Chtěl bych poděkovat ostatním postavám a hráčům/hráčkám, co šli s Paks na záchranu muže, o kterém nic nevěděli.
Bylo fajn si zase zahrát za postavu a udělat si Autoqest bez přitomnosti DM
Se slovem se musí zacházet čestně; je to nejvyšší dar, jehož se člověku dostalo.
-- Kniha Sirach
-------------------------- Bojíš se smrti bratříčku ?
Dneska mě hrozně překvapila akce "záchrana nezvěstných" s Taldem. Čekal jsem větší zmatek...a vše proběhlo hladce, pohodově a vůbec...a skoro nikdo neumřel, hihi!
(a pro jistotu moje postava většinu doby mlčela )
Díky od jedné malé druidky všem, kteří se nechali vést, byla radost s Vámi jít. Moc hezká záchranná akce, dost jsem se bavila.
Dál taky díky za zbytek zajímavého večera všem se kterými jsem se setkala... a za milou kočkovanou
já bych chtěl nápodobně poděkovat "malé" druidce za pokec o minulosti
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty acc.:Nalkanar
Ja bych chtel podekovat Kat, Ruovi, Thral a Anarionovi za mooc peknou vypravu. Po veeelmi dlouhe dobe opravdu pekna akce, moc se mi to libilo Diky diky, bavil jsem se cely vecer, jen ten konec mohl byt mene brutalni
Pridavam se s diky, na takovehle vyprave uz jsem dlouho nebyl.
A ohledne toho konce, no... pripadne stiznosti smerujte na Labira za to, ze omezil kouzla ze svitku, jinak by to treba dopadlo jinak...
"Boj byt nevycerpatelna zdroj zabava i pouceni." - Vugar Malshurd
Lord Xeen píše:Pridavam se s diky, na takovehle vyprave uz jsem dlouho nebyl.
A ohledne toho konce, no... pripadne stiznosti smerujte na Labira za to, ze omezil kouzla ze svitku, jinak by to treba dopadlo jinak...
Nedopadlo.… Na to co tam bylo sme prostě v ten moment neměli Ale třeba příště budeme připravený ;) No... i když po tom co sem viděl, stejně nevim nevim... Možná až každej udělá ještě tak 5 levelů
Chtěla by poděkovat všem za dnešní večer... Za nezištnou pomoc, velké přátelství i zajímavý příbeh... bavila jsem se a jsem zvědavá, co bude dál:clover:
Díky
Chtěl bych poděkovat Artovi a Nifredil a zároveň se omluvit, že jsem musel takhle náhle zmizet DOufám, že máš , Arto, zítra na nás trošku času, abychom to mohli dokončit.
darmian píše:Chtěl bych poděkovat Artovi a Nifredil a zároveň se omluvit, že jsem musel takhle náhle zmizet DOufám, že máš , Arto, zítra na nás trošku času, abychom to mohli dokončit.
Já bych chtěl poděkovat tobě, Darmiane, za dnešní zvláštní zážitek. Jen se bojím, že to nebude mít pokračování, protože zítra se k hraní asi nedostanu.
darmian píše:Chtěl bych poděkovat Artovi a Nifredil a zároveň se omluvit, že jsem musel takhle náhle zmizet DOufám, že máš , Arto, zítra na nás trošku času, abychom to mohli dokončit.
Já bych chtěl poděkovat tobě, Darmiane, za dnešní zvláštní zážitek. Jen se bojím, že to nebude mít pokračování, protože zítra se k hraní asi nedostanu.
nebude mít pokračování? *šibalsky se usměje se* to si jen myslíš. Já si taky myslel, že nebude a hle?
Díky všem, se kterými jsem si dnes tak pěkně zahrál. Ke konci se mi dokonce podařilo úspěšně se ztotožnit se svojí postavou (postava k smrti unavená a bez večeře, hráč k smrti unavený a bez večeře).
Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte.