Zmrazit postavy, páč...
Moderátor: Dungeon Master
Zmrazit postavy, páč...
Prosím o zmarazení všech postav na účtu Kozuss(doba neurčitá), páč budu, ještě s darmianem a Elisred, vytvářet malý relax RP svět. Proto to píšu sem. Takže se tu všichni mějte. Hrálo se mi tu dobře. Ale asi se tu ještě uvidíme. 

Ticho! Nevidím!
Na NWN jsem poslední dobou kašlal, kašlu a asi ještě nějakou dobu kašlat budu.
Fantasy Fictions
Fantasy Fictions
Díky.labir píše:Tak hodně štěstí.
Ticho! Nevidím!
Fantasy Fictions
Fantasy Fictions
Okej.
Ticho! Nevidím!
Fantasy Fictions
Fantasy Fictions
Darmiane darmiane. To se ti to kritizuje, dyž seš zašitej v Anglii. Ale počkej, až se vrátíšdarmian píše:Aby ses za pár měsíců nelek, až ti napíšu že jsme něco udělali..

Ticho! Nevidím!
Fantasy Fictions
Fantasy Fictions
-
- Kontaktovat uživatele:
Zálohovat je nutné, každou druhou verzi i s daty pro vývoj dávám na separátní CD a to CD dávám do jiného domu. Každá verze je na minimálně třech discích - 1x raid pole (dva disky full mirror) a 1x na serveru. Vypadá to sice paranoidně, ale jistota je jistota.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
No, takhle, máme zálohy, ale ta první je base lokace s hakama a ta druhá je právě ta zničená. Já sem totiž vždycky zálohoval přepisováním tý starý... Nevim co se podělalo, ale nejde zobrazit pár lokací a hra píše, že je modul poškozen. Vim jenom, že sem to dělal večer, a pak sem to zálohoval bezmyšlenkovitě automaticky...ehm...
Ještě se v tom pohrabu... 

Ticho! Nevidím!
Fantasy Fictions
Fantasy Fictions
-
- Kontaktovat uživatele:
Zkuste ty poškozené lokace smazat, třeba i ručně jako soubory po rozbalení. Asi došlo k jejich ResRefovému přepsání, nebo jsi je kopíroval a neudělal tu myšku uložit/zavřít/nahrát poté. Pak ta původní lokace nejde otevřít (teda někdy).
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
To byla vlastně první věc, co sem zkusil...smazat je. Zkoušel sem smazat těch pár nejnovějších věcí tam-nic. 

Ticho! Nevidím!
Fantasy Fictions
Fantasy Fictions
No tak zatim nic...jeste na to mrknu, třeba sem něco přehlíd.
Jo a asi abych byl přesnější-ty lokace to vlastně zobrazuje, ale objeví se errorová hláška[adresář(či co)
a číslo]. A tohle mi u několika lokací dělá, i asi u dvou, co sem neaktualizoval...V určitym slova smyslu se nazobrazujou. Tak si říkám, aby to nebylo v hacích...
Jo a asi abych byl přesnější-ty lokace to vlastně zobrazuje, ale objeví se errorová hláška[adresář(či co)
a číslo]. A tohle mi u několika lokací dělá, i asi u dvou, co sem neaktualizoval...V určitym slova smyslu se nazobrazujou. Tak si říkám, aby to nebylo v hacích...

Ticho! Nevidím!
Fantasy Fictions
Fantasy Fictions