V cajku já to taky už zatahujuAlfray píše:Omlouvám se za ten lehce spěšný odchod a nepočkání na dva opozlidce, ale už mám toho plný kecky:).
Omluvy
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Chtěl bych se předem omluvit k tomu, že se nebudu účastnit, a ani snad číst zde na foru debaty o nováčcích, ani o konfliktech, či přestupcích v „prasení“, rozdíly mezi staršími hráči a nováčky, nebo třeba i děrovačky ve smyslu nadávek, atd…,
Nějak na to nemám žaludek a začíná se mi to co čtu, přenášet i do hry samotné v náladě, jakou mám.
Nováčku je poslední dobou požehnaně, tak snad se s tím IC nějak popereme (i v tom, že stařešiny nějak odcházejí a mizí), ale OOC výjevy, co na foru čtu, někdy stojí opravdu za to.
Mám z toho pak pocit, že nováčci chtějí otočit svět vzhůru nohama, i když tomu asi tak není, a omlouvám se za tuto formulaci, přeci jenom každý svého štěstí strůjcem.
Pokud by někdo stál o přímé řešení se mnou v této tématice (konkrétně vázané na mou postavu či osobu), nech´t se obrátí přímo do PM.
Nezlobte se a děkuji za pochopení.
(Na tento příspěvek netřeba žádné odezvy, nejedná se o nic jiného, než vyjádření omluvy toho, že nebudu sledovat každý topic)
Nějak na to nemám žaludek a začíná se mi to co čtu, přenášet i do hry samotné v náladě, jakou mám.
Nováčku je poslední dobou požehnaně, tak snad se s tím IC nějak popereme (i v tom, že stařešiny nějak odcházejí a mizí), ale OOC výjevy, co na foru čtu, někdy stojí opravdu za to.
Mám z toho pak pocit, že nováčci chtějí otočit svět vzhůru nohama, i když tomu asi tak není, a omlouvám se za tuto formulaci, přeci jenom každý svého štěstí strůjcem.
Pokud by někdo stál o přímé řešení se mnou v této tématice (konkrétně vázané na mou postavu či osobu), nech´t se obrátí přímo do PM.
Nezlobte se a děkuji za pochopení.
(Na tento příspěvek netřeba žádné odezvy, nejedná se o nic jiného, než vyjádření omluvy toho, že nebudu sledovat každý topic)
Seržant Tiriánské Stráže Tonny Signerr
Zákon a Pořádek -Pomáhat a Chránit
Sláva Tirianu
Zákon a Pořádek -Pomáhat a Chránit
Sláva Tirianu
Omluva
Omlouvám se komukoliv, kdo napsal ten list, bohůmžel nemám teď čas - ale určitě mne ještě uvidíš..
"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Omlouvám se Skeldovi , Krogenovi a Bragenovi za odlog z velice zajímavého rozhovoru. V celé ulici byl výpadek elektřiny.
Berta dcera Afekta
Berta dcera Afekta
barely playing
Kdokoli mi napíše v čem má moje hra nedostatky a v čem dělám chybu, má u mě malé bezvýznamné plus, který se mu bude fakt moc hodit!
herní ACC javanesjanes
Kdokoli mi napíše v čem má moje hra nedostatky a v čem dělám chybu, má u mě malé bezvýznamné plus, který se mu bude fakt moc hodit!
herní ACC javanesjanes
Omlouám se šem, ale láesice mého oteboou se rozhola poěět službu, taže mi to jasi epíše ěterá písmea a ta (ai teč)
Zítra si oezu superpomalý počítač z práce - alespoˇ ěco Omlouám se hlaě Seloi
Můžete háat, terá písmea mi ejou
EDIT: Překlad z práce
Omlouvám se všem, ale klávesnice mého notebooku se rozhodla vypovědět službu, takže mi to jaksi nepíše některá písmena a tak (ani tečky).
Zítra si dovezu superpomalý počítač z práce - alespoň něco. Omlouvám se hlavně Skeldovi
Můžete hádat, která písmena mi nejodu
P.S. Hmmm, než superpomalý počítač z práce si asi raději koupím klávesnici (a nakonec asi i počítač)
Zítra si oezu superpomalý počítač z práce - alespoˇ ěco Omlouám se hlaě Seloi
Můžete háat, terá písmea mi ejou
EDIT: Překlad z práce
Omlouvám se všem, ale klávesnice mého notebooku se rozhodla vypovědět službu, takže mi to jaksi nepíše některá písmena a tak (ani tečky).
Zítra si dovezu superpomalý počítač z práce - alespoň něco. Omlouvám se hlavně Skeldovi
Můžete hádat, která písmena mi nejodu
P.S. Hmmm, než superpomalý počítač z práce si asi raději koupím klávesnici (a nakonec asi i počítač)
Naposledy upravil(a) Aefar dne 22. 3. 2010 7.37, celkem upraveno 1 x.
* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův
Tak se na dnešek a zítřek omlouvám. Budu až pozítří večer, možná nějakou tu chvilku mezi tím.
Dnes kupuji nový NB a zprovoznit tam EQ (a pak pár dalších blbostí, které na počítači využívám v mnohem menší míře) nějaký čas zabere. Do toho mám ještě nějaké další aktivity.
Ale až to dám dokupy, to bude jiná... hahá... grafika, rychlé přechody, hurá
Dnes kupuji nový NB a zprovoznit tam EQ (a pak pár dalších blbostí, které na počítači využívám v mnohem menší míře) nějaký čas zabere. Do toho mám ještě nějaké další aktivity.
Ale až to dám dokupy, to bude jiná... hahá... grafika, rychlé přechody, hurá
* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
Omlouvám se Albře, Dinovi a Shie. Spadl u nás internet a nějak se ne a ne nahodit. Vhledem k pokročilé době jsem po čtvrt hodině čekání nevolal poskytovateli, ale šel spát.
Předem se omlouvám, pokud v onom pokoji někdo náhodou zrovna bude, až se lognu. Dělejte, že toho chlápka na posteli jenom ve spodním prádle nevidíte
Předem se omlouvám, pokud v onom pokoji někdo náhodou zrovna bude, až se lognu. Dělejte, že toho chlápka na posteli jenom ve spodním prádle nevidíte
* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
Omluva
Již od Velikonoc nám nejde počítač a teprve půjde do opravny a tak se na hru a ani na phorko moc nedostanu. Když by mne někdo sháněl, zkuste PMko.
Akruo
"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Brambor
Brambor
-
Pavel Urban
-
Pavel Urban