Velikonoční sraz EQ - Chleba, pivo a mléčný deviant

Akce co již proběly ale je škoda přijít o informace. Jak ty v realitě tak ty ingame.

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět

Chlébské 23-25.10.

Dojedu
16
80%
Nedojedu kvůli termínu
0
Žádná hlasování
Nedojedu protože mě to nezajímá
0
Žádná hlasování
Rád bych dojel, ale nemůžu (nechci) nic slíbit
4
20%

Celkem hlasů: 20

theureg
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od theureg »

Jestli bude zájem potřebuju dát vědět včas. Rád se přidám.
Aleinerteneien: Složitá přes dvacet let stará puberťačka.
Yourichi: Veselá pohodářka, která nejraději tráví čas, s pivem, dýmkou a rybářským prutem.
Theureg: Chytrý pulork.
Paklic

Příspěvek od Paklic »

Však v klidu, ne? Možná bude sleva, přeci jen, budeme početná skupina. Takže třeba nebude ani třeba, hrát si na studenta.
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

To bohužel nebude, už ta skupina je jen podmínkou, abychom mohli mít celou základnu...

jinak opraveno, studenti doplněni. A Libro, tebe tam píšu, ale pořád ti nevěřím :bleh:

V úterý hlásím počet studentů, tak kdo tam není, poslední možnost se přihlásit.
Jon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jon »

Už tam jsem? Už tam jsem?
Kraki Skengdrang
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

Už tam jsi, můžeš dospat :biggrin:
Jon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jon »

To je paráda.

Ale stejně je největší nářez, že TAM jedu s Librou v autě :D Panathiane, připrav se :D
Kraki Skengdrang
merlik

Příspěvek od merlik »

Jen pro … no... předání posledních info. Pokud bude hezky (jak říká předpověď počasí), tak platí, že bych se v sobotu na vás přijel podívat a (pokud se někam vejdu) v neděli zase zmizím (tj. delší otočka, pač 700 km denně je dost)… S nikým jet nechci, moje auto už tam bude :) Snad jedině nějaký místo na přespání, abych nemusel trpět ve stanu v nejbližším kempu. A pivo? Víc jak dvě si nedam, ráno řídím.
Naposledy upravil(a) merlik dne 6. 4. 2009 12.17, celkem upraveno 1 x.
Jon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jon »

90. léta, potkají se dva chlapi na hajzlech.

"Ty vole, čůs... piješ? Kolik máš piv?"
"Šestnáct, vole."
"Šestnáct? Hovno, vole! Tak to dáš dvacet!"
"Vole nedám, jsem tu autem..."

True story! :)
Kraki Skengdrang
magnumik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od magnumik »

sciorp píše:Takže v Brně budu ve 12 hodin uz budes ready Magnum?
Magnum se včera večer vrátil z larpovýho víkendu a říká Yes! :biggrin: je to náročnej začátek dubna :biggrin: … btw. ikkie ještě neví kdy se dostane do Brna, takže sem pak napíšu v kolik přijedem na chlébský
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

merlik píše:Jen pro … no... předání posledních info. Pokud bude hezky (jak říká předpověď počasí), tak platí, že bych se v sobotu na vás přijel podívat a (pokud se někam vejdu) v neděli zase zmizím (tj. delší otočka, pač 700 km denně je dost)… S nikým jet nechci, moje auto už tam bude :) Snad jedině nějaký místo na přespání, abych nemusel trpět ve stanu v nejbližším kempu. A pivo? Víc jak dvě si nedam, ráno řídím.
no do auta se snad ještě vejdeš, kdyby se někdo rozhod na poslední chvíli sou volný místa z phy:)
takže dojed klidně už v pátek, místo na přespání není vůbec problém.. a tak:) a odjíždět v pondělí taky ne :bigwink:
merlik

Příspěvek od merlik »

