souhlasím, ikdyž se dnešek nevyvedl, dung byl famózní
Balthazar Wiliam Dříve: "Jsem nesmrtelný!"
Nyní: "Já se vždy vrátím" *cukne koutkem*
PS: Nevrátil se Daario R´el "Lidé jsou horší než démoni a ďáblové dohromady." Delaila Teglen "Budu válečnice!"
Oh děkuji... i já děkuji všem, kteří si dávají záležet na RP povaze svých postav
Ulrich Velton - alalala lulala alalala
Felix Velton – táta mi jednou vyprávěl...
Krakenobijec Honza Velton – Smutek poraženým!
Edgar - R.I.P.*koukne na Františku* tej fajná robka!
Františka – Už je pozdě *usměje se na tebe*
Tirion Lyrek R.I.P. – Solar mě ochrání!
Díky za včerejší hru, ikdyž nebyla pro všechny úplně veselá. Chci vám jen říct, že cením jak se s tím perete a i skrze nesnáze jste stále pozitivní. To opravdu oceňuju :)
Všem členům (Asgar, Alariel, Felix, Lembas, Rufin, Wiliam) dnešní karavany patří poděkování za parádní RP hru. Hezky jste se s tím popasovali od začátku až do konce, líbilo se mi to.
Díky moc všem za odehrání karavany. Byl to chaos, zmatek, mráz a kdoví co ještě. Ale hlavně mě to bavilo, i když to bylo náročné, stíhat sledovat a všechno možné.
I já vám všem díky, upřímně jsem se fakt bál, že tam nedojdeme ale by to skvělé
Balthazar Wiliam Dříve: "Jsem nesmrtelný!"
Nyní: "Já se vždy vrátím" *cukne koutkem*
PS: Nevrátil se Daario R´el "Lidé jsou horší než démoni a ďáblové dohromady." Delaila Teglen "Budu válečnice!"
Taky dík, byla to prča, vždycky miluju, když je postava dohnaná do situace, kdy může chytit neracionální amok
Ulrich Velton - alalala lulala alalala
Felix Velton – táta mi jednou vyprávěl...
Krakenobijec Honza Velton – Smutek poraženým!
Edgar - R.I.P.*koukne na Františku* tej fajná robka!
Františka – Už je pozdě *usměje se na tebe*
Tirion Lyrek R.I.P. – Solar mě ochrání!
Eluriorfin Patson- Mladý, depresivní.. Krev Milující, nemrtvé obdivující.. -Popraven sťatím a následným spálením. Kricík Šmatalko- Já jsem obchodník, nechceš si zahrát vo zlatku? *Škodolibě se usměje a promne si ruce.* - Zmizel při svých nekalých obchodech Lembas - Sněden