Polozeni pasti v hidu
Moderátor: Dungeon Master
Polozeni pasti v hidu
Je nejaky rozumny duvod pro to, aby polozeni pasti vyhodilo z hidu?
"Boj byt nevycerpatelna zdroj zabava i pouceni." - Vugar Malshurd
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Polozeni pasti v hidu
Jistě a hned několik:Lord Xeen píše:Je nejaky rozumny duvod pro to, aby polozeni pasti vyhodilo z hidu?
Ty OOC:
* Je to tak implementované od Bioware v kódu
Ty IC:
* Položení pasti vyžaduje plné soustředění zloděje, což ovšem skrývání též. Proto je při položení postava z hidu vyhozena. A proto také nelze v hidu kouzlit.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
To OOC neni rozumny duvodlabir píše:Jistě a hned několik:Lord Xeen píše:Je nejaky rozumny duvod pro to, aby polozeni pasti vyhodilo z hidu?
Ty OOC:
* Je to tak implementované od Bioware v kódu
Ty IC:
* Položení pasti vyžaduje plné soustředění zloděje, což ovšem skrývání též. Proto je při položení postava z hidu vyhozena. A proto také nelze v hidu kouzlit.

A to IC mne osobne prijde malo odstupnovane - slo by treba snizovat hide (jako je tomu u otvirani truhel) v zavislosti na skillu/sile pasti?
"Boj byt nevycerpatelna zdroj zabava i pouceni." - Vugar Malshurd
No ja myslim ze je to v kodu kvuli vyvazenosti. Kdyby zlodej moh pokladat pasti aniz by ho to vykoplo z hidu.. hmm, fakt zajimava predstava. Rozhodne velke ulehceni prace assassinum.Lord Xeen píše:To OOC neni rozumny duvod![]()
A to IC mne osobne prijde malo odstupnovane - slo by treba snizovat hide (jako je tomu u otvirani truhel) v zavislosti na skillu/sile pasti?
Ale jestli je to hardcoded, tak to pravdepodobne znamena, ze to nejde zmenit - viz piti lahvicek, pouzivani itemu atd.
-
- Kontaktovat uživatele:
To OOC je naopak vemi rozumný důvod. Až ultimátní a neoddiskutovatelný.
Tak tak, je to v kódu a tudíž mimo moje chapadla. Takže další diskuse změnit/nezměnit je vlastně o ničem (vlastně bych to neměnil ani kdyby to šlo).
Tak tak, je to v kódu a tudíž mimo moje chapadla. Takže další diskuse změnit/nezměnit je vlastně o ničem (vlastně bych to neměnil ani kdyby to šlo).

Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
-
Je zajímavé,
že i když líčení pastí z hidu vyhazuje a myslím, že i odstranění, vzít past jde normálně z hidu.
Dobro zvítězí až nakonec. W
Re: Je zajímavé,
nevyhazujeKai Rivienta píše:… a myslím, že i odstranění,…
"Dokud kráčíme po své cestě je to neklamný znak, že svému cíli nerozumíme... nebo jsme ho dosud nedokázali přijmout. "
Cesta života, Serena White
Cesta života, Serena White