Poděkování

Vše co nejde zařadit jinam

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
Pavel Urban

Příspěvek od Pavel Urban »

Taky se mi to sezení moc líbilo, díky všem zůčastněným. :) Už se těším na další ročník.. čtvrtletík.… měsíčník....eh. No na příště. :biggrin:
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
KaTo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KaTo »

Díky za odnos šatů (IC censored) a za odvedení do chrámu druhému (IC censored). Takhle škodolibě jsem se nebavil, ani nepamatuji. *zamyslí se* Tak to abych poděkoval ještě "partě (IC censored) z jihu", která mi "úpravou" statů umožnila :megalol: :megalol: :megalol: tohle odehrát!
P.S.
Já uš butu hotná, stlejto! :clover:
Naposledy upravil(a) KaTo dne 7. 7. 2007 10.57, celkem upraveno 1 x.
Obrázek
drake127

Příspěvek od drake127 »

Já díky snad úplně všem, se kterými jsem se dnes setkal za velmi různorodé zážitky - dnešek byl opravdu nabitý a bez žádného z vás by to nešlo. *schovává ohlodanou kostičku z jezevce*
Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte.
Pavel Urban

Díky Stiletto a Sáře za hru a omlouvám se za to, že nám díky Dinově smlouvání ujela loď a tak jsme nestihli turnaj, který se nekonal. :megalol:
The cup is full.
Jiper
Kontaktovat uživatele:

Video

Příspěvek od Jiper »

Berte to jako netradiční poděkování, minimálně alespoň zmínění ve videu;)

viewtopic.php?t=2177
"Inu, rád bych..." Zachariash
kolja
Kontaktovat uživatele:

Re: Video

Příspěvek od kolja »

Chci poděkovat psancovi, za

1) to že je hodnej *stydi se* :blush:
2) pěkný quest pro dost postav, snad mluvím za všechny, že jsme se dobře bavili :bigwink:
3) hezké zpestření hry :smile:

Dik :clover:
Pavel Urban

Jestli Kolja muluví o tom o čem si myslí, že mluví (eh.… :blush:), tak se připojuji. Ten miniquestík byl moc fajn a byl skvělým zpestřením večera. Škoda jen, že jsem nemohl být u dění uvnitř (zasvěcení vědí), ale i tak jsem se dost bavil.
The cup is full.
Taury
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Taury »

Já chci poděkovat Nyaro za toho jezevce včera.
Potom ještě neznámému rybáři, který tam pokukoval, co to tam ty elfky dělají.
Oboje bylo výborné.
Aini Wende - Až po špičky oušek zamilovaná elfka.
Burkarie dcera Zlitiruka - Ulomený obr?
KaTo
Kontaktovat uživatele:

Lovecká sezóna

Příspěvek od KaTo »

1) Abych nebyl úplně off topic, tak bych rád poděkoval všem, kteří doposud trpěli "moji" postavičku ve společnosti "svých" postaviček, případně "jí" věnovali "jejich" čas.
2) Čistě z OOC důvodů ted nebudu mít pár dní "až" týdnů čas na EQ, takže OOC vzkaz pro vaše IC postavičky (moje "ještěrka" nezemřela, neztratila se, ani se nerozplynula):
Stiletto se vrhla na projekt úpravy masa z močálových psů. Z toho důvodu se potlouká v lesích nad Amfiberai a získává patřičnou surovinu. Až se jí podaří daný úkol, k její spokojenosti, dokončit, určitě se s výsledky snažení vrátí zpět.
Obrázek
drake127

Příspěvek od drake127 »

Jménem Berta bych chtěl poděkovat oběma postavám, které dnes v noci potkal u Svačinky. Sice asi nevíte za co, ale to bych musel prozradit hodně IC informací, takže se jen spokojte, že jste mi oba pěkně zpříjemnili hru.
Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte.
Pavel Urban

Já bych chtěl poděkovat všem, kteří včera aspoň trochu rozptýlili Dina. Nemá to teď lehké a jakékoliv upoutání jeho pozornosti nebo zabavení mu moc pomáhá. :clover:
The cup is full.
Jája CZE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jája CZE »

