Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
- Deadlymoon
Bylo to epicke! Takova poradna bitka!
DM to zvladali bravurne.
Jinak ja mila Alkaran chtěl nabustit i sebe xD
počkej příště, nabustim jen tebe a to budes koukat :) (navic luk se blbě busti)
Padalo tam spousty dobrych hlasek, ale bohuzel si je uz nepamatuju, zkusim je najit xD
Bylo to proste dokonale, jsem nadsen! :)
DM to zvladali bravurne.
Jinak ja mila Alkaran chtěl nabustit i sebe xD
počkej příště, nabustim jen tebe a to budes koukat :) (navic luk se blbě busti)
Padalo tam spousty dobrych hlasek, ale bohuzel si je uz nepamatuju, zkusim je najit xD
Bylo to proste dokonale, jsem nadsen! :)
Nephtys - Podezřele svítící elfka
Aisha Al-Namun - Dancer Of Future
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Mě dostala ta část už u stříbrných, kde jeden šaman vyřadil valnou část dobrovolníků (já opět ustál Nadpřirozeno...takže to už je asi tak třetí v řadě
). A ačkoliv první pomoc selhala (nechápal jsem své hody... podle všeho jsem nehodil za celý večer na kostce větší číslo jak 8) a kněžka Solara trošku failnula se svitkem, tak jsme to tam pooživovali a ještě mi zbyl nějakej ten spell na žoldáky (ten elf byl suprovej.. opakovat!).
Pak ty krásné epické lagy a mé skromné zapojení do boje. Ono když vidíte "Zlobr nezraněn" kliknete útok, pak vaše postava běží dvakrát ke zlobrovi, jednou zlobr proběhne kolem, nakonec se kdesi v půli cesty objeví zlobr i má postava a "Zlobr mrtev" a já nemám podle systému ani jeden útok na něj... zamrzí. Stejně tak když se na Alkaran řítil útok, tak jsem několikrát přiběhnul... heal jsem dával asi na čtyřikrát
sranda
Ale jinak supr... hlavně že se to nějak hnulo.
Díky DM za koordinaci a tu práci s tou armádou.
EDIT: a to vojenské ležení.. jak by řekl John Casey - konečně operace na úrovni
EDIT2: jen někdo měl vypnout spawn zlobrů u hřebčína

Pak ty krásné epické lagy a mé skromné zapojení do boje. Ono když vidíte "Zlobr nezraněn" kliknete útok, pak vaše postava běží dvakrát ke zlobrovi, jednou zlobr proběhne kolem, nakonec se kdesi v půli cesty objeví zlobr i má postava a "Zlobr mrtev" a já nemám podle systému ani jeden útok na něj... zamrzí. Stejně tak když se na Alkaran řítil útok, tak jsem několikrát přiběhnul... heal jsem dával asi na čtyřikrát

Ale jinak supr... hlavně že se to nějak hnulo.
Díky DM za koordinaci a tu práci s tou armádou.

EDIT: a to vojenské ležení.. jak by řekl John Casey - konečně operace na úrovni

EDIT2: jen někdo měl vypnout spawn zlobrů u hřebčína
Naposledy upravil(a) Nalk dne 24. 10. 2011 16.44, celkem upraveno 3 x.
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
Děkuju Anade za už v pořadí 2. večerní společnost a Zedu Gomorovi za bezpečné noční převedení z Amfiberai.. :)
Tvou šlechetnost poznají tví nepřátelé dříve, než se s nimi utkáš.
Gwynn Mediviere - Navrácen ze ztracena.
Nový portrét - http://www.ulozto.cz/10301739/gwyn-rar
Gwynn Mediviere - Navrácen ze ztracena.
Nový portrét - http://www.ulozto.cz/10301739/gwyn-rar
No, já si to užil s trpaslíky parádně... ačkoli teda díky Bolthormovu štěstí za to, že se mohl vůbec účastnit díky Alfrin, která šla náhodou kolem, uf!
Bylo to super.
Jinak z pohledu západní fronty:
Na začátku byli dva mechanoni, jedno NPC Din Dagor, jeden Velitel Hag Hargolský a asi 40 sekerníků a jediné PC Bolthorm.
Na konci propasti byl jeden velitel Hag Hargolský, jedno Bolthormem naněkolikrát zachráněné NPC Din Dagor, jeden mechanon a asi 10 sekerníků.
Na konci železných vodopádů, po setkání s východní frontou, bylo o jednoho sekerníka méně, u hřebčína padl další, a asi dva padli při dobývání hrádku + NPC Din Dagor.
Výsledek tedy byl přeživší jeden velitel sekerníků, jeden Bolthorm, syn Thrudgelmův, asi 6 brachů a jeden mechanon.
Bylo to super.
Jinak z pohledu západní fronty:
Na začátku byli dva mechanoni, jedno NPC Din Dagor, jeden Velitel Hag Hargolský a asi 40 sekerníků a jediné PC Bolthorm.
Na konci propasti byl jeden velitel Hag Hargolský, jedno Bolthormem naněkolikrát zachráněné NPC Din Dagor, jeden mechanon a asi 10 sekerníků.
Na konci železných vodopádů, po setkání s východní frontou, bylo o jednoho sekerníka méně, u hřebčína padl další, a asi dva padli při dobývání hrádku + NPC Din Dagor.
Výsledek tedy byl přeživší jeden velitel sekerníků, jeden Bolthorm, syn Thrudgelmův, asi 6 brachů a jeden mechanon.
Naposledy upravil(a) Aefar dne 18. 1. 2011 10.34, celkem upraveno 2 x.
* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
- Deadlymoon
Nalk: Jakej fail!? xD
Jinak Nep si taky říkalia jací jsou trpaslíci borci, ze to dali v 10 xD
Jinak Nep si taky říkalia jací jsou trpaslíci borci, ze to dali v 10 xD
Nephtys - Podezřele svítící elfka
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
Jo a taky dík Bolthormovi za záchrannou akci a Vanovi, že je na Alky tak hodnej a fouká jí bebíčka :)
Dává mithalir nějaké medaile za zranění v boji? (I když na Eq by ekvivalentem toho bylo asi tak... deset padnutí v boji :) Na tom tedy pak musím ještě chvíli pracovat. )
Dává mithalir nějaké medaile za zranění v boji? (I když na Eq by ekvivalentem toho bylo asi tak... deset padnutí v boji :) Na tom tedy pak musím ještě chvíli pracovat. )
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Kdyby Van nebyl hodný, musel by bránit sámThe_Balrog píše:Jo a taky dík Bolthormovi za záchrannou akci a Vanovi, že je na Alky tak hodnej a fouká jí bebíčka :)