Braenn píše:
merlik píše:Jen pro … no... předání posledních info. Pokud bude hezky (jak říká předpověď počasí), tak platí, že bych se v sobotu na vás přijel podívat a (pokud se někam vejdu) v neděli zase zmizím (tj. delší otočka, pač 700 km denně je dost)… S nikým jet nechci, moje auto už tam bude :) Snad jedině nějaký místo na přespání, abych nemusel trpět ve stanu v nejbližším kempu. A pivo? Víc jak dvě si nedam, ráno řídím.
no do auta se snad ještě vejdeš, kdyby se někdo rozhod na poslední chvíli sou volný místa z phy:)
takže dojed klidně už v pátek, místo na přespání není vůbec problém.. a tak:) a odjíždět v pondělí taky ne :bigwink:
Děkuji :) Já v pátek musím být v práci, takže nevim, jestli bych svoje auto doběhl :) Jinak, neberte to nikdo špatně, já tam nutně jet nepotřebuju, jsem asociál :) Ale ze zvědavosti bych se přijel podívat... Když bude hezky... A tím pádem se projedu na motorce. Prohlídnu si vás, budu spokojenej a hlavně - projedu se na tej motorce.

Závěrem tedy - někdy přijedu, někdy odjedu. Když bude hezky, což v pondělí o nadcházejícím víkendu nikdo říct nedokáže :)
Kapik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kapik »

Wendigo píše:Hmm takze kuracke drozky zbyl Pao a Theureg, tak berete nekdo z vas auto? ;]
jedem s paem v theuregově autě, který je prej kuřácký, takže se můžeš přifařit:)
Střízlivý nás nedostanou.
A vožralí se nedáme!

Elen - Mladá elfí lučištnice, vítězka turnaje tirínského r.1119 p.v.d.
Wendigo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wendigo »

Fajn Theuregu tak se mnou pocitej.
Na docasne dovolene od EQ
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
theureg
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od theureg »

juhuuu.:D tag teda jedu:D
Yourichi: Veselá pohodářka, která nejraději tráví čas, s pivem, dýmkou a rybářským prutem.
theureg
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od theureg »

Wendigo... pošli mi pls číslo na mobil. na tebe ho ještě nemám a krom jinýho jsem se přestěhoval takže te´d bydlim na žižkově.
Libra

Příspěvek od Libra »

Jon píše:To je paráda.

Ale stejně je největší nářez, že TAM jedu s Librou v autě :D Panathiane, připrav se :D
No to bude mazec, nicméně žádný strach nanejvíš si s Jonem po ceste maličko zabékáme ale to nemůže být na škodu ne ? :drinks:
Kde čert nic nezmůže, tam nastčí krávu … nebo dvě kozy.
kohen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kohen »

Jon píše: Tak mě napadá, bude kde přehrát CD, páč u nás v trafice maj komplet Alexandrovce :D :D
Jurášek ti to klidně zařechtá, otázka je co tomu řekne pan (sakra jsem to zapomněl) správce kvíteček.
Wendigo píše:Ja to nekomplikuju, ja to napisu jendoduse.
Kdo ma misto v - KURACKYM - aute?
Co tu řešíš kuřácké či nekuřácké, vždyť jste tam z Prahy za hodinu a 15 minut :megalol:
theureg píše:je mi líto, ale přidat se nemužu. jsem chudej jak *****. Tzn nemám prachy na cálování beznzínu a tak, naproti tomu mám plnou nádrž. Potřebuju lidi skásnout o prachy za béňo abych měl za co pít. V tom tkví můj problem.
Neboj pivo pro chudší se tam jistě najde…, vždycky je možnost si to odpracovat :biggrin:
Seržant Tiriánské Stráže Tonny Signerr

Zákon a Pořádek -Pomáhat a Chránit

Sláva Tirianu
theureg
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od theureg »

Hodina a 15 min? no nevim:D a i tak za tu dobu zvládnu tak pět až deset cigaret:D
magnumik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od magnumik »

to si dáváš každých 7,5 - 15 minut cigáro? :megalol: to by znamenalo při osmihodinovym spánku 64 - 128 cigaret za den :biggrin: to mnohdy předstihneš aj Jima Morrisona nebo Boba Dylana (i když ti tak dlouho nespali) :megalol: no nedivim se, že máš málo peněz :biggrin:
Wendigo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wendigo »

Nehlede na to ze diky parkovisti praha minula cesta s Theuregem byla z 3 planovanych hodin kolik? 6-7? ;]

Ona je ta cesta pak takova pohodlnejsi a lepe to utika ;]
Na docasne dovolene od EQ
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
Odpovědět