- I když rudou moc nemusím, Aris taková prostě je. Sem budu házet svoje výtvory ve zmenšené podobě, věnované právě jí.
Edit: Díky ohlasu přidávám odkaz na deviantART, ke shlédnutí renderů v lepší kvalitě + stažení.

Moderátoři: World Builder, Dungeon Servant, Dungeon Master
Rendery sem na fórum dávám ve zmenšené verzi, jinak bych to tu tak nemohl zobrazovat. Je tam hodně bodů a pak to vypadá zdrcle mno.The_Balrog píše:Mno pane, ty jedes! :) Udělej ještě nějaký hezký pohled té střílecí. Přijde mi, že na tom aktuálním tolik nevynikne :)
A taky pozor na nějaké nechtěné stíny, vlasy a nesouhry textur - třeba ta střílecí má stín od vlasu přes nosík tak, že v tomto zmenšení se zdá, že má brýličky :)
A vůbec to zmenšování je nějaké divné :/ Je dost zubatá, což by určitě být nemělo, když to renderuješ asi na 3000 na šířku. I to písmo je nějaké divně zdrclé. Zkontrluj to! Je škoda, když obrázky kvůli nějaké technické věcičce ztratí na působivosti :)
Přiznám se, že jsem ani nedbal na kvalitu těch zmenšenin. Důležitý je pro mě originál. Ale jestli chcete, zkusím si s tím nějak pohrát a editnout to.Aefar píše:Je pak možná lepší to zmenšovat v nějakém jiném nástroji, který dokáže zmenšovat věrněji (třeba obyčejný PAINT.NET). Mám s tím dobré zkušenosti. Vždycky všechno zpracuji v nejvyšší kvalitě... a pak jen výsledný obrázek změnším.
To bude asi tím, že jsem ji dal něco málo z Shaderů. Prostě trochu matného lesku.Skurkaa píše:Nevím proč ale ty poslední dva modely jsou uhmm...mě se zdá Aris strašně stará, díky tomu hrudníku. Ty kosti se mi zdaj nějak moc vystouplé. Možná jen zda, ale připomíná mi to dospělou ženu, nad knihou tak po 40tce. Možná víc.