Wolf píše:A nebude a nebude!Pipi_CZ píše: Jo a poprvé mě zabil Druid! Godnere, asi budeš mít škaredou auru.![]()
![]()
On nedal poslední ránu![]()
![]()
A v podstatě ani za to nemůže... ale nebudem tu vynášet IC inforamce raději *podívá se nejistě na Nayluna*
Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
A kurník, propásl jsem trhy... říkal jsem si, že jsem něco zapomenul...Ondrasman píše:Děkuji Artovi že uskutečnil trh, jen škoda, že byla malá účast
"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Brambor
Brambor
Velké díky Naylunovi za oživení naší výpravy do dungu. Ani ne tak za oživení samotné (které bylo moc pěkné!) jako za takt a jemnost, který po určitých zkušenostech hrozně oceňuji.
A dík přepadené a chycené persóně, že to s nama pěkně sehrála (ačkoli díky tomu, co řekla, se muselo stát to co se stalo - a hlavně proto že jsme neměli nosiče jisté tekutiny
:D)
A dík přepadené a chycené persóně, že to s nama pěkně sehrála (ačkoli díky tomu, co řekla, se muselo stát to co se stalo - a hlavně proto že jsme neměli nosiče jisté tekutiny
Plně souhlasím, dneska (včera) to bylo parádní od začátku do konce, užil jsem si další díl "brašské speleologie", zaplácávání komárů, prostě superWolf píše:To jméno se tu opakuje stále, ale stojí za to, ho tu znovu napsat - díky Naylune.
Užasná hra, která se mi nesmírně líbila. Jsi ve hře vždy užasle pohotvý a to tu hru dělá o to epesní, zajímavou a vzrušujcí!
Pomalu se začínám bát do čeho se příště poutník pustí
Hyperaktivní hlavně MUNI.
no já bych Naylunovi málem zapomenul poděkovat za tu velkou možnost, kterou mi poskytl ke hře ;-) ..Budu se v podniku snažit.
Brambor
Brambor
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Díky za dnešní akci...těším se na to pokračování.…
Zároveň se omlouvám "svému pánovi", že jsem to v první moment zvoral, ale na CvCčka jsem byl vždycky trošku levý
Zároveň se omlouvám "svému pánovi", že jsem to v první moment zvoral, ale na CvCčka jsem byl vždycky trošku levý
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
Takže klasicky děkuji všem a Naylunovi
A speciálně bych chtěl poděkovat Vanovi, hlavně v zajetí byl veselý, už sem čekal na to "Van silný, Van chytrý, Van vítěz!"
(myslím že si to budu muset vynahradit na někom jiném)
A speciálně bych chtěl poděkovat Vanovi, hlavně v zajetí byl veselý, už sem čekal na to "Van silný, Van chytrý, Van vítěz!"
Nico z toho vyšel pěkně lacino, ani jedna končetina zlomenálukasaspire píše:Samozřejmě dík i všem ostatnímkteří se podíleli na záchraně
Hyperaktivní hlavně MUNI.
- zlaticko71