Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Re: Poděkování
Chtěl bych poděkovat všem za tu včerejší noční akci, nejspíš jsem tam asi něco neudělal zrovna jak by se v RP mělo neboť to byla první moje akce takového druhu. klepal jsem se jako bych v kraťasech a tričku stál v -15 venku. nevím čím to asi bude :) ale dělá mi to pořád když má jít o pvp nebo tak něco. v realu by to tam semnou asi seklo.
PS. pardon že jsem moc nebojoval ale většinu kouzel mám … ehm … tak něják smrtících a mstít se nebo být vrahem se mi vážně nechce.
PS. pardon že jsem moc nebojoval ale většinu kouzel mám … ehm … tak něják smrtících a mstít se nebo být vrahem se mi vážně nechce.

odmítám psát reporty!
Děkuji všem, kdo se zúčastnili té dnešní vílí sešn.
Díky Jasmindě, že nás do něčeho namočila a ostatním, že pomohli. Bylo to příjemné
Díky Jasmindě, že nás do něčeho namočila a ostatním, že pomohli. Bylo to příjemné

"Tinve"
Soví pírko
Morgie †
Tilia Cordata
Hrozně moc děkuji za dnešní "večerní" hru Sakuře.. :) To přenášení přes potok mě zabilo :') A nebo puštění TS kvuli převlékání :D
Eluriorfin Patson- Mladý, depresivní.. Krev Milující, nemrtvé obdivující.. -Popraven sťatím a následným spálením.
Kricík Šmatalko- Já jsem obchodník, nechceš si zahrát vo zlatku? *Škodolibě se usměje a promne si ruce.* - Zmizel při svých nekalých obchodech
Lembas - Sněden
Kricík Šmatalko- Já jsem obchodník, nechceš si zahrát vo zlatku? *Škodolibě se usměje a promne si ruce.* - Zmizel při svých nekalých obchodech
Lembas - Sněden
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
Díky za parťáky(a) při včerejších trpasličích kostkách. :) Škoda, že jsem to nakonec nevyhrál, ale aspoň odjela na koni a oblečená ;)
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
Je to fajn, když se člověk připojí jen na krátkej pokec a odpojí se po půlnoci po nabitém programu. Děkuju všem zúčastněným.…. a k přeludu.…..holt systém má přednost a na tyhle věci člověk už potřebuje sedět za DM konzolí ;) Tam už se naučí nastavovat důležitým NPC nezranitelnost :D
Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!
Jo, jo, člověk si jen řekne pošlu dopis, a náhle je půlnoc a on je uprostřed hry husté jako pudink :)
Děkuji všem a jsem hrozně zvědavý, jak se to bude vyvíjet dál
Děkuji všem a jsem hrozně zvědavý, jak se to bude vyvíjet dál
Tam jaksi nemám přístup ;-) :D … ale tak snad se zas tak moc nestalo.kokosak píše:Je to fajn, když se člověk připojí jen na krátkej pokec a odpojí se po půlnoci po nabitém programu. Děkuju všem zúčastněným.…. a k přeludu.…..holt systém má přednost a na tyhle věci člověk už potřebuje sedět za DM konzolí ;) Tam už se naučí nastavovat důležitým NPC nezranitelnost :D
RIP
- Deadlymoon
Díky za posledních pár dní, vrátilo chuť hrát!
A včerejší akce byly pěkně nabité! Až jsem se v tom trochu motal, ale alespoň bylo pořádně co dělat

A včerejší akce byly pěkně nabité! Až jsem se v tom trochu motal, ale alespoň bylo pořádně co dělat

Nephtys - Podezřele svítící elfka
Aisha Al-Namun - Dancer Of Future
Aisha Al-Namun - Dancer Of Future
Taky bych rád poděkoval za včerejší hru všem a hlavně Alquistovi který jí vytvořil, takže se díky němu mohla dál rozvíjet 
PS: Když člověk hraje s Ezem tak věta "systém má přednost" opravdu nabývá plného významu

PS: Když člověk hraje s Ezem tak věta "systém má přednost" opravdu nabývá plného významu

Ulrich Velton - alalala lulala alalala
Felix Velton – táta mi jednou vyprávěl...
Krakenobijec Honza Velton – Smutek poraženým!
Edgar - R.I.P.*koukne na Františku* tej fajná robka!
Františka – Už je pozdě *usměje se na tebe*
Tirion Lyrek R.I.P. – Solar mě ochrání!
Felix Velton – táta mi jednou vyprávěl...
Krakenobijec Honza Velton – Smutek poraženým!
Edgar - R.I.P.*koukne na Františku* tej fajná robka!
Františka – Už je pozdě *usměje se na tebe*
Tirion Lyrek R.I.P. – Solar mě ochrání!
...to se člověk logne na jeden krátkej rozhovor... a najednou je půlnoc :D Pěkné, pěkné :)
Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!
Děkuju všem za dnešní strašidelný večer. Bylo to moc pěkný
...a ty lavice prosím vrátit

...a ty lavice prosím vrátit

Camelie - hubatá čarodějka
Ania - bledá druidka
Kasiopea
Ania - bledá druidka
Kasiopea
Díky za zájem o zmizelý dobytek, snad se vám to aspoň trochu zatím líbí 

Mě jo
i když tuhle část jsem bohužel prošvihnul.
Já děkuju za super drama U spáleniště

Já děkuju za super drama U spáleniště

Taky děkuju všem zúčastněným. Má to šťávu a každý den přináší něco nového. Nikdy bych nevěřila, že zrovna Kasi bude mít tak pestrý život 

Camelie - hubatá čarodějka
Ania - bledá druidka
Kasiopea
Ania - bledá druidka
Kasiopea
Díky (nejen) za dnešní Amfiberai
Aktivní: Febrilia Jr'eile, pořezaná kráska
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Děkuji Drsoňovi/TTčkovi za přednášku zprostředkovanou skrze jeho adeptíka Daina. 

"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
Přednáška byla moc pěkná, hezky připravená a dokonce i rohatec rozuměl, více méně, o čem byla řeč :)
A Jesper by už mohl taky po šesti letech studia povýšit na lektora, no ne
A Jesper by už mohl taky po šesti letech studia povýšit na lektora, no ne