CEP
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
CEP
Zdravím lidi, potřeboval bych poradit kde by se dalo sehnat CEP 2.2 . NWvault bohužel nefunguje a přeposílá lidi na odlišnou stránku IGN která sice obsahuje tutorial jak se dostat zpět k vaultu ale PC očividně odmítá jakoukoliv změnu v host souboru ve windows. Projel jsem nejspíš už internet i torrenty skrz na skrz ale bez úspěchu. Nemá někdo z vás u sebe stále instalačku této CEP verze kterou by mohl případně poslat na uložto? Začínají mi totiž solidně docházet nápady
No ty pičo vy jste ten server fakt zabili no já se z vás poseru.
Re: CEP
Pokud by bylo potřeba doplnit ztracené knihy do knihovny, dejte vědět do PM.
Aktivní: Alariel Erna
Bejvávalo: Te'lyn (by Balrog) (by Niam - NSFW) | Ulrika | Ignatz
Ostatní: Ukládání logů a konverze screenshotů | Jak vyrobit portrét | Knihovna v Amfiberai
Ostatní: Ukládání logů a konverze screenshotů | Jak vyrobit portrét | Knihovna v Amfiberai
Tenhle jsem našel ale po té co jsem jej nainstaloval chyběly mi textury na EQ viz. Kus tvrze vizuálně chyběl, oblečení dělalo z mé postavy levitující hlavu atd. zkusím ještě jiný postup co jsem našel, snad to vyjde. I tak děkuji
No ty pičo vy jste ten server fakt zabili no já se z vás poseru.
Pokud ti jde vyloženě jen o cep 2.2 tak ten je tady http://www.moddb.com/games/neverwinter- … on-pack-22
Ale 2.4 je zpětně kompatibilní a problémy by dělat neměl ( = mně nedělá). Naopak jeden ze starých cepů byl právě nějak zmršený a mohl být problematický (nedám za to ruku do ohně ale myslím si, že to byla zrovna v2.2)
Spíš bych tady zkusil přetáhnout krom cepu i i EQ haky, jestli není problém s nimi (a samozřejmě také pustit v případě nové instalace NWN nwconfig - tím se dá vyřešit kdejaký glitch s chybějícími věcmi)
Ale 2.4 je zpětně kompatibilní a problémy by dělat neměl ( = mně nedělá). Naopak jeden ze starých cepů byl právě nějak zmršený a mohl být problematický (nedám za to ruku do ohně ale myslím si, že to byla zrovna v2.2)
Spíš bych tady zkusil přetáhnout krom cepu i i EQ haky, jestli není problém s nimi (a samozřejmě také pustit v případě nové instalace NWN nwconfig - tím se dá vyřešit kdejaký glitch s chybějícími věcmi)
Všechny cepy jsou zpětně kompatibilní (takže ano).
CEP Problém
nebudu zakládat nové vlákno, ale:
dneska jsem si postahoval veškeré potřebné soubory pro instalaci EQ. haky, hotfix 1.69, CEP 2.2 a mám problém s instalací CEPu.
Popis problému -
Nainstalovaná hra včetně obou datadisků, vše origo bez proplému.
Update hotfixem na 1.69 bez problému.
První spuštění instalace CEP 2.2 bez problému do cca 36%, sice pomalejší průběh než bych očekávala, ale to kladu za vinu stáří souboru a kompatibilitě s 64b. systémem (Win 7 Ultimate), při zmiňovaných procentech instalátor zahlásil chybu cannot extract file. Myslel jsem, že mám poškozený soubor, například při přenosu na flashku, nebo při stahování, tak jsem ho stáhl znovu. restartoval stroj a zkusil spusti instalaci znovu s nastavenou kompatibilitou pro win XP sp2.
Nicméně instalce se tvářila, jako že se spustí, protože se mi zeptala jestli chci nainstalovat CEp 2.……. atd. Kliknu Ano, proces instalace běží, ale aplikace ne a ne se rozjet, čekal jsem asi 15 minut a nic.
někdo nějakej hint???
teď ještě stahuju CEP 2.4 a zkusim ten, kdyby náhodou tak sem písnu.
po dlouhé době bych si chtěl zahrát a tohle mě trochu s****e.
