Moc si nedovedu představit, jak by se to dělalo systémově - tj. to rozpoznání toho, zda je kandidát opravdu hoden či nikoliv.cybermisa píše:By vyzadovalo DM a bylo by to nesystemove, co je trend, ktery se Labirovi nelibi a ja s tim souhlasim. Jinak udelat to systemove, tak se to moc nelisi napriklad od levelovani pomoci NPC Mistru.Pavel Urban píše: Tak to je jiná.![]()
Jinak mě ještě napadlo, že by bylo moc pěkné, kdyby kněží, paladiné, hraničáři a druidé mohli nekouzlit dokud by se svému patronovi (bohu, přírodě) neprokázali jako jedinci, kteří si přízeň svých patronů zaslouží. Mohl by k tomu být i nějaký pělkný inicializační rituál (variabilní dle povahy víry/náboženství).![]()
A teď mě někdo sežere.
Měl jsem spíš představu nějaké vlaječky "nekouzlí", která by se pak mohla odstranit (nikoliv automaticky) v případě, že by se vidělo, že ten dotyčný skutečně hraje kněze své víry. A naopak by se pak mohla nasadit zpět v případě, že by se dotyčný zpronevěřil své víře (musel by pak projít nějakým očištěním, zasloužit si odpuštění, zíszkat zpět důvěru, kterou ztratil atd.).