Já též všem moc děkuji za účast a za pomoc! Moc jsem si to užíval od začátku do konce, přesně takhle sem si ten bál představoval, prostě trošku naruby a hlavně pořádná zábava pro postavy i pro hráče
A s dovolením jsem poupravil Ogarův screen... Edit Ogar: Chtěl jsem to udělat včera taky, ale už jsem na to neměl sílu, díky
Díky za bál.I když to vypadalo že to nestíhám tak kus jsem stihnul a stálo to za to. A jak tenhle týden hraju na pidiobrazovce,ani jsem si nevšimnul toho stanu.
A díky moc za hraní po celý rok.Všem se kterými jsem hrál a DMkům obzvlášť.
Do nového roku vše nejlepší hráčům i postavám a v novém roce ahoj na EQ.
BlueOne píše: 31. 12. 2022 9.34
Já též všem moc děkuji za účast a za pomoc! Moc jsem si to užíval od začátku do konce, přesně takhle sem si ten bál představoval, prostě trošku naruby a hlavně pořádná zábava pro postavy i pro hráče
A s dovolením jsem poupravil Ogarův screen... Edit Ogar: Chtěl jsem to udělat včera taky, ale už jsem na to neměl sílu, díky
maskary copy.jpg
Díky, to nemá chybu... stejně jako neměl ten bál. Tak díky za předsilvestrovské mecheche a také se přidávám s přáním všeho dobrého do příštího roku - pro hráče ale i postavy trvalé rezistence a úspěšné záchranné hody.
Jeé, lidi, tenhle víkend byl vážně EQ výživný! Je vidět, že je zas podzim na obzoru nebo co. Ráda jsem vás všechny viděla a zahrála si! Dík, je s váma sranda.
Dnešní lázně byly opravdu výživná záležitost. Díky! :D
Balthazar Wiliam Dříve: "Jsem nesmrtelný!"
Nyní: "Já se vždy vrátím" *cukne koutkem*
PS: Nevrátil se Daario R´el "Lidé jsou horší než démoni a ďáblové dohromady." Delaila Teglen "Budu válečnice!"