Poděkování

Vše co nejde zařadit jinam

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
Ceraph

Re: Poděkování

Příspěvek od Ceraph »

Mockrát děkuji za velice povedený zátah, i účastněnému padouchovi :wink: :smile:
No ty pičo vy jste ten server fakt zabili no já se z vás poseru.
Lomylith

Příspěvek od Lomylith »

Děkuju, že jsem se mohl dneska zase pobavit na EQ. Jen škoda, že rozprášení bylo docela rychlé.
Za´cho Detyr - Oběšen a upálen(21.Vodomrzen 1133 7:16)Zotročit a ničit!
Evana Ver Letha - Uvařena(25.Brzomráz 1146)
Drathir'Cryso Olath - Uzavřen v železné panně(26. Brzomráz 1152)
Aw´rixel Jednooký- Rozřezán (17. Obrozen 1154)
Victor Shawer - Odsouzen k utrpení (3. Vinobran 1161)
https://www.youtube.com/watch?v=jPU63WAnrSE

Je tažké byť debilom, pretože konkurencia je veliká.
Ogar

Příspěvek od Ogar »

Lapkové byly moc fajn. A teď nic proti hráčům, ale nebýt tam zaklínač na 20 a prasořízek s devastem, tak by to bylo mnohem napínavější a asi bychom se víc bály a byla silnější atmosféra, která mi chyběla když to tam "mistr joda" zmlátil klackem v šatech..

Ale přesto díky celkový nápad s questem byl hrozně poveden, řekl bych :smile:
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

ogarXXX píše:Lapkové byly moc fajn. A teď nic proti hráčům, ale nebýt tam zaklínač na 20 a prasořízek s devastem, tak by to bylo mnohem napínavější a asi bychom se víc bály a byla silnější atmosféra, která mi chyběla když to tam "mistr joda" zmlátil klackem v šatech..

Ale přesto díky celkový nápad s questem byl hrozně poveden, řekl bych :smile:
Ok, příště budu víc jistit a méně aktivně zasahovat. Jak jsem viděla Serba téměř mrtvého (a mrtvého), spustil se režim "konečné řešení". Nebo to dáme víc hvězdičkově, naspawnovat se doprostřed boje atmosféře moc nepřidá.

Q se mi celkově líbil, hlavně všechny ty maličkosti, které z něho vedly a vedou - první chycený a popravený lapka, jeho milá, kultista... A NPC epizodka ztvárněná PC je skvělý nápad.
zdech

Příspěvek od zdech »

Zátah má mít atmosféru rychlé pacifikace, takže tenhle vyšel relativně solidně (až na papírového velitele). Příště se pokusím nevzdat myšlenku komplikovanější poziční přípravy tak rychle. Díky spolupracovníkům i protistraně.
Serbitar Draga - Služebník Říše 1124 - 1199
Torwald Seveřan - cestu hledající
Tomyn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomyn »

děkuji všem členům BOS za pomoc při vernisáži

také děkuji hostům

a Alquistovi za pomoc se sochami

a zároveň se omluvám, že jsem včera nebyl online a dnes vše proběhlo dá se říci více spontánně bez hlubších a přesnějších příprav, díky tomu že jsem v pátek pařil až do soboty odpoledne a pak chrupkal

:clover: :clover: :clover:
Naposledy upravil(a) Tomyn dne 29. 9. 2014 9.13, celkem upraveno 1 x.
Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
divozenka

Příspěvek od divozenka »

Taky děkuji za včerejší vernisáž, bavila jsem se. :smile:
divozenka + kopretinka = zlaticko71

Alyshia Kent - hmm nazdar fešáci *svůdně na ně mrkne*
Isandra - podivná strážná :devil_2:
Lucie Dobrotivá - jsem královna!
…………………………………………
Samantha Bel'yn - jmenuji se Firia
Elizabeth
Woxa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Woxa »

Opožděně taky děkuju za vernisáž, nicméně těšil jsem se na nějakou atrakci s ještěrkou a ono nic :)
Aktivní: Febrilia Jr'eile, pořezaná kráska
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai
Selvagion

Příspěvek od Selvagion »

Rád bych poděkoval Wolfovi za pěknou přednášku i za to, jak hraje solarovská NPC. Servantes na hrad! :megalol:
Pavel Urban

Příspěvek od Pavel Urban »

Přednáška byla zajímavá, i když jsem od ní čekal trochu něco jiného/něco víc. Ale každopádně je dobře, že se udála a bude bezva, když se budou podobné aktivity dít. Palec nahoru. :smile:
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
Mourisson1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mourisson1 »

Pavel Urban píše:Přednáška byla zajímavá, i když jsem od ní čekal trochu něco jiného/něco víc.

A co jiného/víc? Takhle bez ničeho je to totiž k ničemu, kdežto když k tomu připojíš co se ti nelíbilo, nebo co bys tam čekal navíc, můžeš dosáhnout toho že to příště ta přednáška obsahovat bude. :bigwink: :bigwink:
Lothias Cys'variana

"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
zdech

Příspěvek od zdech »

Osobně bych doporučil ohledně podobných počinů vyvěsit varování pro širokou veřejnost. Je to šok, vrazit takhle do Servantese hned po ránu a k tomu bez důkladné přípravy.
Pavel Urban

Chtěl jsem to psát soukromě, ale budiž...

