Mě se vybavila spíš reklama na šampón/lak na vlasy/oboje. Úplně slyším na pozadí scény unylý hlas komentářky: "Vlasy dokonalé v každém počasí..." (neřeším, že to co ji orvalo šaty a svrchní vrstvy kůže ji neorvalo i vlasy)
Mě se vybavila spíš reklama na šampón/lak na vlasy/oboje. Úplně slyším na pozadí scény unylý hlas komentářky: "Vlasy dokonalé v každém počasí..." (neřeším, že to co ji orvalo šaty a svrchní vrstvy kůže ji neorvalo i vlasy)
"Nový lak na vlasy, až o 30% větší objem a perfektní tvar. V dešti, na slunci, ve větru i ve válce."
Já si vždycky myslel, že je to autorův záměr... prostě že to patří k tomuto stylu, abyste vždy poznali, že je to právě tato překrásná šermířka... takový karikaturní prvek (přesně tak vtipný, jak vám připadá). Prostě se mění okolí, mění výrazy obličeje, mění se oblečení i situace, ale něco musí zůstat vždy stejné...
* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův
Aefar píše:Já si vždycky myslel, že je to autorův záměr... prostě že to patří k tomuto stylu, abyste vždy poznali, že je to právě tato překrásná šermířka... takový karikaturní prvek (přesně tak vtipný, jak vám připadá). Prostě se mění okolí, mění výrazy obličeje, mění se oblečení i situace, ale něco musí zůstat vždy stejné...
To bylo poněkud suché
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty acc.:Nalkanar
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
Tak jasně, že existuje pár rozeznávacích znaků, který postavy musí mít, aby šlo určit, která je která. Jelikož neumím kreslit prakticky jiný dívčí obličej, než jen pořád ten jeden, tak tím hlavním znakem je účes :D (No dobře, malinko přeháním, ale v principu to tak fakt je.)
A Alky má takovýhle vlasy od úplně nejprvnějšího obrázku i od jejího předobrazu... pamatujete, když přišla figurková hra MageKnight? :)
The_Balrog píše:Tak jasně, že existuje pár rozeznávacích znaků, který postavy musí mít, aby šlo určit, která je která. Jelikož neumím kreslit prakticky jiný dívčí obličej, než jen pořád ten jeden, tak tím hlavním znakem je účes :D (No dobře, malinko přeháním, ale v principu to tak fakt je.)
A Alky má takovýhle vlasy od úplně nejprvnějšího obrázku i od jejího předobrazu... pamatujete, když přišla figurková hra MageKnight? :)
To rohaté na pravo je ork ? :-D Jak krásně čumíííí :))))) Moc pěkné
Já ti nevím..ale ta Aris mi příjde, že od pasu dolů nemá tělo.
Nalk píše:Já ti nevím..ale ta Aris mi příjde, že od pasu dolů nemá tělo.
Jasně, že nemá. Proto taky dokáže všechny ty svoje kousky.
Chceš říct, že Van tam při hlídkách čas od času koukal Aris na zadek, který nemá?