Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
-
-
- Kontaktovat uživatele:
Díky za odnos šatů (IC censored) a za odvedení do chrámu druhému (IC censored). Takhle škodolibě jsem se nebavil, ani nepamatuji. *zamyslí se* Tak to abych poděkoval ještě "partě (IC censored) z jihu", která mi "úpravou" statů umožnila
tohle odehrát!
P.S.
Já uš butu hotná, stlejto!

P.S.
Já uš butu hotná, stlejto!

Naposledy upravil(a) KaTo dne 7. 7. 2007 10.57, celkem upraveno 1 x.

-
Video
"Inu, rád bych..." Zachariash
Re: Video
Chci poděkovat psancovi, za
1) to že je hodnej *stydi se*
2) pěkný quest pro dost postav, snad mluvím za všechny, že jsme se dobře bavili
3) hezké zpestření hry
Dik
1) to že je hodnej *stydi se*

2) pěkný quest pro dost postav, snad mluvím za všechny, že jsme se dobře bavili

3) hezké zpestření hry

Dik

-
-
- Kontaktovat uživatele:
Lovecká sezóna
1) Abych nebyl úplně off topic, tak bych rád poděkoval všem, kteří doposud trpěli "moji" postavičku ve společnosti "svých" postaviček, případně "jí" věnovali "jejich" čas.
2) Čistě z OOC důvodů ted nebudu mít pár dní "až" týdnů čas na EQ, takže OOC vzkaz pro vaše IC postavičky (moje "ještěrka" nezemřela, neztratila se, ani se nerozplynula):
Stiletto se vrhla na projekt úpravy masa z močálových psů. Z toho důvodu se potlouká v lesích nad Amfiberai a získává patřičnou surovinu. Až se jí podaří daný úkol, k její spokojenosti, dokončit, určitě se s výsledky snažení vrátí zpět.
2) Čistě z OOC důvodů ted nebudu mít pár dní "až" týdnů čas na EQ, takže OOC vzkaz pro vaše IC postavičky (moje "ještěrka" nezemřela, neztratila se, ani se nerozplynula):
Stiletto se vrhla na projekt úpravy masa z močálových psů. Z toho důvodu se potlouká v lesích nad Amfiberai a získává patřičnou surovinu. Až se jí podaří daný úkol, k její spokojenosti, dokončit, určitě se s výsledky snažení vrátí zpět.

-
Já díky za včerejší hru a dodatečně se omlouvám za ten *spadnutý šíp s lahvičkou na zem* nečekal jsem, že to bude taková šleha ve vlastních řadách. Málem jsem Dina rozptýlil.. ale po okolí.
Naštěstí to všichni nějak rozdýchali..

Naštěstí to všichni nějak rozdýchali..

-------------------------------------------------------------
Serin - Mladý, trošku urážlivý elf, toulající se po lesích a pláních na desce.
Serin - Mladý, trošku urážlivý elf, toulající se po lesích a pláních na desce.
-
Take bych chtel podekovat, bylo to mooc fajnmagnumik píše:Hehehetak po dlouhé době sem si zase zahrál
takže musim poděkovat, to se jinak nedá
kat, za (téměř) celodenní pokec, daemianovi, kerej se k nám nakonec připojil a byla to fakt sranda
ale teda dělat si srandu z těhotných dam, to se nedělá
samozřejmě všem ostatním...snad se uvidíme častějš
![]()

těhotná (dáma?cybermisa píše:Take bych chtel podekovat, bylo to mooc fajnmagnumik píše:Hehehetak po dlouhé době sem si zase zahrál
takže musim poděkovat, to se jinak nedá
kat, za (téměř) celodenní pokec, daemianovi, kerej se k nám nakonec připojil a byla to fakt sranda
ale teda dělat si srandu z těhotných dam, to se nedělá
samozřejmě všem ostatním...snad se uvidíme častějš
![]()
Jen a jen vice takovych setkani
A co se tehotnych dam tyce, on Daemian za tu uprimnost nemuze