Jednak bych čekal více k široké populaci vstřícnější termín/oznámení, viz. zdech. Pak bych se snažil obohatit téma o nové informace, teorie/výklad faktů, případně bych se zaměřil na práci s nimi. Zvláště při zmínce reakcí na doplňující otázky bych čekal více obsahu, než "nevím" nebo "doplňte si vlastním zkoumáním." Samozřejmě není třeba vyzradit všechny reálie, ani být v nich stoprocentně akurátní (zvláště u teorií), ale bylo by fajn mít z takové přednášky pocit nějakého informačního zisku a nezůstat jen u shrnutí obsahu jedné nebo dvou knih, navíc veřjně dostupných.
Wolf se snažil a při jedné z hráčských teorií v tomto duchu spolupracoval. Jen jsem to čekal v základu a ve větší míře. :smile:

Nicméně přednáška byla zajímavá už z důvodu přítomnosti inkvizitorů, kteří občas přispěli svým komentářem, což sam o sobě není žádná legrace (hrát za několik charakterově různých NPC naráz, natož u toho debatovat s PC).
The cup is full.
Wolf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wolf »

No víš, ono když žádné reálie nemáš, jde to těžko. Jako bys to za své pozice v týmu neznal.
Byla to přednáška jen pro řád, byl to vlastně popud Selvagiona, který v té věci neměl jasno a tak mu to bylo vysvětleno v té příležitosti i mohli přijít další z řádů.
Nemělo to být kázání ala Nephtys. Příště neměj očekávání, abys nebyl zklamán.

Pak tu samozřejmě bylo to, že jsem na to po pravdě zapomněl, přišel jsem nepřipraven do hry o pul hodinu a později a v pruběhu jsem musel na pul hodiny vypadnout :dry:

Tímto tuto debatu uzavírám, případně mi Pavel napiš již soukromé PM, klidně se o tom pobavím víc (bude-li to pro mě mít smysl).

A abych nebyl úplně OT, tak samozřejmě děkuji účastněným, že i přes ty OOC komplikace vydrželi :clover:
Neutral Good Dungeon Master :clover:
Pavel Urban

Tak především, zklamán jsem nebyl, to bych nepsal do poděkování. :bigwink: Napsal jsem ti upřímný názor, pokud o něj nestojíš, stačí říct a nebudu se k tobě vyjadřovat.

Ano, když chybějí reálie, je těžké něco tvořit. Ale pokud máš pod patronátem (ať už oficiálně nebo ne) Solarovce/Mithallirský řád, což mi tak připadá a je to dobře, pak klidně nějaké reálie, byť částečné dotvoř a nech si to schválit Onyxem/týmem. Zase enmusíš mít vymyšlenou každou tečku od založení Desky. Bohatě stačí např. rozvést trochu jedno nebo dvě doposud nepopsaná období. Případně je možné pracovat s tím co máš a pustit se do toho tendenčně, z pohledu přednášejícího, což je zvláště u kázání a víry spíš bonus (ale např. na MUNI, kde jde o faktické přednesy by to mohlo působit divně).
Samozřejmě, že můžeš dělat přednášky, které budou kopírovat herní texty.

Nemít očekávání jde dost těžko,k pkud jdeš někam, kde se chceš něco dovědět a ne jen kamsi, kde si chceš jen udělat čárku za účast, jako jsou bály, soudy apod.

Taky jsem již k tomu řekl vše, co jsem chtěl, a debatu za sebe rovněž končím. Pokud budeš mít zájem rád si o tom s tebou popovídám (rozvedu, poradím) po PM. Vnucovat se nechci a nebudu.
The cup is full.
Renn

Příspěvek od Renn »

Díky moc Wolfe!! Jsi nejlepší!! *dá mu pusu na tvář*
Shiela - Obrázek
DarckDewy

Příspěvek od DarckDewy »

Děkuji všem co se o mě v mém novém příchodu na desku starali. I těm co semnou dnes pohráli. Děkuji.
Eluriorfin Patson- Mladý, depresivní.. Krev Milující, nemrtvé obdivující.. -Popraven sťatím a následným spálením.
Kricík Šmatalko- Já jsem obchodník, nechceš si zahrát vo zlatku? *Škodolibě se usměje a promne si ruce.* - Zmizel při svých nekalých obchodech
Lembas - Sněden
Van

Příspěvek od Van »

Díky za víkend...
PS: počítali jsme a vyhrál Stark (Woxa) - měl čtyři velké hrady (Zimohrad, Mořská Stráž = Dvojčata a Královo přístaviště). Oproti němu Baratheon (Naylun) měl podobný počet, ale mnoho malých pevností :biggrin: + mohl být napaden Martellem, který se nedostal už k tahu kvůli odchodu.
Naposledy upravil(a) Van dne 19. 10. 2014 23.24, celkem upraveno 1 x.
zdech

Příspěvek od zdech »

Setkání s upíry a lichy je nic proti snaze přezírat Servantese. Díky za možnost to zkusit.
Woxa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Woxa »

Taky díky za víkend, bylo to fajn.

P.S.: To víte, šikanovaný Lannister jen převlékl plášť a splatil své dluhy :D
Aktivní: Febrilia Jr'eile, pořezaná kráska
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai
Odpovědět