Já to nemyslel ironicky. Me se opravdu snad pokažde povedl vetsi hod jak 15 xD bohuzel ani to nestacilo.Nalk píše:Mám takový pocit, jestli se tam fakt házelo k20 … protože ty hody jsou poslední dobou nějaké pochybnéDeadlymoon píše:- Epické hody na léčení
Co vás ve hře dostalo
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
- Deadlymoon
Nephtys - Podezřele svítící elfka
Aisha Al-Namun - Dancer Of Future
Aisha Al-Namun - Dancer Of Future
Co k tomu říci, bylo to... velkopelé ?!
Jasně, že to bylo super. Ale dostala mne řada věcí a ne všechny úplně kladně.
Nejvíc jsem byl na dně, když jsem běžěl s asi 10 sekerníky vstříc zlobřímu útoku. Říkám si, sekerníci nebudou úplně blbí, zřejmě ten šílený rush mají vypočítaný a zvládnou vojsko zlobrů, které tam v tom nejhorším údolíčku bylo...
Nečekal jsem, že když po tom, co se obě dvě linie srazí a já proniknu zlobrům do týlu a otočím se, tak zjistím, že všichni sekerníci, kteří běželi se mnou ( a jsou narozdíl od mého trpaslíka trošku lepší bojovníci) se válí na zemi mrtví...
Druhý, ihned následující, pohled: Kouknu se do družiny a všichni hráči, kteří běželi se mnou - taktéž mrtví :-D …
Rangarog stojí na kameném ostrohu nad mrtvolama aby je hrdinsky ochránil bojujíc s přesilou zlobřích těžkooděnců, pomalu a jistě mu padají životy, ani rychlé léčení a drtivá obrana nepomáhá.…
JEště chvíli!
Mrtev prostě!
Tak teda tam všichni leží mrtví, kolem plno zlobrů... a ve chvíli ticha, kdy se obě dvě strany snaží posbírat trošku se kradou mezi mrtvolami hráči a oživují je. To co mne dostalo nejvíc bylo to, že tam Rangarog zemřel na ochranu těch co už tam leželi, aby mohli být oživení a to se taky stalo... jenom na Rangaroga se vykašlali ..
A pak mne dostali dva zlobři, kteří si pochutnávali na prošlé masové konzervě.
… Překvapivě našli dobré místo k otevření, u krku.
Ale jinak vážně pěkné...
EDIT: Ještě mne tedy dostalo, že nebýt toho, že jsem za tu dobu co je válka s Rangarogem taky něco málo nahrál, tak už mám delevel.. a to jsem byl těsně před levelem.. teď jsem rád, že mám ten minulý.

Nejvíc jsem byl na dně, když jsem běžěl s asi 10 sekerníky vstříc zlobřímu útoku. Říkám si, sekerníci nebudou úplně blbí, zřejmě ten šílený rush mají vypočítaný a zvládnou vojsko zlobrů, které tam v tom nejhorším údolíčku bylo...

Druhý, ihned následující, pohled: Kouknu se do družiny a všichni hráči, kteří běželi se mnou - taktéž mrtví :-D …

A pak mne dostali dva zlobři, kteří si pochutnávali na prošlé masové konzervě.

EDIT: Ještě mne tedy dostalo, že nebýt toho, že jsem za tu dobu co je válka s Rangarogem taky něco málo nahrál, tak už mám delevel.. a to jsem byl těsně před levelem.. teď jsem rád, že mám ten minulý.

"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Když mi postava stále tvrdě usínala za tím co ostatní si kupodivu odpočali.
Tell od A: /Tak řekni Artovi, třeba an tebe zapomněl
Tell odemě zpátky: /No byl jsem hooodně unavený, tak asi mi to potrvá ještě
Tell odemě Artovi: //Mohl bych poprosit něco udělat s tou unavou?
Tell od Arta: /sry, nějak jsem tě přeskočil
xD
xD
Neutral Good Dungeon Master 

Stane se :) Já čekal že budete chrnět ve stanu.Wolf píše:Když mi postava stále tvrdě usínala za tím co ostatní si kupodivu odpočali.
xD
Wanting something does not give you the right to have it.
Já jsem váhal, jestli to taky nezkusit..
A možná jsem měl, tak uvidím, jak to nakonec dopadne. Třeba bych nezemřel.. :D
A možná jsem měl, tak uvidím, jak to nakonec dopadne. Třeba bych nezemřel.. :D
Tvou šlechetnost poznají tví nepřátelé dříve, než se s nimi utkáš.
Gwynn Mediviere - Navrácen ze ztracena.
Nový portrét - http://www.ulozto.cz/10301739/gwyn-rar
Gwynn Mediviere - Navrácen ze ztracena.
Nový portrét - http://www.ulozto.cz/10301739/gwyn-rar
Ale já ji to říkal, no ne?cybermisa píše:Boty … po dloooouhe predlouhe dobe![]()

