Zvláštní problém s přihlášením
Moderátoři: World Builder, Dungeon Master
Zvláštní problém s přihlášením
Vyskytl se (jen u mě) problém s připojením k serveru. Ač normálně běží a přátelé jsou online, mně počítač hlásí, jakoby byl server offline (Snažím se najít server... Připojení k serveru selhalo... Server neodpovídá (timeout)). Neví někdo, čím by to mohlo být?
Kraki Skengdrang
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zvláštní problém s přihlášením
možná:Jon píše:Vyskytl se (jen u mě) problém s připojením k serveru. Ač normálně běží a přátelé jsou online, mně počítač hlásí, jakoby byl server offline (Snažím se najít server... Připojení k serveru selhalo... Server neodpovídá (timeout)). Neví někdo, čím by to mohlo být?
labir píše:V takovém případě útoku se může stát že server odpovídá jen na některé požadavky. Třeba může udržovat komunikaci s již existujícím připojením (tebou), ale odmítá další z důvodu zahlcení.
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
-
- Kontaktovat uživatele:
Neřekl bych, že se jedná o utok. prověřoval jsem to a server e chová korektně.
Problém muže být :
1. firewall
2. poskytovatel
Zkuste se připojit později.
Problém muže být :
1. firewall
2. poskytovatel
Zkuste se připojit později.
Se slovem se musí zacházet čestně; je to nejvyšší dar, jehož se člověku dostalo.
-- Kniha Sirach
--------------------------
Bojíš se smrti bratříčku ?
Ne …
Smrt je jen vysvobození z bolesti.
Špatně. Smrt je teprve začátek
-- Kniha Sirach
Ne …
Zkouším se připojovat už od 10 hodin a pořád stejný problém. V Gamespy se server jeví jako offline, a přes klasické připojení - připojení selhalo.
S nastavením firewallu jsem nijak nehýbala, tím to nebude, Thalie běží normálně. A že bychom měli s Jonem stejný problém s poskytovatelem? Hm hm:( Uvidíme teda později.
S nastavením firewallu jsem nijak nehýbala, tím to nebude, Thalie běží normálně. A že bychom měli s Jonem stejný problém s poskytovatelem? Hm hm:( Uvidíme teda později.
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak chybička není podle "mého" pátrání u UPC, ale...
..při vytrasování 81.2.209.14, se ztratí data cestou - vypadá to že "někdo" jiný na serveru "forpsi" odřízl lidi z UPC (ani mě se nejde připojit na EQ, mám UPC).
edit: Nechal jsem to trasnout z jiného připojení a tady se "cesta" k EQ ztratila opět "až" na forpsi:
Jinak Labirovi to je nahlášeno.
..při vytrasování 81.2.209.14, se ztratí data cestou - vypadá to že "někdo" jiný na serveru "forpsi" odřízl lidi z UPC (ani mě se nejde připojit na EQ, mám UPC).
Kód: Vybrat vše
Výpis trasy k 14.209.forpsi.net [81.2.209.14]
s nejvýše 30 směrováními:
1 * * * Vypršel časový limit žádosti.
2 11 ms 12 ms 12 ms r5as25.net.upc.cz [86.49.52.25]
3 12 ms 12 ms 12 ms cz-prg01a-rsw-cmts2.net.upc.cz [78.102.1.106]
4 14 ms 12 ms 12 ms cz-prg02a-ra2-vla-257.aorta.net [78.102.1.101]
5 13 ms 12 ms 12 ms te4-3.bb1.pop1.sve.sloane.cz [194.50.100.19]
6 16 ms 16 ms 14 ms r1-bbone.forpsi.net [81.2.192.26]
7 16 ms 14 ms 15 ms r3-svrhost.forpsi.net [81.2.192.3]
8 * * * Vypršel časový limit žádosti.
9 * * * Vypršel časový limit žádosti.
10 * * * Vypršel časový limit žádosti.
11 * * * Vypršel časový limit žádosti.
12 * * * Vypršel časový limit žádosti.
13 * * * Vypršel časový limit žádosti.
…
Kód: Vybrat vše
…
4 4 ms 3 ms 3 ms 213.29.165.41
5 6 ms 6 ms 11 ms 213.29.165.74
6 11 ms 7 ms 8 ms nix2.forpsi.net [194.50.100.166]
7 8 ms 7 ms 30 ms r3-svrhost.forpsi.net [81.2.192.3]
8 * * * Vypršel časový limit žádosti.
9 * * * Vypršel časový limit žádosti.
10 * * * Vypršel časový limit žádosti.
Naposledy upravil(a) KaTo dne 3. 3. 2010 15.11, celkem upraveno 1 x.

-
- Kontaktovat uživatele:
Ano jedná se o problém s UPC. Bohužel tento problém nebude vyřešen dříve než v pozdních odpoledních hodinách, až se labir dostane z práce dom a domluví to na forpsi, proč se tak děje.
Do té doby doporučuji zabavit se čtením/prací :-p :-D
Díky
Do té doby doporučuji zabavit se čtením/prací :-p :-D
Díky
Se slovem se musí zacházet čestně; je to nejvyšší dar, jehož se člověku dostalo.
-- Kniha Sirach
Ne …
-- Kniha Sirach
Ne …
Jon píše:Vyskytl se (jen u mě) problém s připojením k serveru. Ač normálně běží a přátelé jsou online, mně počítač hlásí, jakoby byl server offline (Snažím se najít server... Připojení k serveru selhalo... Server neodpovídá (timeout)). Neví někdo, čím by to mohlo být?
Vyskytl se u mě stejný problém jak píšou mí spoluhráči....server neodpovídá (timeout) přitom ostatním to jede dobře co vím. Problém trvá už 2 dny. Můj poskytovatel přípojení je Virgin media UK. Hraju ze Scotlandu. Můžete mi prosím poradit co s tím? Stalo se mi to už i dřív a problém se sám vyřešil asi po 14 dnech. Nelze to nějak opravit, nebo mám prostě čekat než se to opraví samo? Díky za odpověd, emko
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
Tohle vypadá spíš na nějaký problém po cestě - zkus se na něj pingnout, případně si zmapovat cestu, kudy to od tebe na eq jede a kde se to zadrhne (tracert).emko píše:Jon píše:Vyskytl se (jen u mě) problém s připojením k serveru. Ač normálně běží a přátelé jsou online, mně počítač hlásí, jakoby byl server offline (Snažím se najít server... Připojení k serveru selhalo... Server neodpovídá (timeout)). Neví někdo, čím by to mohlo být?
Vyskytl se u mě stejný problém jak píšou mí spoluhráči....server neodpovídá (timeout) přitom ostatním to jede dobře co vím. Problém trvá už 2 dny. Můj poskytovatel přípojení je Virgin media UK. Hraju ze Scotlandu. Můžete mi prosím poradit co s tím? Stalo se mi to už i dřív a problém se sám vyřešil asi po 14 dnech. Nelze to nějak opravit, nebo mám prostě čekat než se to opraví samo? Díky za odpověd, emko
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“