Budu vděčný za jakoukoli radu nebo tip.
Díky Sciorp
dneska jsem si postahoval veškeré potřebné soubory pro instalaci EQ. haky, hotfix 1.69, CEP 2.2 a mám problém s instalací CEPu.
Popis problému -
Nainstalovaná hra včetně obou datadisků, vše origo bez proplému.
Update hotfixem na 1.69 bez problému.
První spuštění instalace CEP 2.2 bez problému do cca 36%, sice pomalejší průběh než bych očekávala, ale to kladu za vinu stáří souboru a kompatibilitě s 64b. systémem (Win 7 Ultimate), při zmiňovaných procentech instalátor zahlásil chybu cannot extract file. Myslel jsem, že mám poškozený soubor, například při přenosu na flashku, nebo při stahování, tak jsem ho stáhl znovu. restartoval stroj a zkusil spusti instalaci znovu s nastavenou kompatibilitou pro win XP sp2.
Nicméně instalce se tvářila, jako že se spustí, protože se mi zeptala jestli chci nainstalovat CEp 2.……. atd. Kliknu Ano, proces instalace běží, ale aplikace ne a ne se rozjet, čekal jsem asi 15 minut a nic.
někdo nějakej hint???
teď ještě stahuju CEP 2.4 a zkusim ten, kdyby náhodou tak sem písnu.
po dlouhé době bych si chtěl zahrát a tohle mě trochu s****e.
Budu vděčný za jakoukoli radu nebo tip.
Díky Sciorp
PODPIS
Verze 2.4 by měla bejt v pohodě.
vyřešeno, bez instalátoru, jsem soubory manuálně nabouchal do příslušných složek, a tváří se to v pořádku. Díky
PODPIS
-
- Kontaktovat uživatele:
Hmm... tuším, že mám problém s CEPem... některé předměty jako např. systémově nasazovací plášť se mi nezobrazuje v inventáří (bílý obdelník tam je) a např. objekty jako kamenný stůl u Rundara i se židlemi "zmizel" a ať dělám co dělám, nemůžu si sednout na záchod! :D
Any ideas? ...nainstaloval sem si CEP 2.0 a teď sem si stáhnul a rozdělil do složek tak jak to má být CEP 2.4a
Any ideas? ...nainstaloval sem si CEP 2.0 a teď sem si stáhnul a rozdělil do složek tak jak to má být CEP 2.4a
Překopírování/znovunahrání haků a overridu.
- Protton
- Kontaktovat uživatele:
máš GoG verzi hry? Dej určitě cep 2.4 a zkus přeinstalovat všechno natvrdo, pokud máš GoG verzi, tak musíš stáhnout hotfix pro verzi 1.69, nebo to zlobí.
Nebojíte se tmy! Nebojíte se smrti! Jste jako paladin, a tím také od teď všichni jste! Za Mitana! Za Cindii! - Ragmon Kernor 21.6 335, poslední obrana Listova
Belthil Tillion - Mistr loutny, zpěvu, poesie a velký milovník žen v jedné osobě.
Belthil Tillion - Mistr loutny, zpěvu, poesie a velký milovník žen v jedné osobě.
Mám teda CEP 2.2 myslím.. :) Ale u GoGu blbne patch.. Takže musíš hodit rebuild na verzy 1.69 i když ji GoG verze "má".. :)
Eluriorfin Patson- Mladý, depresivní.. Krev Milující, nemrtvé obdivující.. -Popraven sťatím a následným spálením.
Kricík Šmatalko- Já jsem obchodník, nechceš si zahrát vo zlatku? *Škodolibě se usměje a promne si ruce.* - Zmizel při svých nekalých obchodech
Lembas - Sněden
Kricík Šmatalko- Já jsem obchodník, nechceš si zahrát vo zlatku? *Škodolibě se usměje a promne si ruce.* - Zmizel při svých nekalých obchodech
Lembas - Sněden