Balrogovy obrazy
Moderátoři: World Builder, Dungeon Servant, Dungeon Master
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
Re: Balrogovy obrazy
Lassair: Děkuji pěkně :)
A teď něco, co jsem měl dlouho rozdělaného a pořád to ne a ne dokončit. Tak jsem to jakž takž sfouknul a rychle ruce od toho...
A teď něco, co jsem měl dlouho rozdělaného a pořád to ne a ne dokončit. Tak jsem to jakž takž sfouknul a rychle ruce od toho...
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
Jo, joo... Alda... Ty stromy... to nebe... ta atmosféra noci... Ten Balrog :3
"Tinve"
Soví pírko
Morgie †
Tilia Cordata
Ach.. ta kompozice
… drowka u srdce života? :D

Sell drugs. Run guns. Nail sluts and fuck the law.
Mně taky… :-)
Jen by ta postava mohla být zahalená pouze do vlastních dlouhých černých vlasů… ;-)
Jen by ta postava mohla být zahalená pouze do vlastních dlouhých černých vlasů… ;-)
Anade Be'lein – rozporuplná, (pro některé) nevypočitatelná, nedůvěřivá elfka za půl druhé platinky
We do what we must because we can.
O papoušcích…
We do what we must because we can.
O papoušcích…
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
Hehe, já se bál, aby to nevypadalo, že obšlehávám námět od Wolfa z obrázku Selva s Voxeem :) Ale já měl toto rozdělané asi měsíc :))
A vůbec, co to máte s těmi drowy a tak? Jste nikdy nebyli venku v noci? V noci jsou všici drowové :D
A vůbec, co to máte s těmi drowy a tak? Jste nikdy nebyli venku v noci? V noci jsou všici drowové :D
Aha!
A podle mě jsi to vlastně docela obšlehl odemě! Sice tam nemám hvězdy, není to v noci, nejsou tam stromy, je to na druhé straně desky... ale obšlehls to!

A podle mě jsi to vlastně docela obšlehl odemě! Sice tam nemám hvězdy, není to v noci, nejsou tam stromy, je to na druhé straně desky... ale obšlehls to!

Neutral Good Dungeon Master 

-
- Kontaktovat uživatele:
Takový ekvivalen rčení "Ve tmě je každá kočka černá" - "Ve tmě je každý elf drowem"The_Balrog píše:A vůbec, co to máte s těmi drowy a tak? Jste nikdy nebyli venku v noci? V noci jsou všici drowové :D
Jo, ale až na ty elfy, co svítí už zdaleka :)
Mimikry.
Pokud by bylo potřeba doplnit ztracené knihy do knihovny, dejte vědět do PM.
Aktivní: Alariel Erna
Bejvávalo: Te'lyn (by Balrog) (by Niam - NSFW) | Ulrika | Ignatz
Ostatní: Ukládání logů a konverze screenshotů | Jak vyrobit portrét | Knihovna v Amfiberai
Aktivní: Alariel Erna
Bejvávalo: Te'lyn (by Balrog) (by Niam - NSFW) | Ulrika | Ignatz
Ostatní: Ukládání logů a konverze screenshotů | Jak vyrobit portrét | Knihovna v Amfiberai
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
Kněžky na lovu. Usilovně jsme na nich pracovali s Morgie :)
Pěkný :)
Možná mi na té levé straně chybí propracované (naznačené) listí, alespoň jako je na pravé, aby to bylo jakože je to listí a né jen omalovánka :)
Možná mi na té levé straně chybí propracované (naznačené) listí, alespoň jako je na pravé, aby to bylo jakože je to listí a né jen omalovánka :)

- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
Jj, na vine byly dva faktory: byl na to ostre vymezeny cas, kdy jsem na nem mohl pracovat; a vybarvoval jsem to v Sai, ve kterem jsem nikdy predtim nedelal a nektere postupy, jako treba jak na listi, jsem v nem musel vymyslet primo za chodu. Par veci, ktere bych chtel udelat jinak/lepe/vice tam jsou, ale holt Sai je neco jineho nez Photoshop. :)
Všechno můžu potvrdit :)
...hlavně si všimněte Lanciriel a kopřiv! :D
...hlavně si všimněte Lanciriel a kopřiv! :D
"Tinve"
Soví pírko
Morgie †
Tilia Cordata
mě přijde, že tmavovláska pracuje a blondýna jen zamilovaně kamsi hledí :-D
Myslíš tu zrzku? :)
Jo, jo, tmavovláska Lanci je hrozně pracovitá ;)
Jo, jo, tmavovláska Lanci je hrozně pracovitá ;)
"Tinve"
Soví pírko
Morgie †
Tilia Cordata
aha, jasně pihy, ale zrzavá mi teda moc nepřijde
The_Balrog píše:Jj, na vine byly dva faktory: byl na to ostre vymezeny cas, kdy jsem na nem mohl pracovat; a vybarvoval jsem to v Sai, ve kterem jsem nikdy predtim nedelal a nektere postupy, jako treba jak na listi, jsem v nem musel vymyslet primo za chodu. Par veci, ktere bych chtel udelat jinak/lepe/vice tam jsou, ale holt Sai je neco jineho nez Photoshop. :)
Jo tak už i ty sis troufl na Sai jo? :D Teď prvně? :) jak se ti v tom dělá? :)