Rudý pohled na svět
Moderátoři: World Builder, Dungeon Servant, Dungeon Master
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Něco mi tam nesedí... 

"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
Tohle je ideální Nicky.Skurkaa píše:Nejen to podle mého. Teda možná jsem si ji celou dobu představoval špatně. Ale tohle podle mého není Nicky.George píše:Má hroznej xichtPipi_CZ píše: To nejsi sám …
Sell drugs. Run guns. Nail sluts and fuck the law.

I když tento render není nic extra a vypadá tak suše, je to jedna z nejtěžších prací, co jsem zatím dělal.
Trvalo mi to .. poměrně dlouho, několik dní jsem na tom pracoval, tráva byla tak náročná, že mi to výrazně ztěžovalo práci, ale počítač držel a nepřehřál se. Velikost finálního projektu, souboru, činí (po nějakých těch vymazávkách) 383 735 kB. Doba renderování činila téměř dvě hodiny.
Moc hezké, škoda těch lowres textur, jinak zatím mi jako nejlepší ze všech renderů příjde "Revealing a secret" řekněme svou dokonalostí, dál se mi líbí "Love the move", kterej vypadá taky docela profesionálně... ikdyž je to samozřejmě jeho jednoduchostí. 

Sell drugs. Run guns. Nail sluts and fuck the law.
Aa, konečně nějaká větší rekace. Děkuju. Myslíš ty vrcholky, že? Roztažené a podobně. Pravda, ale s tím jsem si nedokázal poradit. Například na tom kameni, kde sedí, tam ano, docela pravidelná textura a tak nebyl problém ji zrcadlově duplikovat rovnou v Blenderu, ale tam, tam by to chtělo úplně nové.George píše:Moc hezké, škoda těch lowres textur, jinak zatím mi jako nejlepší ze všech renderů příjde "Revealing a secret" řekněme svou dokonalostí, dál se mi líbí "Love the move", kterej vypadá taky docela profesionálně... ikdyž je to samozřejmě jeho jednoduchostí.
"Revealing a secret": Musím říct, že víc se mi to asi líbilo bez Aris, prostě jen pohled do staré krypty. Na tom renderu jsem se naučil Volumetrické světlo, takže jsem na něj hrdý. Díky. :))
"Love the move": Klasika