Velikonoční sraz EQ - Chleba, pivo a mléčný deviant

Akce co již proběly ale je škoda přijít o informace. Jak ty v realitě tak ty ingame.

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět

Chlébské 23-25.10.

Dojedu
16
80%
Nedojedu kvůli termínu
0
Žádná hlasování
Nedojedu protože mě to nezajímá
0
Žádná hlasování
Rád bych dojel, ale nemůžu (nechci) nic slíbit
4
20%

Celkem hlasů: 20

karNoqer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karNoqer »

Braenn píše::)
fajn, tak teď zodpovědět několik důležitých otázek:

1) budeš se s námi trmácet na Pernštejn?
2) budeš se skládat na bečku?
3) jak a odkud se dopravíš? (V případě vlaku z Prahy se asi spoj se Sciorpem, případnou navigaci auta dořešíme před odjezdem)
4) od kdy do kdy budeš?
… a víc mě nenapadá.
Jestli máte nějaké společenské hry nebo něco co by se tu neztratilo, dovezte, jinak info v prvním příspěvku.
Krýgl sebou.
ad 1/ bude vyprava na hrad? Pujdu. Dlouho jsem tam nebyl :)
ad 2/ Dovezu Rulandske Sede. Nebude ho moc, ale k tem patnacti, co uz tam budou, se snad hodi. S pivem bych to michal nerad.
ad 3/ Povalime autem z Brna. S navigaci by nemel byt problem. Najdem si to na mape.
ad 4/ Videl bych to od soboty od rana do nedele vecer, protoze v patek je jeste prace.

Fajn, vezmu Roboralye. Sice se u toho neodhaluje lidska duse, ani telo, ale je celkem zabava. Jeste tu mame nekde Bang!, ten uz hadam ale nekdo bere.
Jdu si nastudovat info prispevek.
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

Ha vítáme kolegy Brňáky! Tímto se pokud to dobře chápu, zvedl počet hrajících z moravské metropole na... 5? Za chvíli máme na Prahu :dribble:

Magnumík: já si doted pamatuji tu VAŠI podpásovku, na kterou jste si nejenomže odpověděli sami když já odmítla, ale ještě ji rozmázli tady na foru, aspoň že neurčitě. Bah. Vám něco svěřit, to je jako poslat to šestipalcovým titulkem do "Co je na Foru nového".
Darmonlor

Příspěvek od Darmonlor »

karNoqer píše: Fajn, vezmu Roboralye. Sice se u toho neodhaluje lidska duse, ani telo, ale je celkem zabava. Jeste tu mame nekde Bang!, ten uz hadam ale nekdo bere.
Jdu si nastudovat info prispevek.
WOOOHOO! Roborallye je super, bezva nápad :D Duše programátora plesá :)

Erik by mohl vzít Carcassone, ale na to tam asi nebude prostor, co? :)
Don't Dream It - Be It <i>Dr. Frank-N-Furter</i>

Amelia Wil Tesla Seyruun
Falik
magnumik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od magnumik »

Braenn píše:Magnumík: já si doted pamatuji tu VAŠI podpásovku, na kterou jste si nejenomže odpověděli sami když já odmítla, ale ještě ji rozmázli tady na foru, aspoň že neurčitě. Bah. Vám něco svěřit, to je jako poslat to šestipalcovým titulkem do "Co je na Foru nového".
CO? To už si vůbec nepamatuju :biggrin: Připomeňte mě to kdyžtak někdo do PM, ať se můžu zase po roce zasmát :megalol:
karNoqer píše:ad 4/ Videl bych to od soboty od rana do nedele vecer, protoze v patek je jeste prace.
Hmmm... žebych přece jen vypadl v neděli večer? :innocent: no uvidime uvidime :smile:
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

Na Carcassone místo je. Je tam dost chatek, nějakej prostro v kuchyni, nad kuchyní.. a tak. Stejně budem asi postupně na skupinky

Doporučuju přijet v pátek, jakkoli večer, jednak se nejlépe seznámíte (budem už velmi přátelští a sdílní), a druhak, v sobotu v 9 se vstává na výlet!

Magnumík: Připomenout? To tak! :dry:
Naposledy upravil(a) Braenn dne 29. 3. 2009 14.10, celkem upraveno 1 x.
Wendigo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wendigo »

Jestli me nekdo vzbudi v 9 budu kousat, skrabat a branit se.
Na docasne dovolene od EQ
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
kokosak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kokosak »

Braenn píše:Doporučuju přijet v pátek, jakkoli večer, jednak se nejlépe seznámíte (budem už velmi přátelští a sdílní), a druhak, v sobotu v 9 se vstává na výlet!
Už v sobotu? Noooooo, jak mysliš. Očekávej mě s pánvičkou v ruce jedné a s měchačkou v ruce druhé u tvé postele (nebo jiného místa spočinutí) v sobotu 8:59 :shades:
Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

Nejpozději v 10:00 odcházíme z chaty. Jestli někde v půli cesty vytuhneme, to je věc jiná :megalol:
Za své buzení zodpovídá každý sám, případné budíčky na přání můžeme zařídit:)

Nějak se pak dohodnem s klíčema, vím že tam dva lidi psali že na výlet nechtějí.

