The_Balrog píše:Že dýchání z úst do úst opět pomohlo!!! :D
Když jsme ho zkoušeli my, tak se chudák čaroděj mezi živé nevrátil (a to poutník provedl epickou masáž srdce

)… No na druhou stranu - on je asi rozdíl když dýchání z úst do úst provádí Alkaran, nebo vousatej bodrej trpaslík s ne zcela dobrým dechem (jen bohové věděj co před tím Bolth jedl).
Sakra když nad tím tak přemejšlím- že my se předháníme v tom oživování, když stačí, aby Alkaran nebožákovi poskytla dýchání z úst do úst - myslím že to oživí i mrtvého, pokud má hlavu u trupu (jinak to oživí jen tu hlavu- což jednoho docela nakrkne, páč je v tý situaci až po uši, kor když mu toho víc nezbejvá).
Nalk píše:Deadlymoon píše:- Epické hody na léčení
Mám takový pocit, jestli se tam fakt házelo k20 … protože ty hody jsou poslední dobou nějaké pochybné
Mi nepadl jenom jeden hod (75% šance na první pomoc

) a ten byl s pomocí boží zamlčen

Spíš pak zákeřně všichni vykrváceli (na %).
zdech píše:B...Big...*nádech*...Bigby...toho pána měli už zamlada zavřít na doživotí do antimagického pole.
Já bych si přál, aby mě pro jednou zlobři zabili jinak... Třeba nechali zkamenět, odpojili mi ovládání svalů, utloukli meteorama, mumifikovali, upekli za živa, ukvíleli nebo vyděsili k smrti... Ale sledovat, jak se tam poutník už asi po šesté válí jak trubka na kolenou v dazed (které samo umí sundat, na rozdíl od toho knock-down), po čase k němu přilítne ďas, sférální trhlina nebo parta zlobrů (prvních dvou se dovede bez problémů zbavit) a postupně si ho uloupou kousek za kouskem je demotivující.