Filmový Klub

Vše co přímo nesouvisí s hrou na Equilibrii

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
Vugi
Kontaktovat uživatele:

re

Příspěvek od Vugi »

Ghost píše:Capricu nemáme. Zrušili jí :D

O tom, že SGU byla podobná BSG tu celou dobu mluvím. A vědělo se o tom dlouho dopředu, ty hromady flameů a buzerace ze strabny "fanoušků" nikomu nepomohly. Mimochodem, skutečnost, že zrušili SGU neznamená, že vnikne nový seriál ve starém stylu nebo některý z navazujících filmů. Spíše naopak.
Jelikož jsem skalní fanda SG, tak bych primárně ocenil aby se už o nic nepokoušeli … od té doby co v SG1 nebyl Richard Dean Anderson to šlo s celou sérii do kopru … dříve jsem sledoval asi 13 seriálu, bylo jich dost koukatelných … teď je jich .. hmm 5-6, na které se dá koukat ? .. Fringe,BBT,HIMYM, Spartacus, SW:Clone Wars, občas Californication ..? Zbožňoval jsem taky Dextera, ale ten začal taktéž po 2 seriích upadat :angry:

EDIT: Jediné co na SGU musím ocenit je hereckej výkon výborného: Robert Carlyle ! .o))
EQ screeny: http://vugi.xf.cz/
Ghost
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ghost »

Mě osobně epizodičnost původních SG silně nevyhovovala a "výplňové" díly nezabývající se hlavní zápletkou pro mě zachraňoval jen RDA a jeho postava :) Proto mi ani tolik nevadilo, že ze seriálu odešel, protože sezóny týkající se Ori byly dějově značně hutnější, než ty předchozí.
Proto mi vyhovovalo SGU, kde se každý díl zabýval tím, o čem ten seriál je - o životě skupiny lidí na vesmírné lodi. Co podle mě byla největší chyba SGU byly ty podělané kameny, který mi celý ten dojem odříznutí od Země značně kazil.

EDIT: Jo, Carlyle umí. Krásný byl díl 2x08 Malice, kde se řeší Simeon a Rush je tam středem pozornosti.

Pro fanoušky BSG je dobá zpráva, že je ve tvorbě prequel seriál, který se tentokrát snad udrží narozdíl od svého předchůdce.
Bratrstvo zabanovaných!
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

Fringe jsem sledovala část, ale pak mě znechutila - příliš moc věcí bylo příliš přitažené za vlasy a přestalo dávat smysl...
Ghost
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ghost »

Je to seriál o nadpřirozenu ;) Pokud tedy nemáš na mysli věci, které se nadpřirozena netýkají
Bratrstvo zabanovaných!
cybermisa

Příspěvek od cybermisa »

Braenn píše:Fringe jsem sledovala část, ale pak mě znechutila - příliš moc věcí bylo příliš přitažené za vlasy a přestalo dávat smysl...
Ehm vzdyt je to scifi :biggrin: Ve svete, kde se ti prolinaji paralelni vesmiry a mas tam hafo technologickych "kouzel", je logicke, ze spousta veci naseho sveta nebude davat smysl :bigwink:

Jinak u mne vede jednoznacne BSG a dost se mi libi prave i Fringe (a samozrejme BBT). Caprica mne moc neoslovila a co se tyce SGU, tak spoustu veci se tam tematicky zacalo opakovat z nekterych jinych dilu SG … Ani se nedivim, ze tyhle dva serialy konci.

Kdyby tak zacali tocit nejaky poradny scifi ze sveta Mass effectu :biggrin:
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

No, já mám na mysli "smysl", jako že jim leckde neštimuje minulost postav, logika chování pokulhává a způsob vyšetřování policie a jejich postupů je.. no, silně nedůvěryhodný. Nemluvě o té jejich laboratoři - biologicky radiaktivně kdovícovše ještě hazardního, jako bylo to tělo bez kůže, co jim tam jen tak polehává nezakryté v nezamčené laborce ve sklepě obyčejné vysoké školy plné studentů za vědomí úřadů???
To není scifi, to je prostě kravina.

