DOHODA NA DOBĚ HRANÍ

Vše co nejde zařadit jinam

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

Termín hostiny v 21:00, může být? Plus prosím iluzionistu a obsluhu, plus všechny možné dodavatele, zda by nemohli tak o půl hodinky dřív?
Woxa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Woxa »

Nemám s tím problém, ale půjde tě zastihnout i nějak dřív?
Aktivní: Febrilia Jr'eile, pořezaná kráska
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai
Jesper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jesper »

Nebylo by možno to přesunout na středu? Úterý v daný čas mohu, středa je pro mne ale pohodlnější.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

Já bych to nechala, pakliže můžeš. Jesper tam teoreticky nemusí být moc dlouho.
placidity

Příspěvek od placidity »

Já hlavně doufám, že oznámení o čase bude nejen někde na fóru, ale hlavně i IC na nástěnkách nebo ve schránce tak, ať si to jsem s Lyn schopný přečíst ;)

(hint: když jsem offline a loguju víceméně na domluvený čas protože to jinak nejde, fakt nehodlám řešit paradoxy stylu "jak se postava dozvěděla o xy, když to reálně zjistit nemohla". A ne, v offlinu do Tirianu opravdu *nechodím* ;) )
Pokud by bylo potřeba doplnit ztracené knihy do knihovny, dejte vědět do PM.

Aktivní: Alariel Erna
Bejvávalo: Te'lyn (by Balrog) (by Niam - NSFW) | Ulrika | Ignatz
Ostatní: Ukládání logů a konverze screenshotů | Jak vyrobit portrét | Knihovna v Amfiberai
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

placidity píše:Já hlavně doufám, že oznámení o čase bude nejen někde na fóru, ale hlavně i IC na nástěnkách nebo ve schránce tak, ať si to jsem s Lyn schopný přečíst ;)

(hint: když jsem offline a loguju víceméně na domluvený čas protože to jinak nejde, fakt nehodlám řešit paradoxy stylu "jak se postava dozvěděla o xy, když to reálně zjistit nemohla". A ne, v offlinu do Tirianu opravdu *nechodím* ;) )
Děkuji za nápovědu, na nástěnce to pochopitelně bude. Snad bude stačit, hodím-li to tam odpoledne po práci? Případně si mohu ráno v šest přivstat, aby bylo paradoxům učiněno za dost. :bigwink:
placidity

Příspěvek od placidity »

Není zač, ale vzhledem k tomu že jsme to několikrát zdůrazňovali a opakovali IC a odezva byla nula nic, prostě jsem si to neodpustil ;)

(Aby bylo jasno, mě je fakt jedno jestli tam přijdeme nebo ne, je to jen pár blbých pixelů, ale prostě nevím jestli se naše žádosti ztratily v překladu, Maireig je cíleně ignoruje/sabotuje/zapomíná, nebo je tu nějaký jiný zádrhel. Takže tak ;) )

Ostatní: Ukládání logů a konverze screenshotů | Jak vyrobit portrét | Knihovna v Amfiberai
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

Nu, vzhledem k tomu že z toho přehršle divadelních zkoušek a ostatních věcí jsem zapomněla vzkaz lípnout na nástěnku přesně jednou - za což se znovu omlouvám, tak si myslím, že upozorňování stačilo a sarkasmu není potřeba. A ano, posílám to vždy jen Tirian Říše. Důsledky si z toho vyvoď IC.

A aby to nezapadlo - hostina je dnes v 21:00. Děkuji!
placidity

Příspěvek od placidity »

A já to tu pro jistotu ještě bumpnu ať si to lidi přečtou.

(A taky se omlouvám že jsem vyjel, pač včera čas napostovaný byl, ale já ho kompletně vyignoroval protože selektivní slepota)

hemendo

Příspěvek od hemendo »

Braenn píše:Úterý s hostinou platí!
http://www.dokument-festival.cz/program/time-programme a dopr... :blush: :playball:

Omlouvám se, nejen, že jsem si všiml, že tu řešíte hostinu až dnes, ale krom toho odjíždím do Jihlavy na festival, takže to vůbec nestíhám. Enjoy :)
Mourisson1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mourisson1 »

Hrebogovský turnaj

Co jsem mluvil s několika lidma, vyhovovala by jim až ta další sobota (tzn. 17.11). Co se týče lidí co by chtěli přijít či se zůčastnit, vyhovuje vám to?
Lothias Cys'variana

"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
Niko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Niko »

Achjo, 10.11. je naprosto ideální. 17.11. nemůžu.
Mourisson1
Kontaktovat uživatele:

Nu, to 17. není pevný, celkově to klidně můžu posunout tak aby to vyhovovalo co nejvíc lidem, takže když se tu dohodne i nějaké jiné datum, třeba pátek nebo tak. Tak to klidně může být i tak
Lothias Cys'variana

"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
Niko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Niko »

Víkend 9. - 11. je ideální. Další víkend 16. - 18. jedině v neděli, večer už bych měl být opět u PC.
Woxa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Woxa »

Na toho 17.11. už máme s DX předběžně domluvenou jinou akci, která by patrně mohla některé odlákat.
Úmyslně (z IC důvodů) jsme termín volili tak, aby se to netlouklo s koncem trhů a vaším turnajem, takže pokud vyberete jiný den než 17.11. budeme vděční.
Aktivní: Febrilia Jr'eile, pořezaná kráska
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai
Mourisson1
Kontaktovat uživatele:

Takže ta neděle 18tého?
Lothias Cys'variana

Niko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Niko »

Snad to stihnu.
Alfray
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alfray »

V neděli 18.11 bych snad mohl, je to tak na 80%.
acc.:skarbi
postavy: Luthor Waldenn
Ungo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ungo »

BAlrog, Naylun, Selvagion, asi i Eldir a Tobi. Jeden den, kdy se sejdeme na tvrzi aby se něco udělalo.

Navrhuju pátek nebo neděli.
Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
I'm an ancient monster. I'm not an octopus
Selvagion

Příspěvek od Selvagion »

Vyhovuje. Pátek můžu od 17:00, v neděli kdykoli.
Odpovědět