Jestli bude zájem potřebuju dát vědět včas. Rád se přidám.
Aleinerteneien: Složitá přes dvacet let stará puberťačka.
Yourichi: Veselá pohodářka, která nejraději tráví čas, s pivem, dýmkou a rybářským prutem.
Theureg: Chytrý pulork.
Jen pro … no... předání posledních info. Pokud bude hezky (jak říká předpověď počasí), tak platí, že bych se v sobotu na vás přijel podívat a (pokud se někam vejdu) v neděli zase zmizím (tj. delší otočka, pač 700 km denně je dost)… S nikým jet nechci, moje auto už tam bude :) Snad jedině nějaký místo na přespání, abych nemusel trpět ve stanu v nejbližším kempu. A pivo? Víc jak dvě si nedam, ráno řídím.
Naposledy upravil(a) merlik dne 6. 4. 2009 12.17, celkem upraveno 1 x.
sciorp píše:Takže v Brně budu ve 12 hodin uz budes ready Magnum?
Magnum se včera večer vrátil z larpovýho víkendu a říká Yes! je to náročnej začátek dubna … btw. ikkie ještě neví kdy se dostane do Brna, takže sem pak napíšu v kolik přijedem na chlébský
merlik píše:Jen pro … no... předání posledních info. Pokud bude hezky (jak říká předpověď počasí), tak platí, že bych se v sobotu na vás přijel podívat a (pokud se někam vejdu) v neděli zase zmizím (tj. delší otočka, pač 700 km denně je dost)… S nikým jet nechci, moje auto už tam bude :) Snad jedině nějaký místo na přespání, abych nemusel trpět ve stanu v nejbližším kempu. A pivo? Víc jak dvě si nedam, ráno řídím.
no do auta se snad ještě vejdeš, kdyby se někdo rozhod na poslední chvíli sou volný místa z phy:)
takže dojed klidně už v pátek, místo na přespání není vůbec problém.. a tak:) a odjíždět v pondělí taky ne
merlik píše:Jen pro … no... předání posledních info. Pokud bude hezky (jak říká předpověď počasí), tak platí, že bych se v sobotu na vás přijel podívat a (pokud se někam vejdu) v neděli zase zmizím (tj. delší otočka, pač 700 km denně je dost)… S nikým jet nechci, moje auto už tam bude :) Snad jedině nějaký místo na přespání, abych nemusel trpět ve stanu v nejbližším kempu. A pivo? Víc jak dvě si nedam, ráno řídím.
no do auta se snad ještě vejdeš, kdyby se někdo rozhod na poslední chvíli sou volný místa z phy:)
takže dojed klidně už v pátek, místo na přespání není vůbec problém.. a tak:) a odjíždět v pondělí taky ne
Děkuji :) Já v pátek musím být v práci, takže nevim, jestli bych svoje auto doběhl :) Jinak, neberte to nikdo špatně, já tam nutně jet nepotřebuju, jsem asociál :) Ale ze zvědavosti bych se přijel podívat... Když bude hezky... A tím pádem se projedu na motorce. Prohlídnu si vás, budu spokojenej a hlavně - projedu se na tej motorce.
Závěrem tedy - někdy přijedu, někdy odjedu. Když bude hezky, což v pondělí o nadcházejícím víkendu nikdo říct nedokáže :)
Yourichi: Veselá pohodářka, která nejraději tráví čas, s pivem, dýmkou a rybářským prutem.
Wendigo... pošli mi pls číslo na mobil. na tebe ho ještě nemám a krom jinýho jsem se přestěhoval takže te´d bydlim na žižkově.
Jon píše:
Tak mě napadá, bude kde přehrát CD, páč u nás v trafice maj komplet Alexandrovce :D :D
Jurášek ti to klidně zařechtá, otázka je co tomu řekne pan (sakra jsem to zapomněl) správce kvíteček.
Wendigo píše:Ja to nekomplikuju, ja to napisu jendoduse.
Kdo ma misto v - KURACKYM - aute?
Co tu řešíš kuřácké či nekuřácké, vždyť jste tam z Prahy za hodinu a 15 minut
theureg píše:je mi líto, ale přidat se nemužu. jsem chudej jak *****. Tzn nemám prachy na cálování beznzínu a tak, naproti tomu mám plnou nádrž. Potřebuju lidi skásnout o prachy za béňo abych měl za co pít. V tom tkví můj problem.
Neboj pivo pro chudší se tam jistě najde…, vždycky je možnost si to odpracovat
Hodina a 15 min? no nevim:D a i tak za tu dobu zvládnu tak pět až deset cigaret:D
to si dáváš každých 7,5 - 15 minut cigáro? to by znamenalo při osmihodinovym spánku 64 - 128 cigaret za den to mnohdy předstihneš aj Jima Morrisona nebo Boba Dylana (i když ti tak dlouho nespali) no nedivim se, že máš málo peněz