Slezina v Brně
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
*přikývne*Braenn píše:sem pro taky lékárnu nechat až na pozdní ranní hodiny, bude na ni víc nálada:) zkusím se optat v Pegu a vmagnumik píše:já bych klidně ještě dal ten malej pegas...pivo je fakt vynikající...a maj tam mou oblíbenou šestnáctku (nebojte, nejsem pedofil)
Růži
Schvaleno.
Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!
protože pořád nevím jak Ymca vyjde, tak doporučuj hlášení všem kdo si není jistej jindemagnumik píše:ehm...kdo chce teda spat v apartmánu "U Magnumika" ? (at' vim esi teda vysát )
A když sme u toho, co kdyby každej nahlásil místo a dobu příjezdu...
(a taky jestli chce osobní vítací výbor, počet transparentů a takové ty květinové věnce co rozdávají polonahé domorodky - v hlavní roli Kokosák)
...a jeden zelenovlasej gnom to může hodit k seznamu účastníků, ať to máme pěkně přehledně a můžem dopředu vytyčit azimut k hromadnýmu slezu
-
- Kontaktovat uživatele:
Už to mám nápad...ale chtělo by to...hmm *hluboce se zamyslí* abysme sem nepsali jenom myBraenn píše:to nahoře - jestli máme sbírat 10 postupně přijíždějících lidí po městě, bylo by fajn dopředu vědět kdy, kde a koho máme očekávat. Zkráceně. Někdy mám holt pro samé formulování myšlenky problém udržet myšlenku samotnou
-
- Kontaktovat uživatele:
ty si z brna?!?! ...že nic neřekneš?...ehm, ale vidim, že znáš naše heslo, takže myslim, že nelžeš … bude to tenhle pátek...29. rozhodně se stav...rád tě konečně poznám...ááá myslim, že nebudu sám …Arto píše:Lékárna je výborná. Velkej výběr piv a vařej myslím nonstop. S rezervací bývaj problémy, jelikož bývá často obsazeno..Jinak kdy tohle uskutečňujete? Jsem z Brna a tak bych se možná otočil, pokud nebudu mít nic... Brno, alkáčů plno...
*kouká tázavě na ostatní, jako by uslyšel něco o důležitosti rezervace*
No, já jsem stále na 100% a budu potřebovat ubytování. Jinak ve mně neustále bojuje smysl pro hromadnou dopravu a úspory za dálniční známku, s naprostým a velmi dominantním smyslem zvaným lenost. A jelikož už jsem vykoumal, jak to navléci, aby to autem bylo výhodnější, netuším kdy a kde se objevím. Možná by bylo prima, kdyby mi někdo z dobrodinců poslal adresu, kde budu spinkat a já kárku fláknu tam. Tedy, doufám že se tam moc nekrade.
-------------------------------------------------------------
Serin - Mladý, trošku urážlivý elf, toulající se po lesích a pláních na desce.
Serin - Mladý, trošku urážlivý elf, toulající se po lesích a pláních na desce.
Tak sem to skusil zkompletovat a je to na tej uplně prvej strance. Případné protesty pište na známou adresu. Jestli jsem to vše pochopil správně, zatím nám schází 2 postýlky, či stejný počet lidí ochotných spát na zemi.
Magnumiku, jelikoš seš hlavní ubytovávatel, hoť sem adresu parkoviště pro čtverkolky nejbližší k tvé lokaci (nebo jakoukoli zapadlou uličku, kde si přivyděláváš získáváním náhradních dílů z aut a z jejich bývalých vlastníků).
Magnumiku, jelikoš seš hlavní ubytovávatel, hoť sem adresu parkoviště pro čtverkolky nejbližší k tvé lokaci (nebo jakoukoli zapadlou uličku, kde si přivyděláváš získáváním náhradních dílů z aut a z jejich bývalých vlastníků).
Věnečky rozdám, fangle rozvěsím.…. jen aby mi domorodá asistentka neumrzla *zazubí se* Ano, správně. Ta samá, co nečte PM a od které se čeká potvrzení rezervačky v hospo a počet postýlek.Braenn píše:(a taky jestli chce osobní vítací výbor, počet transparentů a takové ty květinové věnce co rozdávají polonahé domorodky - v hlavní roli Kokosák)
Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!
Asi sme se zcela nepochopili v obsazení hlavní rolekokosak píše: Věnečky rozdám, fangle rozvěsím.…. jen aby mi domorodá asistentka neumrzla *zazubí se* Ano, správně. Ta samá, co nečte PM a od které se čeká potvrzení rezervačky v hospo a počet postýlek.
spaní pokud to dobře chápu zajistil magnumík pro - pro všechny, kromě ojty a kata co mají vlastní. Nutný hádám spacák. Tak?
Rezervačka bude do večera, tak ještě chvíli nepanikař :)