Omluvy
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Re: Omluvy
Omlouvám se za dnešní neaktivitu. Nejsem ve správném rozpoložení, abych mohl hrát.
Lorttah - jeho osud neznámý
Omlouvám se za delší neaktivitu ve hře z vážných zdravotních důvodů. Věřím, že se vrátím, jen nevím, kdy.
Camelie - hubatá čarodějka
Ania - bledá druidka
Kasiopea
Ania - bledá druidka
Kasiopea
Omlouvám se, ale nějakou dobu budu logovat, když už, tak pouze na domluvenou hru (především se budu snažit ukazovat na událostech spojených s osazenstvem Bastionu).
Na EQ poslední dobou nenalézám to co bych chtěl (očekával) a tak se to pokouším najít jinde.
Na EQ poslední dobou nenalézám to co bych chtěl (očekával) a tak se to pokouším najít jinde.
"Asi zase zastřelím televizi, Featherstoneová..." Herr Starr, Preacher
Omluvy všem, co se mnou dneska něco chtěli hrát a já zrovna nebyl "duchem přítomen". Dnešek jsem měl nějaký rozlítaný.
Zasekl jsem se trochu v čase! Omlouvám se, ale přednáška má být zítra, 9.12.!!!!
Pardon, že jsem musel zase neplánovaně opustit hru. Bohužel mě poslední dobou nečekaně zastihují nutné sociální interakce.
Ulrich Velton - alalala lulala alalala
Felix Velton – táta mi jednou vyprávěl...
Krakenobijec Honza Velton – Smutek poraženým!
Edgar - R.I.P.*koukne na Františku* tej fajná robka!
Františka – Už je pozdě *usměje se na tebe*
Tirion Lyrek R.I.P. – Solar mě ochrání!
Felix Velton – táta mi jednou vyprávěl...
Krakenobijec Honza Velton – Smutek poraženým!
Edgar - R.I.P.*koukne na Františku* tej fajná robka!
Františka – Už je pozdě *usměje se na tebe*
Tirion Lyrek R.I.P. – Solar mě ochrání!
Pět dní teď budu mimo rozumný herní čas. Omlouvám se za zdržování, navázat můžu v sobotu.
Serbitar Draga - Služebník Říše 1124 - 1199
Torwald Seveřan - cestu hledající
Chci se omluvit dnešní partě, že to bylo takové uspěchané, dost mě tlačil čas ale už jsem to chtěl zažít. Takže mě mrzí můj RP výkon, který utrpěl
Omlouvám za neaktivitu. Poslední dobou mám toho hodně a na hru nezbývá moc času.
Tak prosím o trpělivost co se pár akcí se mnou spojených týče. Díky!
Tak prosím o trpělivost co se pár akcí se mnou spojených týče. Díky!
Předem se omlouvám za absenci svěřence zítra večer, nemám jak se vyhnout pracovnímu nasazení.
Omlouvám se za krajně nevhodné zmizení, úplně jsem zapomněl sledovat čas. Až do čtvrtku včetně budu muset vyklízet pole okolo deváté.
To bylo likvidační. Vynasnažím se to nějak rozdýchat.
Omlouvam se vsem, ale posledni dobou resim trosku závažnější IR věci a nemam vůbec čas na hru. Po domluvě jsem však ochotný na něco lognout. Určitě se hrou nekončím, jen to teď dlouhodobě bude asi náročnější a sám od sebe asi moc logovat nebudu. Tak mějte prosím semnou trpělivost. Klidně pište na Discord kdyz by cokoliv, diky!