Dneska to bylo celé vtipné, a těch hlášek

*o šachové partii*
F: zkuste nějakou otřepanou frázi
X: abraka dabra ?
F: spíš šach mat
X: *prsty mu stáhne kůži z lebky*
X: vidíte..?
X: sympaťák
*Skupinka nastoupených dobrovolníků, před nimi M a narychlo dorazí neviditelní F a X*
F: tak mě napadá- my jsme pod vliven neviditelnosti *koukl na skupinu*
X: hmm… asi sme…
F: myslíte že ví o tom, že tu sme?
A: Kde je F?
F: asi ne *zazubil se*
X: myslim si že ne… hehe
M: Mám za to, že bylo vše dohodnuto Zamračeně*
B: A kdo ste vy ubec?
M: "M odtamtud"
X: sou docela protivný, an to jak dobře je platíme… *ušklíbne se*
F: *přikývl a povzdechl si*
M: Po mé levici stojí F a po mé pravici X
F: *kývl a mávl jim*
X: zdravim…
*samozřejmě tu neviditelnost zrušili až později*
A jedna klasická
M: Nicméně… myslel jsem, že jste obstarali bojovníky kteří ochrání nás. A ne, které máme chránit my *S despektem*
Aneb proč si všichni představují, že čaroděj je od toho, aby jim dával "kámen", vylepšil zbraň, posílil je a podobně... Dneska nikdo teoretický výzkum neocení, všichni raděj boostovací krabičky

Hyperaktivní hlavně MUNI.
-
Že i přes zamčené dveře (popis atmosféry před vchodem) někdo vleze do domu a dokonce si tam třeba pronajme trezor nebo byt.
Upozorňuji, že po válce budou právoplatné byty a trezory znovu pronajímány přednostně svým dřívějším majitelům a vážně doufám, že tam bude vše, co tam dané postavy měly.

Upozorňuji, že po válce budou právoplatné byty a trezory znovu pronajímány přednostně svým dřívějším majitelům a vážně doufám, že tam bude vše, co tam dané postavy měly.
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
The cup is full.
Ještě mi Aefar připomněl:zuzuPD píše:…
C: no jednou na mě jeden mág seslal
C: cítil sem se pak mnohem silnější
X: hmm..
C: říkal tomu bejk nebo tak nějak
F: *pokrčil rameny*
X: nejpíš myslí takový ten lektvar, bohůmžel… takové zásoby nemáme…
F: jestli vám říkal bejk, to už je vaše věc, soukromá dle mého
N: *placne se dohlavy a sleduje X a F jak …*
C: myslím to kouzlo pojmenoval bejk, to posílení
X: *zasměje se*
C: mě bejk neříkal
N: To je tam nic neucí ? *zvedave*
X: no.. nic si z toho neělejte..
G: *Baví se jejich rozhovorem*
X: jistě ste mocnej… ehmm.. v mnoha směrech
C: sakra minule mě ty mágové dávali aj takovej ten šutr
F: *pokrčil rameny* kameny běžně nenosím
M: *Povzdechne*
X: já taky ne… *pokrčí rameny*
M: *Kouká se přísně*
X: možná M..
X: *koukne k M*
M: Je mi zcela zřejmé
M: Co chtějí… a co očekávají
(Edit Aefar:
M: Nicméně… myslel jsem, že jste obstarali bojovníky kteří ochrání nás. A ne, které máme chránit my *S despektem* )
no a následuje ta o bojovnících

Naposledy upravil(a) zuzuPD dne 26. 1. 2011 23.03, celkem upraveno 1 x.
Zacho:) V zásadě si za to můžeš sám - věděl si s kým se snažíš "hrát" 

Naposledy upravil(a) Braenn dne 26. 1. 2011 19.26, celkem upraveno 1 x.
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Kterak se většina dobrovolníků válí po zemi... a chudák Van tam stojí s lukem a musí toho zlobra ubít 

"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
Sem si šetřil lektvar pro tuhle příležitost, ale před bojem sem ho ukazoval Dinovi, uklikl sem se a vypil ho... No a když došlo na lámání chleba...Nalk píše:Kterak se většina dobrovolníků válí po zemi... a chudák Van tam stojí s lukem a musí toho zlobra ubít

Proto jsem jich 10 nakoupil a dal Dinovi, ať je rozdá mezi dobrovolníky...zuzuPD píše:Sem si šetřil lektvar pro tuhle příležitost, ale před bojem sem ho ukazoval Dinovi, uklikl sem se a vypil ho... No a když došlo na lámání chleba...Nalk píše:Kterak se většina dobrovolníků válí po zemi... a chudák Van tam stojí s lukem a musí toho zlobra ubít
* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův
-
Fakt ? Bolthorm říkal, že 10 jich je pro jednoho, Din ho poslal nakoupit pro sebe a něco o rozdávání jsem tedy kompletně přehlédl (a stejně použil jednu nebo dvě a to tak že mimo).Aefar píše:Proto jsem jich 10 nakoupil a dal Dinovi, ať je rozdá mezi dobrovolníky...zuzuPD píše:Sem si šetřil lektvar pro tuhle příležitost, ale před bojem sem ho ukazoval Dinovi, uklikl sem se a vypil ho... No a když došlo na lámání chleba...Nalk píše:Kterak se většina dobrovolníků válí po zemi... a chudák Van tam stojí s lukem a musí toho zlobra ubít

Mě dostalo to, že zranění, která si Din z bitvy odnesl byla pobodání od komárů (naštěstí si dobře házel u všech smrťáků co létaly kolem).

Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
The cup is full.