď nebere, takže se tam moc neobjevuju.
Sell drugs. Run guns. Nail sluts and fuck the law.
Lampyris
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lampyris »

Akruo píše:Chtěl bych se omluvit všem co se mnou dnes hráli (Morgie, Celass, Brumla a spol.) za časté a.f.k. a za následný nevysvětlený odlog. Vnitrostátní problémy. :clover:
To jsme dvá :drinks_cheers: připojuji se k omluvě
Armio Amattis

Příspěvek od Armio Amattis »

Chci se omluvit, do 15. sprna budu hrát méně a pak týden vůbec :yes:
<b>acc: Spyder</b>
<b>Kristínka</b> - to by jste chtěli vědět, co :P
<b>Sandra Carinson</b> - začíná se rýsovat :o)
<i>Reklama: PipiCZ je holka </i>
Alfray
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alfray »

Omlouvám se, ale i v tak vypjaté situaci budu do neděle pryč.
acc.:skarbi
postavy: Luthor Waldenn
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

Opět se mi potvrdila nepříjemná věc - když člověk druhého v cvc nebo při pomstě nezabije, není brán vážně a veškeré, nedejbože hvězdičkované zranění odezní do deseti minut. Pocity strachu a následky cíleně způsobené bolesti už nikoho nezajímají ani netrápí, o nějakém traumatickém prožitku ani nemluvě. Nakonec, hráče to nebolí, klerici jsou mocní, tak proč se s tím zahazovat?
Tak jen pro vysvětlení, vážně jsem se chtěla zdržet a zdržovala zabíjení s vírou, že pak to druhá strana ocení a taky náležitě uhraje.

Říká se tomu positivní metagame a právě mi s ním došla trpělivost.

Jestli je smrt postavy jediná věc, která se některých hráčů dokáže dotknout natolik, aby ji přenesl na svou postavu, omlouvám se, ale budu na to brát na zřetel.
Odpovědět