Omluvy

Vše co nejde zařadit jinam

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
hemendo

Příspěvek od hemendo »

Alfray píše:Omlouvám se za ten lehce spěšný odchod a nepočkání na dva opozlidce, ale už mám toho plný kecky:).
V cajku já to taky už zatahuju :clover:
hemendo

Příspěvek od hemendo »

Chci se dneska omluvit jménem Torganovým, Afektovým a Bragenovým, příšerné výpadky konektivity, zrovna když jsme tak potřebovali být ve hře.

SORRY :clover:
kohen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kohen »

Chtěl bych se předem omluvit k tomu, že se nebudu účastnit, a ani snad číst zde na foru debaty o nováčcích, ani o konfliktech, či přestupcích v „prasení“, rozdíly mezi staršími hráči a nováčky, nebo třeba i děrovačky ve smyslu nadávek, atd…,

Nějak na to nemám žaludek a začíná se mi to co čtu, přenášet i do hry samotné v náladě, jakou mám.

Nováčku je poslední dobou požehnaně, tak snad se s tím IC nějak popereme (i v tom, že stařešiny nějak odcházejí a mizí), ale OOC výjevy, co na foru čtu, někdy stojí opravdu za to.

Mám z toho pak pocit, že nováčci chtějí otočit svět vzhůru nohama, i když tomu asi tak není, a omlouvám se za tuto formulaci, přeci jenom každý svého štěstí strůjcem.

Pokud by někdo stál o přímé řešení se mnou v této tématice (konkrétně vázané na mou postavu či osobu), nech´t se obrátí přímo do PM.

Nezlobte se a děkuji za pochopení.
(Na tento příspěvek netřeba žádné odezvy, nejedná se o nic jiného, než vyjádření omluvy toho, že nebudu sledovat každý topic)
Seržant Tiriánské Stráže Tonny Signerr

Zákon a Pořádek -Pomáhat a Chránit

Sláva Tirianu
Aefar

Příspěvek od Aefar »

Omlouvám se Ghostovi i zuzupd, ale dnes to nevyjde... :no:

* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův
Jon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jon »

Taky omluva :( Řešil jsem věci z reálnýho světa, a ne moc příjemné :P
Kraki Skengdrang
Akruo

Omluva

Příspěvek od Akruo »

Omlouvám se komukoliv, kdo napsal ten list, bohůmžel nemám teď čas - ale určitě mne ještě uvidíš..
"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
xondik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xondik »

Omlouvám se Skeldovi , Krogenovi a Bragenovi za odlog z velice zajímavého rozhovoru. V celé ulici byl výpadek elektřiny.

Berta dcera Afekta
barely playing

Kdokoli mi napíše v čem má moje hra nedostatky a v čem dělám chybu, má u mě malé bezvýznamné plus, který se mu bude fakt moc hodit!
herní ACC javanesjanes
Aefar

Příspěvek od Aefar »

Omlouám se šem, ale láesice mého oteboou se rozhola poěět službu, taže mi to jasi epíše ěterá písmea a ta (ai teč)

Zítra si oezu superpomalý počítač z práce - alespoˇ ěco Omlouám se hlaě Seloi

Můžete háat, terá písmea mi ejou

EDIT: Překlad z práce

Omlouvám se všem, ale klávesnice mého notebooku se rozhodla vypovědět službu, takže mi to jaksi nepíše některá písmena a tak (ani tečky).

Zítra si dovezu superpomalý počítač z práce - alespoň něco. Omlouvám se hlavně Skeldovi

Můžete hádat, která písmena mi nejodu

P.S. Hmmm, než superpomalý počítač z práce si asi raději koupím klávesnici (a nakonec asi i počítač) :dribble:
Naposledy upravil(a) Aefar dne 22. 3. 2010 7.37, celkem upraveno 1 x.

* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
zuzuPD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zuzuPD »

Omlouvám se Pipimu za pozdě nahozený odpor.
A pak všem, co u toho byli, za tu temnotu, tedy nečekal sem že si to budou chtít vyříkat všechna zvířata- jo jo, ochraňovat medvědy je prostě hloupost.
Hyperaktivní hlavně MUNI.
Aefar

Příspěvek od Aefar »

Tak se na dnešek a zítřek omlouvám. Budu až pozítří večer, možná nějakou tu chvilku mezi tím.

Dnes kupuji nový NB a zprovoznit tam EQ (a pak pár dalších blbostí, které na počítači využívám v mnohem menší míře) nějaký čas zabere. Do toho mám ještě nějaké další aktivity.

Ale až to dám dokupy, to bude jiná... hahá... grafika, rychlé přechody, hurá :biggrin:

* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
Winonne
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Winonne »

Omlouvám se, že nejsem ve hře, tak jak by si mnozí představovali, ale příprava vlastního hnízda mi dává natolik zabrat, že večer padnu a ani se nehnu.
Dr.Lizard

Příspěvek od Dr.Lizard »

Chtěl bych omluvit sebe a Skelda z dnešního funusu. Chtěli jsme, nestihnem
Ludwig von Vergesenburg - "Jen jsem potřeboval na toaletu.… Deska říkáte."
Hubert Boural mladší - už jen nostalgie
Pipi_CZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pipi_CZ »

Omlouvám se …
hemendo

Příspěvek od hemendo »

Chci se omluvit za dnešní torganovo nadávání :biggrin: , ale když vlezete do trpasličí knajpy a místo obvyklé společnosti na vás vejraj 3 elfi a 3 lidi z toho půlka v kápi, tak se prostě musíte naštvat :clover: :smile:
LD

Příspěvek od LD »

Omlouvám včerejší odlog. :ermm:
Aefar

Příspěvek od Aefar »

Omlouvám se Albře, Dinovi a Shie. Spadl u nás internet a nějak se ne a ne nahodit. Vhledem k pokročilé době jsem po čtvrt hodině čekání nevolal poskytovateli, ale šel spát.

Předem se omlouvám, pokud v onom pokoji někdo náhodou zrovna bude, až se lognu. Dělejte, že toho chlápka na posteli jenom ve spodním prádle nevidíte :biggrin:

* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
Lassair

Příspěvek od Lassair »

Omlouvám se za přerušení hry, vypádek proudu
Akruo

Omluva

Příspěvek od Akruo »

Již od Velikonoc nám nejde počítač a teprve půjde do opravny a tak se na hru a ani na phorko moc nedostanu. Když by mne někdo sháněl, zkuste PMko.
:clover: Akruo
"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Pavel Urban

Příspěvek od Pavel Urban »

Omlouvám se za dnešní nepřítomnost, mám HW potíže. Zítra snad bude vše vyřešené.
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
Pavel Urban

Příspěvek od Pavel Urban »

Tak už jsem zpět. Snad to vydrží. *zaklepe na dřevo*
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
Odpovědět