Netřeba. Ale z funkce Hlavního cenzora (Censor Maior, doufám že mě Jon zase nezdrbe za gramatiku:)) budu vybírat hmotné dary v podobě mincí i naturálií, po kterých "tu a tam" přimhouřím očko a nepošlu dál nějakou fotku. O tom které fotky to budou si popovídáme na konci chlébského:D
Braenn píše:Netřeba. Ale z funkce Hlavního cenzora (Censor Maior, doufám že mě Jon zase nezdrbe za gramatiku:)) budu vybírat hmotné dary v podobě mincí i naturálií, po kterých "tu a tam" přimhouřím očko a nepošlu dál nějakou fotku. O tom které fotky to budou si popovídáme na konci chlébského:D
phaaa...nezapomen, že vetšinou fotím já
Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere! Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
Braenn píše:Netřeba. Ale z funkce Hlavního cenzora (Censor Maior, doufám že mě Jon zase nezdrbe za gramatiku:)) budu vybírat hmotné dary v podobě mincí i naturálií, po kterých "tu a tam" přimhouřím očko a nepošlu dál nějakou fotku. O tom které fotky to budou si popovídáme na konci chlébského:D
phaaa...nezapomen, že vetšinou fotím já
Chceš říct, že většinou je foceno tvým foťákem ;)
Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!
Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere! Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
Anade píše:Takže vína, která mohu na akci dovézt:
bílá (po 30 Kč/l): ryzlink rýnský, veltlín zelený, rulandské bílé, sauvignon,
červená (po 40 Kč/l): andré, sv. vavřinec.
Vše znojemská oblast. Měl-li by někdo zájem, mohu přivézt i lahvovaná a archivní.
Něco z vín věnuji ke všeobecné konzumaci.
Prosím ozvěte se, kdo má zájem.
EDIT: Bohůmžel víno musín nakoupit u známých, protože nastaly vážné zdravotní komplikace v rodině.
Protože se nikdo moc neozval, beru od každého vína 3 litry (kromě andré), tj. 15 litrů.