Pěkný Balrogu , mě by se líbil ten poslední s opilcem
divozenka + kopretinka = zlaticko71
Alyshia Kent - hmm nazdar fešáci *svůdně na ně mrkne* Isandra - podivná strážná Lucie Dobrotivá - jsem královna!
………………………………………… Samantha Bel'yn - jmenuji se Firia
Elizabeth
Alyshia Kent - hmm nazdar fešáci *svůdně na ně mrkne* Isandra - podivná strážná Lucie Dobrotivá - jsem královna!
………………………………………… Samantha Bel'yn - jmenuji se Firia
Elizabeth
Hehe, no vidím, že tenhle koutek Mamonína je nejoblíbenější a nejkreslenější (jestli se mi povede nakreslit i druhý obrázek, bude to další zobrazení téhle křižovatky).
Je to tedy ale docela idylické... žádní opilci, jen hezké, klidné, milé městečko :P Skoro bych tam i chtěl bydlet :))
The_Balrog píše:Hehe, no vidím, že tenhle koutek Mamonína je nejoblíbenější a nejkreslenější (jestli se mi povede nakreslit i druhý obrázek, bude to další zobrazení téhle křižovatky).
Je to tedy ale docela idylické... žádní opilci, jen hezké, klidné, milé městečko :P Skoro bych tam i chtěl bydlet :))
Všichni opilci jsou totiž za deště zalezlí v hospodě. :D
Wolf píše:Nevěřím, nějaký se tam určitě válí v louži
Jinak hezké. Jak že ty to kreslíš? V photoshopu? Normálně tablet? A používáš vrstvy?
Tabletem, tohle bylo napůl v SAI a napůl v photoshopu, s vrstvama se šíleně peru. :D Když už jich tam mám víc, nějak.. se začnu ztrácet v tom, ve které zrovna jsem a pak to dopadá tak, že je to stejně celé v jedný.
No třeba já mám právěže s vrstvama problem. U tebe to vypadá, že ve vrstvách pomalu nekreslíš... všechno ti dohromady ladí a máš ten obrázek jednotný. Já když kreslím ve vrstvách tak se mi pak stává, že každá vrstva je kreslena trochu jiným stylem a pak ten obrázek vypadá kompozičně blbě a vubec... =)
Tak přátelé! :) Užsi dáme jen pár posledních dní, abychom Mamonín uzavřeli. Díky všem, co už obrázky odevzdali a rád bych dodal odvahu těm, kdo o nějakém kreslení přemýšleli, ale nakonec se k němu nerozhoupali. Zkuste to! :) Já mám rozdělaný ještě jeden opilecký obrázek a nejméně jeden cizí obrázek je také připravený a čeká na skenování, takže vyhlašuji poslední týden Mamonína. (Pak ho roznese na kopytech Arnudenská armáda. :D)
A fakt se nebojte, že bychom vám to tady zdrbali. To já jen do Wolfa ;)
The_Balrog píše:(Pak ho roznese na kopytech Arnudenská armáda. :D)
Lothias Cys'variana
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
úžasný obrázek, ten opilec tomu dává třešničku na pomyslném dortu
Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)