Chtěl bych se předem omluvit k tomu, že se nebudu účastnit, a ani snad číst zde na foru debaty o nováčcích, ani o konfliktech, či přestupcích v „prasení“, rozdíly mezi staršími hráči a nováčky, nebo třeba i děrovačky ve smyslu nadávek, atd…,
Nějak na to nemám žaludek a začíná se mi to co čtu, přenášet i do hry samotné v náladě, jakou mám.
Nováčku je poslední dobou požehnaně, tak snad se s tím IC nějak popereme (i v tom, že stařešiny nějak odcházejí a mizí), ale OOC výjevy, co na foru čtu, někdy stojí opravdu za to.
Mám z toho pak pocit, že nováčci chtějí otočit svět vzhůru nohama, i když tomu asi tak není, a omlouvám se za tuto formulaci, přeci jenom každý svého štěstí strůjcem.
Pokud by někdo stál o přímé řešení se mnou v této tématice (konkrétně vázané na mou postavu či osobu), nech´t se obrátí přímo do PM.
Nezlobte se a děkuji za pochopení. (Na tento příspěvek netřeba žádné odezvy, nejedná se o nic jiného, než vyjádření omluvy toho, že nebudu sledovat každý topic)
Omlouvám se Skeldovi , Krogenovi a Bragenovi za odlog z velice zajímavého rozhovoru. V celé ulici byl výpadek elektřiny.
Berta dcera Afekta
barely playing
Kdokoli mi napíše v čem má moje hra nedostatky a v čem dělám chybu, má u mě malé bezvýznamné plus, který se mu bude fakt moc hodit!
herní ACC javanesjanes
Omlouvám se Pipimu za pozdě nahozený odpor.
A pak všem, co u toho byli, za tu temnotu, tedy nečekal sem že si to budou chtít vyříkat všechna zvířata- jo jo, ochraňovat medvědy je prostě hloupost.
Tak se na dnešek a zítřek omlouvám. Budu až pozítří večer, možná nějakou tu chvilku mezi tím.
Dnes kupuji nový NB a zprovoznit tam EQ (a pak pár dalších blbostí, které na počítači využívám v mnohem menší míře) nějaký čas zabere. Do toho mám ještě nějaké další aktivity.
Ale až to dám dokupy, to bude jiná... hahá... grafika, rychlé přechody, hurá
* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův
Chci se omluvit za dnešní torganovo nadávání , ale když vlezete do trpasličí knajpy a místo obvyklé společnosti na vás vejraj 3 elfi a 3 lidi z toho půlka v kápi, tak se prostě musíte naštvat
Omlouvám se Albře, Dinovi a Shie. Spadl u nás internet a nějak se ne a ne nahodit. Vhledem k pokročilé době jsem po čtvrt hodině čekání nevolal poskytovateli, ale šel spát.
Předem se omlouvám, pokud v onom pokoji někdo náhodou zrovna bude, až se lognu. Dělejte, že toho chlápka na posteli jenom ve spodním prádle nevidíte
* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův
Již od Velikonoc nám nejde počítač a teprve půjde do opravny a tak se na hru a ani na phorko moc nedostanu. Když by mne někdo sháněl, zkuste PMko. Akruo