Velikonoční sraz EQ - Chleba, pivo a mléčný deviant
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Já to jistě nesnim sám s tím se počítá... a jinak na hrádku bude jistě slanina, pečené maso od kosti, ječné pivo, hlahol burácejících ohňů... když tam dojdete...Paklic píše:A co my chudáci bez aut a míst na naložení nějakýho dlabance? Chystá se někdo ráno pro snídani a svačinu do civilizace?kohen píše:musím dnes už naložit 4Kg žebírek s medovou omáčkou, budou předpečená měkounká, ale bude nutné je dodělat na ohni, či uhlí.

Jak pokazila...?Braenn píše:super![]()
Jen malá věc - nějak se tam a v okolních minivískách pokazila voda - tzn teče, ale není pitná a to ani na vaření!

Seržant Tiriánské Stráže Tonny Signerr
Zákon a Pořádek -Pomáhat a Chránit
Sláva Tirianu
Zákon a Pořádek -Pomáhat a Chránit
Sláva Tirianu
nerada ruším vaše iluze, ale na hrádku budeme rádi, pokud už jim začla sezona a pustí nás dovnitř. *konec demoralizující zóny*
co se týče grillu-- neberte elektrický, ale vemte jen ten rošt z něj:) prostě tu děrovanou železnou mříž.
Ad jídlo pro neautaře: objednete si u autařů. Nebo nakupte a někdo vám to pak vyveze nahoru. Třeba.. až magnumíka a spol potkáme v půli kopce, vezmem vám bágly:) Nebo můžem jen mávat, co?
Jedem z brna do jedné hodiny.. snad se nějak domluvíme. Když tak sjede jedno auto navečer na nákupy. Nebo se donakoupí.. v sobotu. Zkrátka, stačí půlka chleba, něco na to a kýbl sušených lehkých věcí ala kuře na paprice jako_od_maminky
Nikdy jste nejezdili na vandry? :D
a jinak opět varuji, že nejbližší civilizace = 4 kilometry cca. Ve vísce s cisternou mají sice "hotel", ale myslím že jen aby se neřeklo a hospoda.. nieje, a když je, tak taková ta "vidlák only" pro místní.
co se týče grillu-- neberte elektrický, ale vemte jen ten rošt z něj:) prostě tu děrovanou železnou mříž.
Ad jídlo pro neautaře: objednete si u autařů. Nebo nakupte a někdo vám to pak vyveze nahoru. Třeba.. až magnumíka a spol potkáme v půli kopce, vezmem vám bágly:) Nebo můžem jen mávat, co?
Jedem z brna do jedné hodiny.. snad se nějak domluvíme. Když tak sjede jedno auto navečer na nákupy. Nebo se donakoupí.. v sobotu. Zkrátka, stačí půlka chleba, něco na to a kýbl sušených lehkých věcí ala kuře na paprice jako_od_maminky

a jinak opět varuji, že nejbližší civilizace = 4 kilometry cca. Ve vísce s cisternou mají sice "hotel", ale myslím že jen aby se neřeklo a hospoda.. nieje, a když je, tak taková ta "vidlák only" pro místní.
No ja snad zitra dostanu penize za zakazku jinak si budu asi pujcovat vsude mozne kazdopadne zitra uz to nema moc cenu posilat takze zaplatim osobne ;] A jelikoz by mela byt i premie za drivejsi dokonceni [ktery sem stihla jen kvuli te chate ;]] tak bude i lahev tulacka. ;]
Coz me napada Theurgu sjedem nekam nakoupit nebo to mam vlacet sebou?
Coz me napada Theurgu sjedem nekam nakoupit nebo to mam vlacet sebou?
Na docasne dovolene od EQ
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
Čím víc se to blíží, tím víc se netěším tam, kam musím, a přál bych si jet tam, kam nemůžu
Ale představa nedělní cesty z Ostravy přes Boskovice na Šumavu, abych tam strávil noc a v pondělí valil zpátky a stálo mě to tak 1500 mě definitivne odrazuje...
No, doufám, že na podzim...

Ale představa nedělní cesty z Ostravy přes Boskovice na Šumavu, abych tam strávil noc a v pondělí valil zpátky a stálo mě to tak 1500 mě definitivne odrazuje...
* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův
o jaké šumavě je řeč? my jeden na Chlébské..u BrnaAefar píše:Čím víc se to blíží, tím víc se netěším tam, kam musím, a přál bych si jet tam, kam nemůžu![]()
Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere!
Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN
Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
přesně 40 minut jízdy od těch Boskovic:) A na podzim, další srázek bude ještě někdy za tepla v létě.Aefar píše:..
Naposledy upravil(a) Braenn dne 9. 4. 2009 11.23, celkem upraveno 1 x.
tááák keg naložen a upoután, chladící box jakbysmet...cena, no ať nežeru, zaokrouhlím na 1000,- což si myslím, že je docela schůdné :) (jedenáctka za 20,-)
Kohen:nezapomen žehličku!
------------------------------------------------------
Edit Braenn: skládají se
Braenn, Sciorp, Ikkie, Darmonlor, Jája, Drake, Kohen, Kapik, Toureer, Magnumik, karNoqer, KurtF, Paklic, Pao, Libra
tzn cca 66,- kč na osobu
Kohen:nezapomen žehličku!
------------------------------------------------------
Edit Braenn: skládají se
Braenn, Sciorp, Ikkie, Darmonlor, Jája, Drake, Kohen, Kapik, Toureer, Magnumik, karNoqer, KurtF, Paklic, Pao, Libra
tzn cca 66,- kč na osobu
Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere!