Velikonoční sraz EQ - Chleba, pivo a mléčný deviant
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
drake127 : Hod na iniciativu : 8 : (6 + 2 = 8)
drake127 : Záchranný hod (Reflexy) : *úspěch* : (15 + 6 = 21 proti TO: 20)
Mazlík : Akrobacie : *úspěch* : (11 + 8 = 19 proti TO: 15)
Naposledy upravil(a) drake127 dne 13. 4. 2009 17.34, celkem upraveno 2 x.
Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte.
Hlásím úspěšný příjezd a moc, Moc, MOC DÍKY za zorganizování! Parádní sraz.
Anade Be'lein – rozporuplná, (pro některé) nevypočitatelná, nedůvěřivá elfka za půl druhé platinky
We do what we must because we can.
O papoušcích…
We do what we must because we can.
O papoušcích…
-
- Kontaktovat uživatele:
drake127 píše:drake127 : Hod na iniciativu : 8 : (6 + 2 = 8)
- Charakter postavy je jako noční obloha, roste, rozpíná se, tmavne a nad ránem prostupuje světlem, nejde ohraničit ani přesně definovat
- Orin Ruthrakkar - muž na stezce poznání
Acc: Smajdalf.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
Jinak, děkuju moc všem za super sraz, díky kterému se mi zase vrátila chuť vrhnout se do hry a troufám si tvrdit že se budu už i oběvovat vcelku často
- Charakter postavy je jako noční obloha, roste, rozpíná se, tmavne a nad ránem prostupuje světlem, nejde ohraničit ani přesně definovat
jo tak často Eriku? Co jsi nepochopil na tom že Amber hledám nového přítele?
Jinak všem taky díky, měla jsem z toho počtu lidí trochu obavy (které stoupaly s každou další louží rozlitého vína nebo mlíka), nicméně sraz se povedl nad očekávání, až se mi do toho Brna ani nechtělo.
Fotky bych prohnala lehčí cenzrou, a nejvíc se těším na jistá videa:))
A... samo díky všem co pomohli s úklidem:)
Jinak všem taky díky, měla jsem z toho počtu lidí trochu obavy (které stoupaly s každou další louží rozlitého vína nebo mlíka), nicméně sraz se povedl nad očekávání, až se mi do toho Brna ani nechtělo.
Fotky bych prohnala lehčí cenzrou, a nejvíc se těším na jistá videa:))
A... samo díky všem co pomohli s úklidem:)
Jo a málem bych zapoměla Jak je hezkým a zažitým zvykem, zůstal tam (kromě hory žrádla a něco pití)
Růžovoučký ručník
který pro změnu od loňska není Magnumíka. Nějaký dobrovolník?
Dále máme nějaké keramické krýgly (skleněné jsme nechávali) a jedny hrací karty. Nabíječka na siemens už majitele našla.
Růžovoučký ručník
Dále máme nějaké keramické krýgly (skleněné jsme nechávali) a jedny hrací karty. Nabíječka na siemens už majitele našla.
Můůůj! :DBraenn píše:Jo a málem bych zapoměla Jak je hezkým a zažitým zvykem, zůstal tam (kromě hory žrádla a něco pití)
Růžovoučký ručník
Don't Dream It - Be It <i>Dr. Frank-N-Furter</i>
Amelia Wil Tesla Seyruun
Falik
Amelia Wil Tesla Seyruun
Falik
Bobánek je upocený ve stáji, hřebelcování zítra. Díky všem novým i starým známým plastickým operacím, že se dostavily..
PS: krýglíky a karty jsou u mne, takže je dovezu na příští sraz.
PS: krýglíky a karty jsou u mne, takže je dovezu na příští sraz.
-------------------------------------------------------------
Serin - Mladý, trošku urážlivý elf, toulající se po lesích a pláních na desce.
Serin - Mladý, trošku urážlivý elf, toulající se po lesích a pláních na desce.
Tak nejprve foto: http://s188.photobucket.com/albums/z311/JanKorvin/ Byla provedena jistá autocenzura, ne však úplná. Braenn, hoď to do prvního postu. A moc se necukej, kdybys viděla co všechno nejde ven...
Hrací karty jsou moje. Tak uplně netrvám na jejich vrácení, ale bylo by to fajn. Na vrácení šípů trvám. Dovezeš je na nějakej ten středeční sraz.
Edit: nemaje blesku jsou fota pouze z denního dění. A jejich kvalita odpovídá použitému HW.
Hrací karty jsou moje. Tak uplně netrvám na jejich vrácení, ale bylo by to fajn. Na vrácení šípů trvám. Dovezeš je na nějakej ten středeční sraz.
Edit: nemaje blesku jsou fota pouze z denního dění. A jejich kvalita odpovídá použitému HW.
Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!
Noční fota prováděny cizím vybavením z důvodu nedostatku blesku na minifoťáčku. Apeluji proto na vlastníka onoho zařízení, aby se přihlásil. Dobrovolně, samozřejmně.
Edit: Breann, maš ten odkaz v prvnim postu blbě.
Edit: Breann, maš ten odkaz v prvnim postu blbě.
Naposledy upravil(a) kokosak dne 13. 4. 2009 20.27, celkem upraveno 1 x.
Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!
dámy a pánové, sumář srazu:
Negativa: Rozbité dveře u auta a snížená bonita u pojištění (Braenn), poškozený foťák (Merlin), Modřiny na předloktí levé ruky (Nejspíše ranní wrestling s Jonem), Rozseknutý palec na noze (kdokoliv), Rozseknutá kloub na ruce (kdokoliv), Spálená paže od doutníku (merlin), Lukostřelecký turnaj (všichni, mimo těch co byli za mnou), Polívka na Kokoříně..teda pernštýně...
Pozitiva (mimo vás samotný): Permanentní hladina alkoholu doplňovaná zejména pány : Ščiorp, Ikkie a Jon, Výlet na Kokořín..teda pernštýn, Elvis Presley, Noční AQ: Ulov si svého spáče za 500 xp, Nočnoranní tlačení (Juráška!) Sprcha, Ráno s Jonem na chatce: "Jone vstavej, Jde se na hrad " "Drž hubu. Tebe taky zabiju" *Pohled na láhev vodky vedle postele, chvíle chňapání a pak dlouhý lok..."Tohle jsem potřeboval na spravení"...a vůůůbec.….
Negativa: Rozbité dveře u auta a snížená bonita u pojištění (Braenn), poškozený foťák (Merlin), Modřiny na předloktí levé ruky (Nejspíše ranní wrestling s Jonem), Rozseknutý palec na noze (kdokoliv), Rozseknutá kloub na ruce (kdokoliv), Spálená paže od doutníku (merlin), Lukostřelecký turnaj (všichni, mimo těch co byli za mnou), Polívka na Kokoříně..teda pernštýně...
Pozitiva (mimo vás samotný): Permanentní hladina alkoholu doplňovaná zejména pány : Ščiorp, Ikkie a Jon, Výlet na Kokořín..teda pernštýn, Elvis Presley, Noční AQ: Ulov si svého spáče za 500 xp, Nočnoranní tlačení (Juráška!) Sprcha, Ráno s Jonem na chatce: "Jone vstavej, Jde se na hrad " "Drž hubu. Tebe taky zabiju" *Pohled na láhev vodky vedle postele, chvíle chňapání a pak dlouhý lok..."Tohle jsem potřeboval na spravení"...a vůůůbec.….
Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere!
Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN
Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN
Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!