P.S. Pro kokosáka: I já jsem schopná vzbudit se sama, což snáším poměrně dobře. Ale jakýkoli pokus přiblížit se k mé posteli za cílem mě vzbudit násilím kvituji taktéž násilím. Takže díky za varování, k posteli si přichistám vhodné obrané prostředky.
P.P.S Ber v potaz, že v té chatce nebudu sama. A věřím že ani nebudu jediná s násilnými myšlenkami.
P.P.P.S Pokud budeš chtít vstávat dřív a zapojit se do urychlení výletu, doporučuji následující program:
1) Uvařím velký kotel čaje
2) Udělám Braenn snídani. (Koblížek s marmeládou, hrnek ovocného čaje, neslazený)
3) Udělám Braenn svačinku na výlet
4) Nachystám Braenn paralen nebo ibuprofen, až se vykodrcá ze spacáku po dvou hodinách spánku, a nebudu mít nejapné připomínky na vzhled a pohyby oživlé mrtvoly.
Naposledy upravil(a) Braenn dne 29. 3. 2009 14.17, celkem upraveno 2 x.
Kapik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kapik »

V sobotu v 9? no na výlet bych rád, ale nevim jestli budu schopen xD xD
Střízlivý nás nedostanou.
A vožralí se nedáme!

Elen - Mladá elfí lučištnice, vítězka turnaje tirínského r.1119 p.v.d.
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

9:30 bych to posunula, buďme sdílní:) Prostě, v 10:00 se vyráží, zařidte jak umíte.
Když bude hezky, vidím to na příjemné polední odpočinutí někde na trávě v podobě půl až hodinky spánku. Minule jsme si to hezky natrénovali :dribble:
Wendigo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wendigo »

Hmm myslis minulou akci "vorvani vyvrzeni na plaz"? ;]
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
kokosak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kokosak »

Braenn píše:P.S. Pro kokosáka: I já jsem schopná vzbudit se sama, což snáším poměrně dobře. Ale jakýkoli pokus přiblížit se k mé posteli za cílem mě vzbudit násilím kvituji taktéž násilím. Takže díky za varování, k posteli si přichistám vhodné obrané prostředky.
Není nad ranní šarváku co se týče probuzení :)
Braenn píše:P.P.S Ber v potaz, že v té chatce nebudu sama. A věřím že ani nebudu jediná s násilnými myšlenkami.
Aspoň to bude výzva a ne využití ranní slabosti
Braenn píše: P.P.P.S Pokud budeš chtít vstávat dřív a zapojit se do urychlení výletu, doporučuji následující program:
1) Uvařím velký kotel čaje
2) Udělám Braenn snídani. (Koblížek s marmeládou, hrnek ovocného čaje, neslazený)
3) Udělám Braenn svačinku na výlet
4) Nachystám Braenn paralen nebo ibuprofen, až se vykodrcá ze spacáku po dvou hodinách spánku, a nebudu mít nejapné připomínky na vzhled a pohyby oživlé mrtvoly.
Revidovaný ranní program:
1) udělám si plný krýgl granka
2) sežeru Braenn snídani (Koblížek s marmeládou, krýgl granka vlastní výroby)
3) sežeru Braenn svačinku na výlet
4) připravím ranní pasti a zaujmu výhodnou kempovací pozici s fotoaparátem v ruce
Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!
NiamCK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NiamCK »

Ranní program na téma Niam:
1) Spánek
2) V době kdy budou všichni dělat snídani budu spát
3) Začnu se probouzet v dobu, kdy ostatní horečnatě a hekticky pobíhají při přípravě svačiny a za nesouhlasného bručení je budu mlátit polštářem
4) Zapadnu zpět do postele a zamávám všem na hezký výlet
Smrt je jen začátek druhého dějství.
PAO_CZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PAO_CZ »

Tak to vidim, že radči spát vubec nepujdu :bleh:
Victor Gall - 3x proklet, ...upálen 1121
člověk časem lituje všech svých hříchů, ale hlavně těch, které zapomněl spáchat.
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

NiamCK píše:..
super, aspon vím komu mám svěřit klíče od chaty:)
Darmonlor

Příspěvek od Darmonlor »

V deset odchod? To bych se měl vzbudit i bez budíku :)

Jinak program:
8:30 - ranní pivo, příprava kávy
9:00 - káva, pozorování Kokosákova zoufalého útěku z Braenniny chatky
9:30 - sbalení lahvové svačinky na cestu
10:00 - odchod
13:00 - smršť nadávek na vlastní blbost, že nezůstal s Niam v chatkách
Don't Dream It - Be It <i>Dr. Frank-N-Furter</i>

Amelia Wil Tesla Seyruun
Falik
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

říkáš soudruhu, že vstáváš v osum třicet? Výborně, tímto jsi pověřen bojovým úkolem - přípravou velkého kýble ranního čaje. Sáčky s čajem nechám večer nachystané u sporáku:) Národ ti bude vděčný!
Mám ráda ochotné a aktivní lidi :biggrin:
Wendigo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wendigo »

Caj? Kaaaaafeeeee!!!!
---
merlik

Příspěvek od merlik »

A já čím dál tím víc doufám, že bude krásně :)
account: Tuxik
Elorfin Hanar
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

To mají přece na starost mágové (aby jsme věděli kam směřovat případné stížnosti)
Odpovědět