Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Re: Poděkování
Chci všem poděkovat za včerejší akci počínajíc od vězení až po Mamonín, bylo to legendární, díky lidi takovej dav jsem vážně nečekal 

No ty pičo vy jste ten server fakt zabili no já se z vás poseru.
Děkuji za včerejšek a předevčerejšek všem, se kterými jsem hrála a také hrabonorům! 

"Tinve"
Soví pírko
Morgie †
Tilia Cordata
Aukce:
Děkuji především Alquistovi (nachystal interiér), Olymarovi a Onyxovi (reakce NPC – povolení uspořádat aukci), Věrce a Lukášovi (Ezel, Nico – umožnili konání v daném místě), Hance (Morgie – pomoc s předváděním) a všem ostatním za účast.
Vydražitelům pak ještě za platinky; věřím, že investovali správně a předměty jim budou k užitku.
// Krátce po aukci spadl server, prosím vydražitele, aby si zkontrolovali nabytý majetek.
Děkuji především Alquistovi (nachystal interiér), Olymarovi a Onyxovi (reakce NPC – povolení uspořádat aukci), Věrce a Lukášovi (Ezel, Nico – umožnili konání v daném místě), Hance (Morgie – pomoc s předváděním) a všem ostatním za účast.
Vydražitelům pak ještě za platinky; věřím, že investovali správně a předměty jim budou k užitku.
// Krátce po aukci spadl server, prosím vydražitele, aby si zkontrolovali nabytý majetek.
Anade Be'lein – rozporuplná, (pro některé) nevypočitatelná, nedůvěřivá elfka za půl druhé platinky
We do what we must because we can.
O papoušcích…
We do what we must because we can.
O papoušcích…
I já děkuji! Především dvěma Tomům.Anade píše:Aukce:

Jednomu za to, že aukci uspořádal a nechal mě hrát a druhému, že spal a nechal mě hrát

"Tinve"
Soví pírko
Morgie †
Tilia Cordata
Děkuji všem co akci připravovali, byli na ní, bylo to moc fajn a rádi jsme vás na farmě viděli:)
Béééé...
Taktéž díky za akci, návštěvníkům, Alquistovi a serveru, že vydržel nespadnout celý den, páč to bych asi něco v dosahu rozbil
.

- Mourisson1
- Kontaktovat uživatele:
Taky dík za aukci, nakoupil jsem přesně co jsem chtěl, a ještě takřka za pakatel :)
Lothias Cys'variana
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
Aukce byla fajn a dokonce jsem si to užil a utratil malinko proti tomu co jsme chtěl utratit.
Čekal jsem tam jinací věci.
Jinak se to povedlo. velké dík Alande a doufám že uděláš někdy další.
Čekal jsem tam jinací věci.
Jinak se to povedlo. velké dík Alande a doufám že uděláš někdy další.
90% elfů jsou rasisté.
Zbraň není předmět ale stav mysli válečníka.
Term jediný elfí čaroděj v plné plátové zbroji.
Istar blia vesela bardka
Adria rudokabatnice
Zbraň není předmět ale stav mysli válečníka.
Term jediný elfí čaroděj v plné plátové zbroji.
Istar blia vesela bardka
Adria rudokabatnice
Aland žádnou další aukci patrně neudělá.
Aktivní: Febrilia Jr'eile, pořezaná kráska
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Myslím že jsme všichni pochopily co nám Term chtěl říct, takže ten koment nebyl nutný 

Ulrich Velton - alalala lulala alalala
Felix Velton – táta mi jednou vyprávěl...
Krakenobijec Honza Velton – Smutek poraženým!
Edgar - R.I.P.*koukne na Františku* tej fajná robka!
Františka – Už je pozdě *usměje se na tebe*
Tirion Lyrek R.I.P. – Solar mě ochrání!
Felix Velton – táta mi jednou vyprávěl...
Krakenobijec Honza Velton – Smutek poraženým!
Edgar - R.I.P.*koukne na Františku* tej fajná robka!
Františka – Už je pozdě *usměje se na tebe*
Tirion Lyrek R.I.P. – Solar mě ochrání!
Tak jo. Za poslední dny moc dík všem, s kterými jsem řešila to dobré i zlé. Koho jsem s postavou napomínala a na koho křičela (dneska samé vyšší šarže :D). Kdo křičel na mne. Koho jsem málem přejela a tak dále. Už dlouho, dlouho se mi nestalo, že bych nevěděla, co dřív řešit. A velké díky všem hráčům konfliktních postav, bez nichž by svět byl plochý.
P.S. Představu scény, která skoro nastala s jedním těžkým vojákem, tu si uchovám pěkně dlouho.
Škoda, že neumím kreslit!
P.S. Představu scény, která skoro nastala s jedním těžkým vojákem, tu si uchovám pěkně dlouho.

Včerejší noční hra byla výborná, dlouho jsem se takto nepobavil.
Díky

Díky

Elnor Lethi - zdrcen společností
Zeerith'Zakn Olath
Teldrin De'Thein
Zeerith'Zakn Olath
Teldrin De'Thein
- Mourisson1
- Kontaktovat uživatele:
Určitě.
Příspěvekod Onyx » 1. 3. 2013 12.15
Herní accounty: Strigo
Accounty fóra: Strigo
Postavy: Elnor Lethi, Zeethir'Zakn Olath, Teldrin De'Thein
Body: 20
Onyx 27.2.2013: Zneužívání BUGu protlačováním dveřmi, trest 5 bodů.
Onyx 27.2.2013: Zneužívání BUGu u skřetího velemága, trest 5 bodů.
Onyx 27.2.2013: Záměrné lhaní DM - recidiva, zdvojnásobení trestných bodů.
Celkem (5+5)*2 = 20 bodů. Trvalý BAN a smazání všech postav.
Lothias Cys'variana
Díky všem za včerejší hru v Mamoníně, ta atmosféra byla parádní

divozenka + kopretinka = zlaticko71
Alyshia Kent - hmm nazdar fešáci *svůdně na ně mrkne*
Isandra - podivná strážná
Lucie Dobrotivá - jsem královna!
…………………………………………
Samantha Bel'yn - jmenuji se Firia
Elizabeth
Alyshia Kent - hmm nazdar fešáci *svůdně na ně mrkne*
Isandra - podivná strážná

Lucie Dobrotivá - jsem královna!
…………………………………………
Samantha Bel'yn - jmenuji se Firia
Elizabeth
Děkuji všem hráčum a DM za parádní hru, fakt jsem se bavil. Nejzábavnější byla chvíle, když se jen tak vynořila velká skupina jezdců z obou stran zcela tiše a nepozorovaně a zabila mě. To bylo fajn.… 

Chard
I když to zní překvapivě vůči mé pozici kde se "opět" nacházím (
) chci také všem poděkovat za hru a RP, osobně mi spadla čelist když doběhl Inkvizitor a Princ Nargien.

No ty pičo vy jste ten server fakt zabili no já se z vás poseru.
Děkuji za nahlédnutí pod šlechtickou pokličku (musím se příště dovléct v méně morousovaté kůži).
Serbitar Draga - Služebník Říše 1124 - 1199
Torwald Seveřan - cestu hledající
Torwald Seveřan - cestu hledající
Jojo, včerejší "divadlo" bylo pěkné a bavil jsem se.
Aktivní: Febrilia Jr'eile, pořezaná kráska
Moc děkuji Onyxovi za smazání postav z účtu... Vánoční úklid... a hned to vypadá líp. ;-)
Mad Lay
Laura Boo
Rozy
Laura Boo
Rozy