Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
- Mourisson1
- Kontaktovat uživatele:
Obrovské poděkování Onyxovi za nové lokace!!! Taková nadšení při procházení těch nových jsem dlooouho nezažil, díky 

Lothias Cys'variana
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
Nové lokace jsou excelentní! Bravo a velký dík pro Onyxe!
"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Piknik v poušti
Dík za dnešní hru. Myslím že se piknik vydařil i přes nepříjemnosti se žraloky
Jenom nechápu, jak můžete hrát tak dlouho do noci a ráno vstát do práce, nebo někam.….

Toho jsem se během školy naštěstí vyvarovala, ale zas to způsobovalo dlouhodobé herní výpadky.… však ještě uvidím jak to bude s prací do budoucna, zatím to ještě jde, ale kdo ví?Asce píše:
Pro Earaniel: Mno, taky by mě zajímalo, jak můžu upřednostňovat hrají NWN před učením se na zítřejší zkoušky.

Budu zítra držet pěsti

Re: Piknik v poušti
Připojuji se k poděkování, bylo to opravdu zábavné!

Třeba já jakožto student střední školy užívám poslední týden prázdninEaraniel píše:...Jenom nechápu, jak můžete hrát tak dlouho do noci a ráno vstát do práce, nebo někam.….

( ͡° ͜ʖ ͡°)
Díky za posezení na ostrůvku a za zábavu se žralokem bylo to fajn
Brelekír Der-Tyen
-----------------------------------------------------------------------
Eldrer de Tarill - "Axor cotumolmavar ilcuvar anaressë"
Roland Der-Tyen - "Na slovíčko..."
Andell Der-Tyen - "Proč ne..."
Rado Gerpin - Velice znalý, moudrý, inteligentní,milý a starý gnóm (odešel zpět do Gnorrisu)
-----------------------------------------------------------------------
Eldrer de Tarill - "Axor cotumolmavar ilcuvar anaressë"
Roland Der-Tyen - "Na slovíčko..."
Andell Der-Tyen - "Proč ne..."
Rado Gerpin - Velice znalý, moudrý, inteligentní,milý a starý gnóm (odešel zpět do Gnorrisu)
Díky Jitce.
Anade Be'lein – rozporuplná, (pro některé) nevypočitatelná, nedůvěřivá elfka za půl druhé platinky
We do what we must because we can.
O papoušcích…
We do what we must because we can.
O papoušcích…