Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Moc díky lidem s kterýma v uplynulých dnech hraji, Cami, Tinde, Jack, Tonny, s každým ta hra má něco do sebe a s každým je jiná. Je dobrý dole nebýt sám. Ještě by se sem hodilo poděkovat Ezimu, nikdo nedokáže jako on udělat tak živou druhou stranu, furt někdo přichází a je to jen jedna osoba
A proty co si to budou číst, když náhodou umřete, zkuste taky někdy zavítat doprava do vesnice mrtvých, ať vás můžeme pořádně ….. přivítat.

A proty co si to budou číst, když náhodou umřete, zkuste taky někdy zavítat doprava do vesnice mrtvých, ať vás můžeme pořádně ….. přivítat.
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Spíš díky bohům, že jsme přetáhli toho trpaslíka 

"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
Máte štěstí, že se bacil do hlavy... a po probrání jeho mysl trauma vytěsnilo. Ale jeho děs se bude v podobných situacích s takovou zhoršovat. Už teď to bylo zase o něco horší než tehdy, když se proletěl naposledy.
Ale zase, takové extrémní situace nastávají, když se pokouší (teď už to mohu říct, když jsme ho vykopali) přelézat přes zledovatělý mostek či úzké trámy v zimě ledových plání a ještě má zhebnitus ukrutus. Si to zkuste, když máte strach z otevřených prostor, will save -1, reflex save -6 a obratnost 8/-1. A jediné, co ho k tomu donutilo, bylo to, že dal slovo a tak si postavil hlavu.
Ale zase, takové extrémní situace nastávají, když se pokouší (teď už to mohu říct, když jsme ho vykopali) přelézat přes zledovatělý mostek či úzké trámy v zimě ledových plání a ještě má zhebnitus ukrutus. Si to zkuste, když máte strach z otevřených prostor, will save -1, reflex save -6 a obratnost 8/-1. A jediné, co ho k tomu donutilo, bylo to, že dal slovo a tak si postavil hlavu.
* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
Taky děkuju! :) … Škoda že si Alky nemohla sáhnout na ten řetěz, tak moc se těšila!! :)
A teda za nebezpečnou výpravu a laškování s červeným koťátkem v Divočině děkuju všem zúčastněným!
Akorát jsem si, popravdě, v 15.00 šel jen promluvit s Bolthormem o novinkách a zase se odlognout... :D a takhle to dopadlo :)
A teda za nebezpečnou výpravu a laškování s červeným koťátkem v Divočině děkuju všem zúčastněným!
Akorát jsem si, popravdě, v 15.00 šel jen promluvit s Bolthormem o novinkách a zase se odlognout... :D a takhle to dopadlo :)
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“

Za´cho Detyr - Oběšen a upálen(21.Vodomrzen 1133 7:16)Zotročit a ničit!
Evana Ver Letha - Uvařena(25.Brzomráz 1146)
Drathir'Cryso Olath - Uzavřen v železné panně(26. Brzomráz 1152)
Aw´rixel Jednooký- Rozřezán (17. Obrozen 1154)
Victor Shawer - Odsouzen k utrpení (3. Vinobran 1161)
https://www.youtube.com/watch?v=jPU63WAnrSE
Je tažké byť debilom, pretože konkurencia je veliká.
Evana Ver Letha - Uvařena(25.Brzomráz 1146)
Drathir'Cryso Olath - Uzavřen v železné panně(26. Brzomráz 1152)
Aw´rixel Jednooký- Rozřezán (17. Obrozen 1154)
Victor Shawer - Odsouzen k utrpení (3. Vinobran 1161)
https://www.youtube.com/watch?v=jPU63WAnrSE
Je tažké byť debilom, pretože konkurencia je veliká.
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
No vidíte! Na to jsem málem ve světle večerních událostí zapomněl! :)
Ješte jsem chtěl poděkovat Kosťovi za aktivní chopení se obrany podhradí a všem, kdo se účastnili testování kouzel a průzkumů v okolí. No a taky i Zachovi; to setkání s ním bylo milé okořenění situace ;)
Ješte jsem chtěl poděkovat Kosťovi za aktivní chopení se obrany podhradí a všem, kdo se účastnili testování kouzel a průzkumů v okolí. No a taky i Zachovi; to setkání s ním bylo milé okořenění situace ;)
- zlaticko71
Puti píše:
A dík Zachovi za novou motivaci na EQ hrátale až se potkáme, poděkuje ti můj řemdih