Já díky za včerejší hru a dodatečně se omlouvám za ten *spadnutý šíp s lahvičkou na zem* nečekal jsem, že to bude taková šleha ve vlastních řadách. Málem jsem Dina rozptýlil.. ale po okolí. :crazy:
Naštěstí to všichni nějak rozdýchali.. :clover: :blush:
-------------------------------------------------------------
Serin - Mladý, trošku urážlivý elf, toulající se po lesích a pláních na desce.
Swordfish
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Swordfish »

Moc díky carcoolakovi a martinovicabanovi za dnesni nocni anabazi po kouzelnem lese a přilehlých oblastech :bigwink:
Co srandy si člověk užije, když je na mapě 20 bludných kořenů, které vás hodí pokaždý jinam na mapě :dribble:
A honit se s Grizzlym kolem stromu, to byl hřeb večera.
Pavel Urban

Chtěl bych poděkovat všem, kdo se dnes (vlastně včera) účastnili křísení Dina, především Nyaro a Nif. :clover:
The cup is full.
Alcatraz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alcatraz »

Já děkuji Aini za dnešní opravdu pěkné povídání, neškodné kouzlení a plánování :clover:
"Dokud kráčíme po své cestě je to neklamný znak, že svému cíli nerozumíme... nebo jsme ho dosud nedokázali přijmout. "
Cesta života, Serena White
Nifredil

Příspěvek od Nifredil »

Pavel Urban píše:Chtěl bych poděkovat všem, kdo se dnes (vlastně včera) účastnili křísení Dina, především Nyaro a Nif. :clover:
A já děkuji za zajímavý příběh :bigwink:
Taury
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Taury »

Alcatraz píše:Já děkuji Aini za dnešní opravdu pěkné povídání, neškodné kouzlení a plánování :clover:
Také díky. Zábava nemusí být masakrování bestií, což hodně lidí co znám nechápe.
Tady si užívám :clover:
Aini Wende - Až po špičky oušek zamilovaná elfka.
Burkarie dcera Zlitiruka - Ulomený obr?
magnumik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od magnumik »

Hehehe :biggrin: tak po dlouhé době sem si zase zahrál :biggrin: takže musim poděkovat, to se jinak nedá :biggrin: kat, za (téměř) celodenní pokec, daemianovi, kerej se k nám nakonec připojil a byla to fakt sranda :megalol: ale teda dělat si srandu z těhotných dam, to se nedělá :megalol: samozřejmě všem ostatním...snad se uvidíme častějš :bigwink: :clover:
cybermisa

Příspěvek od cybermisa »

magnumik píše:Hehehe :biggrin: tak po dlouhé době sem si zase zahrál :biggrin: takže musim poděkovat, to se jinak nedá :biggrin: kat, za (téměř) celodenní pokec, daemianovi, kerej se k nám nakonec připojil a byla to fakt sranda :megalol: ale teda dělat si srandu z těhotných dam, to se nedělá :megalol: samozřejmě všem ostatním...snad se uvidíme častějš :bigwink: :clover:
Take bych chtel podekovat, bylo to mooc fajn :clover: Jen a jen vice takovych setkani :megalol: A co se tehotnych dam tyce, on Daemian za tu uprimnost nemuze :megalol:
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

cybermisa píše:
magnumik píše:Hehehe :biggrin: tak po dlouhé době sem si zase zahrál :biggrin: takže musim poděkovat, to se jinak nedá :biggrin: kat, za (téměř) celodenní pokec, daemianovi, kerej se k nám nakonec připojil a byla to fakt sranda :megalol: ale teda dělat si srandu z těhotných dam, to se nedělá :megalol: samozřejmě všem ostatním...snad se uvidíme častějš :bigwink: :clover:
Take bych chtel podekovat, bylo to mooc fajn :clover: Jen a jen vice takovych setkani :megalol: A co se tehotnych dam tyce, on Daemian za tu uprimnost nemuze :megalol:
těhotná (dáma? :megalol: ) nasupeně mlčí a já vám taky děkuju - hlavně pro takový chvíle stojí za to hrát :smile:
Odpovědět