Sice "značkování" těch "druhých" je jen mírnější krok, ale určitě správným směrem. Historie ukazuje, pro správné nasměrování "hněvu rozběsněného davu" je taková věc užitečná.Jezura píše:Navrhoval bych doplnit Základní pravidla o explicitní vyjádření:
Hráč nesmí na fórum napsat nic, co by mohlo být interpretováno jako kritika DM nebo útok na DM.
Alespoň by si potom každý svědomitý hráč, který čte pravidla, dal pozor.
Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Chtěl bych poděkovat Labirovi za to, že vyslyšel můj starší návrh z března ( viewtopic.php?p=21256#21256 ):
-
Mé tisíceré díky patří především:
Terce za krásný, hluboký a fatální vztah Cohena s Nifredil
Tomášovi za jeho jaksepatří proříznutý jazyk
Vojtovi za skvěle bručounskýho trpaslíka
Pavlovi za stydlivýho a naivního Dina
Doufám, že se vám s Cohenem hrálo taky tak pěkně, jako mně s váma.
Díky WB/DM týmu, že mi stvořením Equilibrie umožnil prožít tyto zážitky.
Cohen odchází hledat sám sebe do lesů, hor a plání... I když občas možná zajde doplnit zásoby do města
Terce za krásný, hluboký a fatální vztah Cohena s Nifredil
Tomášovi za jeho jaksepatří proříznutý jazyk
Vojtovi za skvěle bručounskýho trpaslíka
Pavlovi za stydlivýho a naivního Dina
Doufám, že se vám s Cohenem hrálo taky tak pěkně, jako mně s váma.
Díky WB/DM týmu, že mi stvořením Equilibrie umožnil prožít tyto zážitky.
Cohen odchází hledat sám sebe do lesů, hor a plání... I když občas možná zajde doplnit zásoby do města

Naposledy upravil(a) Rysan dne 28. 6. 2007 22.17, celkem upraveno 2 x.
"Meč není silnější slova. Potíž je v tom, že někteří nechtějí naslouchat." *zkontroluje si meče na zádech* Cohen N'ammar
Ano, ano - zvířátko bylo perfektní.
No a ještě díky za to, že jsme tu cestu z Hagu přežili (ani jsem to po setkání s panem E. moc nečekal), jenže co jsem měl dělat - ona mě ta moje postava taky moc neposlouchá a neví, co je pro ní dobré (syslit zkušenosti a zlaťáky).
No a ještě díky za to, že jsme tu cestu z Hagu přežili (ani jsem to po setkání s panem E. moc nečekal), jenže co jsem měl dělat - ona mě ta moje postava taky moc neposlouchá a neví, co je pro ní dobré (syslit zkušenosti a zlaťáky).

Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte.
drake127 píše:Ta si toho chudák tolik prožila, že jsme jí už museli přiřadit nějaké jméno. A kupodivu nakonec i přežila, což byl při přítomnosti Tonnyho a mé úkol věru nadlidský *pokukuje po postavě v bílém*.

ja dekuji vam jste skvela parta na hrani

Když otevřeme oči, když otevřeme mysl,
když otevřeme svá srdce,
zjistíme,
že tento svět je magický.
když otevřeme svá srdce,
zjistíme,
že tento svět je magický.
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Též díky za hru..nebejt toho že jsem potom málm usnul u počítače, tak bych setrval dýl 

"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
-
Tchoři ? No koukám, že všechno důležité prošvihnu.KaTo píše:Ti tři vzteklí tchorečkové..ee..tvorečkové byli úžasní, smál jsem se, jako už dlouho ne!![]()

Jinak moc díky všem včera za účast a DMovi za pěkného (ne)padoucha (a tím nemyslím kapitána

Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
The cup is full.
-
-
- Kontaktovat uživatele:
Vyprávění u ohniště
Všem díky, bylo to...bylo to...prostě bylo TO!
...ale co musím vypíchnout *smekne klobouk*, příběh o Dracích od muže s hlubokým hlasem *mává směrem k lesu*
se mi OOC moc a moc líbil! 
...ale co musím vypíchnout *smekne klobouk*, příběh o Dracích od muže s hlubokým hlasem *mává směrem k lesu*

- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Dík za příjemné vyprávění u ohýnku všem zúčastněným a za následovné potulování po Divočině jedné elfce. 

"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"