"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
Třeba metály budou...
Díky Pavlovi za laškování s epickými zlobřími válečníky a čaroději.
Je vidět, že si Bolthorma váží jako nepřítele... a že se ho trochu bojí... tak si občas vybojuje tu čest bojovat v epickém souboji - a mnohdy ho ustát (tedy, když už ne zvítězit, aspoň zasadit citelné rány a ustoupit - ale někdy se taky podaří padnout, no)
Díky Pavlovi za laškování s epickými zlobřími válečníky a čaroději.
Je vidět, že si Bolthorma váží jako nepřítele... a že se ho trochu bojí... tak si občas vybojuje tu čest bojovat v epickém souboji - a mnohdy ho ustát (tedy, když už ne zvítězit, aspoň zasadit citelné rány a ustoupit - ale někdy se taky podaří padnout, no)

* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův
-
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Uff... tak to lagové peklo je pro dnes za námi

- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
Ačkoliv jsme se nemohli zúčastnit útoku vinou zranění, stejně za něj chci poděkovat.. a za tu atmosféru, která se rozlila po Mamonínu, když jsme tam po všem dorazili.
Díky Nargienovi, že se nechal od Alkaran rozesmát...
...a hlavně dík Pipimu za prímový miniquestík s helmou! Tyhle věci hro skvělé oživují a ozvlášťňují a vsadím se, že si naši snahu bude pár postav pamatovat i nějaký čas potom, co zážitky z války splynou v jednu velkou bitvu.
Supr!
Díky Nargienovi, že se nechal od Alkaran rozesmát...
...a hlavně dík Pipimu za prímový miniquestík s helmou! Tyhle věci hro skvělé oživují a ozvlášťňují a vsadím se, že si naši snahu bude pár postav pamatovat i nějaký čas potom, co zážitky z války splynou v jednu velkou bitvu.
Supr!
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
Poslední dobou jsem něják neměl chuť logovat se do hry a teprve včera jsem se odhodlal a musím uznat, že nelituji.. až na ty příšerné lagy v Mamoníně to bylo skvělé, díky! 
EDIT: A omlouvám se, že jsem to zatáhl před koncem, ale něco mi říkalo, že bych ráno nevstal.

EDIT: A omlouvám se, že jsem to zatáhl před koncem, ale něco mi říkalo, že bych ráno nevstal.
Thildon Mellvin
<i>"That's not a test! That's asbestos." </i>
<i>"That's not a test! That's asbestos." </i>
No, když už jsem ten topic našel, trochu to tedy rozvedu. Díky Pavlovi a ostatním DM za válku takovou, jaká je, obzvlášť za Mamoním, který se Ti, Pavle moc povedl, jen škoda té perzistence. Atmosféra s příchodem na Hrádek byla úžasná a stejně tak s příchodem do Mamonína. Hudba dělá hodně a v byla nejen hudba.
Dále díky všem zůčastněným hráčům, protože bez nich by Equilibrie nebyla Equilibrií.
Serbi, Van, Alkaran, Bolt (Ace), Anade, Nico, Anadra, Nicky no a tak bych mohl pokračovat. Zapomněl jsem na hodně lidí, tak se omlouvám a zase ty dlažební kostky položte na zem. Prostě díky...
Dále díky všem zůčastněným hráčům, protože bez nich by Equilibrie nebyla Equilibrií.
Serbi, Van, Alkaran, Bolt (Ace), Anade, Nico, Anadra, Nicky no a tak bych mohl pokračovat. Zapomněl jsem na hodně lidí, tak se omlouvám a zase ty dlažební kostky položte na zem. Prostě díky...
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Děkuju sám sobě, že jsem dal postavě takový jméno, který Pipi nemůže zprznit zkrácením