Velikonoční sraz EQ - Chleba, pivo a mléčný deviant
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Podle toho jak a v jakém stavu usnu, ale většinou mě můj vnitřní budík spát déle nenechá. Takže ano, jestli vstanu v takový čas, klidně během popíjení prvního piva uvařím kotel čaje.Braenn píše:říkáš soudruhu, že vstáváš v osum třicet? Výborně, tímto jsi pověřen bojovým úkolem - přípravou velkého kýble ranního čaje. Sáčky s čajem nechám večer nachystané u sporáku:) Národ ti bude vděčný!
Mám ráda ochotné a aktivní lidi
Don't Dream It - Be It <i>Dr. Frank-N-Furter</i>
Amelia Wil Tesla Seyruun
Falik
Amelia Wil Tesla Seyruun
Falik
Ahoj, tak ja jsem ten druhy novy :)karNoqer píše:Braenn píše::)
fajn, tak teď zodpovědět několik důležitých otázek:
1) budeš se s námi trmácet na Pernštejn?
2) budeš se skládat na bečku?
3) jak a odkud se dopravíš? (V případě vlaku z Prahy se asi spoj se Sciorpem, případnou navigaci auta dořešíme před odjezdem)
4) od kdy do kdy budeš?
… a víc mě nenapadá.
Jestli máte nějaké společenské hry nebo něco co by se tu neztratilo, dovezte, jinak info v prvním příspěvku.
Krýgl sebou.
ad 1/ na Hrad pujdu rad
ad 2/ Pokud nebude Starobahno, tak si dam pivo (skladat se -> ano) + nejaka ta slivovica
ad 3/ Jedem autem pres Brno, mam este dve mista, pripadne nekoho muzu vzit
ad 4/ Prijeli bychom v patek navecer, odjezd nedele
Krygl beru, z her.. no muzu vzit sisku na Rugby ;)
Postava se jmenuje Spasenka Jasnozriva (Einara snedl jezevec :( )
Ano Braenn jsem ten zlotřilec co bude zůstávat okupovat chatku. Sice bych se s váma podívala ráda, ale v případě že tam máte lanovku až nahoru :D Moje nelibost k výšlapovým tůrám typu "jeee to je krásnej kopeček jdem se podívat na kapličku" je vcelku známá (zvláště v naší turistické skupince :D) Navíc v tom počasí co právě nastalo mi bude můj tlak po ránu stávkovat, natož aby rozproudil krev na nějakou činnost :D
Smrt je jen začátek druhého dějství.
Tak Niam cekam na obednavku, flasku ceho chces? Ja sebou beru lahev tullamorky a ty si poruc co chces. Vsechno sezenu ;]
Na docasne dovolene od EQ
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
Problémy s nízkým tlakem? To bude málo alkoholu, cigaret a kafe. Neboj, my tě spravíme :DNiamCK píše:Ano Braenn jsem ten zlotřilec co bude zůstávat okupovat chatku. Sice bych se s váma podívala ráda, ale v případě že tam máte lanovku až nahoru :D Moje nelibost k výšlapovým tůrám typu "jeee to je krásnej kopeček jdem se podívat na kapličku" je vcelku známá (zvláště v naší turistické skupince :D) Navíc v tom počasí co právě nastalo mi bude můj tlak po ránu stávkovat, natož aby rozproudil krev na nějakou činnost :D
Myslím že o kafe v poslední době nemám nouzi, nekouřím a jsem zatvrzele proti, alkohol piju málo a na chuť...o tlak se mi starají jiníIkkie píše:Problémy s nízkým tlakem? To bude málo alkoholu, cigaret a kafe. Neboj, my tě spravíme :DNiamCK píše:Ano Braenn jsem ten zlotřilec co bude zůstávat okupovat chatku. Sice bych se s váma podívala ráda, ale v případě že tam máte lanovku až nahoru :D Moje nelibost k výšlapovým tůrám typu "jeee to je krásnej kopeček jdem se podívat na kapličku" je vcelku známá (zvláště v naší turistické skupince :D) Navíc v tom počasí co právě nastalo mi bude můj tlak po ránu stávkovat, natož aby rozproudil krev na nějakou činnost :D
Smrt je jen začátek druhého dějství.
Nekdo by te mel naucit poradny kafe... To se talhle vezmou polevkove lzice... asi tak ctyri ;]
Na docasne dovolene od EQ
---
---
ehm tomu ty akira já ani nikdo ostatni co byli v prerove neveriDarmonlor píše:Podle toho jak a v jakém stavu usnu, ale většinou mě můj vnitřní budík spát déle nenechá. Takže ano, jestli vstanu v takový čas, klidně během popíjení prvního piva uvařím kotel čaje.Braenn píše:říkáš soudruhu, že vstáváš v osum třicet? Výborně, tímto jsi pověřen bojovým úkolem - přípravou velkého kýble ranního čaje. Sáčky s čajem nechám večer nachystané u sporáku:) Národ ti bude vděčný!
PODPIS
sciorp píše:ehm tomu ty akira já ani nikdo ostatni co byli v prerove neveriDarmonlor píše:Podle toho jak a v jakém stavu usnu, ale většinou mě můj vnitřní budík spát déle nenechá. Takže ano, jestli vstanu v takový čas, klidně během popíjení prvního piva uvařím kotel čaje.Braenn píše:říkáš soudruhu, že vstáváš v osum třicet? Výborně, tímto jsi pověřen bojovým úkolem - přípravou velkého kýble ranního čaje. Sáčky s čajem nechám večer nachystané u sporáku:) Národ ti bude vděčný!

Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere!
Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN
Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
Říkám že podle stavu v jakém usnu :D Totálně namol v pět hodin je celkem zvláštní případ :Dsciorp píše:ehm tomu ty akira já ani nikdo ostatni co byli v prerove neveriDarmonlor píše:Podle toho jak a v jakém stavu usnu, ale většinou mě můj vnitřní budík spát déle nenechá. Takže ano, jestli vstanu v takový čas, klidně během popíjení prvního piva uvařím kotel čaje.Braenn píše:říkáš soudruhu, že vstáváš v osum třicet? Výborně, tímto jsi pověřen bojovým úkolem - přípravou velkého kýble ranního čaje. Sáčky s čajem nechám večer nachystané u sporáku:) Národ ti bude vděčný!
Don't Dream It - Be It <i>Dr. Frank-N-Furter</i>
Amelia Wil Tesla Seyruun
Falik
Amelia Wil Tesla Seyruun
Falik
Vážení..takže ta závorka na prvním listu u mýho nicku tam není pro legraci. Právě se mi dnes ráno podařilo vyvlíknout ze služební cesty do prahy na prezidium ve čtvrtek a v pátek. Z nedělní noci se mi to však, jak to tak vypadá asi nepovede.
prezidium je jenom čtvrtek pátek...tomu jsem se vyhnul...v neděli večer je další opatření v práci. Hmm...nevím, přijel bych až někdy v noci....snad k pulnoci...tak nevím jak se to vyplatí