Pozitivní ohlas ber od každého automaticky, kdo tu nemá galerii. To znamená, že sám není podobných věcí asi schopen a tedy obdivuje tvoji práci. To že tu pak jen kritizujem, už je o tom, že je to EQ fórum a že nás tyhle diskuze baví
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty acc.:Nalkanar
Kdekoliv :) myslím, že jsem se pokoušel prostě hlavně o spodní perspektivu, protže jsme s ní chtěl už asi dvakrát nakreslit Aris, poprvé dokonce ještě na věži tvrze. Ale nikdy se mi to nepovedlo. Ani v tomhle případě ne – Alkaran se měla koukat dopředu, ale hlavu takhle z mírného podhledu nějak nedávám. Proto jsem ji nakonec otočil do profilu :) (viz níže, původní verze)
Kdekoliv :) myslím, že jsem se pokoušel prostě hlavně o spodní perspektivu, protže jsme s ní chtěl už asi dvakrát nakreslit Aris, poprvé dokonce ještě na věži tvrze. Ale nikdy se mi to nepovedlo. Ani v tomhle případě ne – Alkaran se měla koukat dopředu, ale hlavu takhle z mírného podhledu nějak nedávám. Proto jsem ji nakonec otočil do profilu :) (viz níže, původní verze)
Aha, no ale tu postavu máš hezky nakreslenou z tohohle pohledu =)
Mam pro vás zakázku, co nakreslit rodinný portrét?
Otec - plešoun
Matka - Zlatovláska ( od nedávného těhotenství a předešlého těhotenství a kojení velmi vyvinutá )
Dcerka - 3leté zlatovlasé roztomilé éro
Synek - mrně staré teprv pár hodin v náručí matky
Robert Stratham - šťastně ženat se Zlatuškou a otec malé Katie a Toma Strathamových
Puti píše:Mam pro vás zakázku, co nakreslit rodinný portrét?
Otec - plešoun
Matka - Zlatovláska ( od nedávného těhotenství a předešlého těhotenství a kojení velmi vyvinutá )
Dcerka - 3leté zlatovlasé roztomilé éro
Synek - mrně staré teprv pár hodin v náručí matky
Heh, tak to asi fakt nedám, ale píšu si vás na pořadník všech obrázků, co po mne kdo kdy chce a ze kterého už aspoň půl roku neukrajuju... a možná... někdy...