Utregův syn
Moderátoři: World Builder, Dungeon Servant, Dungeon Master
Utregův syn
//Upozorňuju, že příběh obsahuje poměrně velké množství IC informací. Nicméně snažil jsem se, aby ty nejklíčovější z nich zůstaly tajemstvím. Přestože se z něj hlavně noví hráči dozví více, než kdekoli jinde mimo hru, věřím, že všichni dokáží toto vědění oddělit od toho, co ví jejich postavy. Naopak doufám, že by příběh mohl být inspirací právě pro začínající. Postavy, o kterých budete číst, totiž nikdy neměly zapotřebí na hranici OOC běhat, honit se za penězi, probíhat každou jeskyni, na kterou narazí apod. Přesto nebo spíše právě proto přinesly ty nejskvělejší zážitky, jaké RP může dát.
Trpasličí příběh jsem sepsal pro snowmana, který ho již přečetl a svolil s jeho zveřejněním.
Ať se vám Utregův syn líbí...
Utregův syn
Hodně štěstí do nového roku všem, kdo sem zabloudí!
Trpasličí příběh jsem sepsal pro snowmana, který ho již přečetl a svolil s jeho zveřejněním.
Ať se vám Utregův syn líbí...
Utregův syn
Hodně štěstí do nového roku všem, kdo sem zabloudí!
-
- Kontaktovat uživatele:
-
Dobrý, jen trochu nepřesný,
mračí se černovlasý barbar z vrchoviny, bych rád věděl, kde by Andrej aj s těma paladinama byli, kdybych, ale co, nedělám to pro slávu, pojďme se napít, než zas začnou paladini remcat vo vodě a vo mlíce. Rollo z Vrchoviny 

Dobro zvítězí až nakonec. W