Zajimava fota ze hry
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
:-D nejlepší je to: "A PAK.."Paklic píše:Když skřetímu velemágovi dojdou kouzla:

"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
Jedna dnes již neaktuální, starší vzpomínková fotka z loňských vánoc, tak doufám že se aktéři neurazí:)
Obě "víly" měly pochopitelně invis/hide. Souběžně ve chvíli vzniku toho screenu tam běžel tento rozhovor:
Siva Deroke: Tak proto pan Naylun říkal… Aaa, to je taky tajemství.
Alfray al Thenquel: Tiše prosím…v poslední době se to tu bohužel tajemstvími jen hemží.
Siva Deroke: A proč? Vždyť vás přece znají.
Alfray al Thenquel: Protože jste v Tirianu. Tady mají uši i ty spadané listy kolem nás.
Anade Be'lein: [Pověz–škarbimu] // to máš pravdu :)
Alfray al Thenquel: [Pověz] // Super … dlužíš mi klávesnici … právě jsem si do ní prsknul Colu. :D

P.S. Skoro tak dobré jako Terezino ukradené spodní prádlo:)
Obě "víly" měly pochopitelně invis/hide. Souběžně ve chvíli vzniku toho screenu tam běžel tento rozhovor:
Siva Deroke: Tak proto pan Naylun říkal… Aaa, to je taky tajemství.
Alfray al Thenquel: Tiše prosím…v poslední době se to tu bohužel tajemstvími jen hemží.
Siva Deroke: A proč? Vždyť vás přece znají.
Alfray al Thenquel: Protože jste v Tirianu. Tady mají uši i ty spadané listy kolem nás.
Anade Be'lein: [Pověz–škarbimu] // to máš pravdu :)
Alfray al Thenquel: [Pověz] // Super … dlužíš mi klávesnici … právě jsem si do ní prsknul Colu. :D

P.S. Skoro tak dobré jako Terezino ukradené spodní prádlo:)
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
Aefar píše:Příprava sekerníka na dobývání Mamonína:
Aefar píše:Odkudpak přišli braši?
http://masquerade.immortalfighters.net/ … trpkan.jpg
Koukám že před Bolthem si nemůže být žádná koupelna jistáAefar píše:Exkluzivní špionáž nám odhalila, co dělá Durminův kněz dvě hodiny po tom, co s brachama vypil čtyři ostré sekery a pět škopků v Hargolu pod záminkou, že jde studovat knihy do knihovny:
http://masquerade.immortalfighters.net/ … _parbe.jpg

Hyperaktivní hlavně MUNI.