Naposledy upravil(a) zlaticko71 dne 17. 1. 2011 11.55, celkem upraveno 2 x.
Megan dcera Rumbala
Zlatuška
Zlatuška
-
- Kontaktovat uživatele:
ŠAMANI 2 : 9 GALLI
(tomu řikám sladká pomsta)
Krásná bitva! Skvělá atmosféra! Díky DM i hráčům stálo to za to!

Krásná bitva! Skvělá atmosféra! Díky DM i hráčům stálo to za to!

Gallinacio - Hrebogův válečník, otec Arminie, šťastně ovdovělý
Vanessa Raumo - Emocionálně labilní mrcha
http://www.youtube.com/watch?v=rrtpOVTX5NA
Vanessa Raumo - Emocionálně labilní mrcha
http://www.youtube.com/watch?v=rrtpOVTX5NA
-
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
Tedy, Říšští to vzali hezky šturmem. :)
Díky všem DM, které se o ofenzivu postarali, muselo to být pěkně těžké. Pak taky samozřejmě i všem, kdo se připojili; na to, jak to bylo místy hektické a trhající se, hráli všichni parádně.
Taky moc dík DM, že jste našli při útocích čas vyhodnocovat oživování skoropadlých a úplněpadlých.
Další poděkování směřuje na moji osobní strážkyni, slečnu Nepthys. Tolik ikonek boostů jsem na sobě ještě neměl (i když oproti jiným toho asi zas až tak moc nebylo).
Díky Chorošovi, že přiběhl na Alkaranino zavolání o pomoc a zachránil ji tak před rozsekáním zlobry.
Moc děkuju Baronovi z Gnorisu za zaslání zlobrů na klíček. Pro mne i pro Alky to je důležité znamení, že naše snahy přeci jen k něčemu jsou :)
Jo a ještě dík za parádní trpasličí proslov po bitvě, zvedl náladu a morálku i elfkám :)
Ufff, bylo toho včera mnohem víc, ale už to tu asi nebudu zaplácávat. Radši si opravte výzbroj, čeká nás ještě hodně práce! *poupraví si klobouk a vyrazí na cvičiště*
Díky všem DM, které se o ofenzivu postarali, muselo to být pěkně těžké. Pak taky samozřejmě i všem, kdo se připojili; na to, jak to bylo místy hektické a trhající se, hráli všichni parádně.
Taky moc dík DM, že jste našli při útocích čas vyhodnocovat oživování skoropadlých a úplněpadlých.
Další poděkování směřuje na moji osobní strážkyni, slečnu Nepthys. Tolik ikonek boostů jsem na sobě ještě neměl (i když oproti jiným toho asi zas až tak moc nebylo).
Díky Chorošovi, že přiběhl na Alkaranino zavolání o pomoc a zachránil ji tak před rozsekáním zlobry.
Moc děkuju Baronovi z Gnorisu za zaslání zlobrů na klíček. Pro mne i pro Alky to je důležité znamení, že naše snahy přeci jen k něčemu jsou :)
Jo a ještě dík za parádní trpasličí proslov po bitvě, zvedl náladu a morálku i elfkám :)
Ufff, bylo toho včera mnohem víc, ale už to tu asi nebudu zaplácávat. Radši si opravte výzbroj, čeká nás ještě hodně práce! *poupraví si klobouk a vyrazí na cvičiště*