Omluvy
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Kdyby mě snad někdo hledal (např. Alfray s výplatou
), tak tu o víkendu nebudu 

"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
Omlouvám se za dlouhou neúčast, zvlášť lidem kteří se mnou počítali. Nějak jsem neměl čas hrát delší dobu v kuse a na nějakou hodinu za týden, na to jsem neměl nervy (věděl jsem že bych do toho zase spadl a neudělal nic :D) Každopádně se teď zase začnu občas vyskytovat ve hře, i když neslibuji že se ukáže Amelie. Ještě pořád přemýšlím jak odůvodnit její nepřítomnost a nezodpovědnost v plnění úkolů a zatím jediná cesta která mě napadá znamená její odchod z desky :)
Don't Dream It - Be It <i>Dr. Frank-N-Furter</i>
Amelia Wil Tesla Seyruun
Falik
Amelia Wil Tesla Seyruun
Falik
Chtěl bych se omluvit všem co se mnou dnes hráli (Morgie, Celass, Brumla a spol.) za časté a.f.k. a za následný nevysvětlený odlog. Vnitrostátní problémy. 

"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Omlouvám se za svou hru.. ale možná jste si všimli, že střídám poněkud zvláštní výkyvy, takže.. jsou ted totiž dvě varianty:
1) hraji na svém počítači:
a mám pokaženou grafárnu. Do větší lokace se načítám třikrát i s pády, chodím jako skládačka z diáčků, každé npc nebo nasazení kapuce na postavě je dvouvteřinový zásek. A ano, lokaci načítám, jak pár vtipálků naznačilo, jako bych je generovala. Pokud tedy chodím krok sun krok - nemůžu za to:(
2) hraji na noťasu:
a píšu jako idiot (ještě hůř než obvykle) a občas se mi stane, že věta pokračuje v půlce místo na konci, jak jsem zápěstí přejela přes "to ploché co nahrazuje myš". Taky je to jiná klávesnice, takže stabilně mačkám místo TAB Casplock, kamera jde kam chce a nastavení kláves je jiné, než jsem zvyklá (místo chůze úkrok a podobně), takže se zvedám a popobídám z jednoho místa nebo se znenadání rozejdu kam nemám. Za to sice můžu, ale asi s tím nic nenadělám:(
Omlouvám se a snad se brzo kompl vyřeší ke spokojenosti všech co se mnou musí trpět.
1) hraji na svém počítači:
a mám pokaženou grafárnu. Do větší lokace se načítám třikrát i s pády, chodím jako skládačka z diáčků, každé npc nebo nasazení kapuce na postavě je dvouvteřinový zásek. A ano, lokaci načítám, jak pár vtipálků naznačilo, jako bych je generovala. Pokud tedy chodím krok sun krok - nemůžu za to:(
2) hraji na noťasu:
a píšu jako idiot (ještě hůř než obvykle) a občas se mi stane, že věta pokračuje v půlce místo na konci, jak jsem zápěstí přejela přes "to ploché co nahrazuje myš". Taky je to jiná klávesnice, takže stabilně mačkám místo TAB Casplock, kamera jde kam chce a nastavení kláves je jiné, než jsem zvyklá (místo chůze úkrok a podobně), takže se zvedám a popobídám z jednoho místa nebo se znenadání rozejdu kam nemám. Za to sice můžu, ale asi s tím nic nenadělám:(
Omlouvám se a snad se brzo kompl vyřeší ke spokojenosti všech co se mnou musí trpět.
1. Doporučuju hrát na noťasu.. za několik dní si na to zvykneš.. taky jsem se toho bál... stačí pár dní.Braenn píše: 2) hraji na noťasu:
2. Zkus jestli nejde "to ploché, co nahrazuje myš" (Touchpad) zamknout... např. mě stačí zmáčknout FN+F3 a už do něj můžu mlátit a nic se neděje.
No a teď k mojí omluvě :) … Chci se omluvit všem, co by se mnou třeba rádi hráli, nějak mě to teď nebere, takže se tam moc neobjevuju.
Sell drugs. Run guns. Nail sluts and fuck the law.
-
Opět se mi potvrdila nepříjemná věc - když člověk druhého v cvc nebo při pomstě nezabije, není brán vážně a veškeré, nedejbože hvězdičkované zranění odezní do deseti minut. Pocity strachu a následky cíleně způsobené bolesti už nikoho nezajímají ani netrápí, o nějakém traumatickém prožitku ani nemluvě. Nakonec, hráče to nebolí, klerici jsou mocní, tak proč se s tím zahazovat?
Tak jen pro vysvětlení, vážně jsem se chtěla zdržet a zdržovala zabíjení s vírou, že pak to druhá strana ocení a taky náležitě uhraje.
Říká se tomu positivní metagame a právě mi s ním došla trpělivost.
Jestli je smrt postavy jediná věc, která se některých hráčů dokáže dotknout natolik, aby ji přenesl na svou postavu, omlouvám se, ale budu na to brát na zřetel.
Tak jen pro vysvětlení, vážně jsem se chtěla zdržet a zdržovala zabíjení s vírou, že pak to druhá strana ocení a taky náležitě uhraje.
Říká se tomu positivní metagame a právě mi s ním došla trpělivost.
Jestli je smrt postavy jediná věc, která se některých hráčů dokáže dotknout natolik, aby ji přenesl na svou postavu, omlouvám se, ale budu na to brát na zřetel.