A doufám že někdy někdo natočí nějaký pěkný steampunk :)
Ghost
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ghost »

cybermisa píše:Kdyby tak zacali tocit nejaky poradny scifi ze sveta Mass effectu :biggrin:
Bude film. Ale mohli by udělat nějaký seriál, mám je radši.
Bratrstvo zabanovaných!
Vugi
Kontaktovat uživatele:

re

Příspěvek od Vugi »

Braenn píše:No, já mám na mysli "smysl", jako že jim leckde neštimuje minulost postav, logika chování pokulhává a způsob vyšetřování policie a jejich postupů je.. no, silně nedůvěryhodný. Nemluvě o té jejich laboratoři - biologicky radiaktivně kdovícovše ještě hazardního, jako bylo to tělo bez kůže, co jim tam jen tak polehává nezakryté v nezamčené laborce ve sklepě obyčejné vysoké školy plné studentů za vědomí úřadů???
To není scifi, to je prostě kravina.

A doufám že někdy někdo natočí nějaký pěkný steampunk :)
Tk Tk, Frigne už taky tak moc horečně nesleduji, hlavně ta herečka v hlavní roly je těžce nesympatická …
Street_cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Street_cz »

a co třeba nějaký krimi?
Safira Isil - 3.1.1121 popravena katovou sekyrou
Ramone, syn Anarchův - 27.10.1129 zemřel nepřízní osudu
ostatní upadli v zapomnění
Arto
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arto »

Wanting something does not give you the right to have it.
Vugi
Kontaktovat uživatele:

re

Příspěvek od Vugi »

Street_cz píše:a co třeba nějaký krimi?
Nepřekonaný: http://www.csfd.cz/film/237899-columbo/ :p)
Street_cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Street_cz »

Columbo a POirot je klasika :D ale tak mě zajímalo spíš něco méně z televize známého :)
Safira Isil - 3.1.1121 popravena katovou sekyrou
Ramone, syn Anarchův - 27.10.1129 zemřel nepřízní osudu
ostatní upadli v zapomnění
Vugi
Kontaktovat uživatele:

re

Příspěvek od Vugi »

Street_cz píše:Columbo a POirot je klasika :D ale tak mě zajímalo spíš něco méně z televize známého :)
Já teď stahuju tohle, co tu bylo včera http://www.csfd.cz/film/266512-imperium … ntic-city/ , krimi mě moc nebere, ale nevypadá to zle
Ghost
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ghost »

Není to krimi (tedy ne hlavně, státní bezpečnostní složky tam samozřejmě svou úlohu mají :))
Bratrstvo zabanovaných!
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

Street_cz píše:Columbo a POirot je klasika :D ale tak mě zajímalo spíš něco méně z televize známého :)
Vím že se opakuji, ale Dexter :megalol:
Vugi
Kontaktovat uživatele:

re

Příspěvek od Vugi »

Braenn píše:
Vím že se opakuji, ale Dexter :megalol:
Bomba 1 první série, hodně dobrá druhá a pak to upadá …
LindacpAG
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LindacpAG »

No, nevím jestli jsi viděl čtvrtou.. ale tam je podle mě nejlepší záporák seriálu.
Thildon Mellvin
<i>"That's not a test! That's asbestos." </i>
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

Upadá, ale zase se prudce zvedne ve čtvrté. A pátá je stejná pecka, ty věci okolo Lumen! Ve čtvrté sérii se mi zase hrozně líbily první dva díly s nevyspaným Dexterem, měly své nepopiratelné kouzlo a že to celkem chápu - snaha zvládat všechno naráz... Ale je fakt že od půlky 4. série Dexter nějak ztrácí vedení a do konce páté série v zásadě jen.. panikaří :)

Někdy na podzim má vyjít šestá, tak jsem zvědavá s čím se vytáhnou.
Alfray
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alfray »

Už to tady zaznělo, ale pro ty, kteří neviděli - Solomon Kane. Teď jsem se znova kouknul a pořád mě to bavilo, příjemný dark fantasy:).
acc.:skarbi
postavy: Luthor Waldenn
zuzuPD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zuzuPD »

Neměl by tu někdo doporučení na nějakej asijskej film? :smile:
Teď sem shlídnul Ying xiong (Hrdina), Muk gong (Souboj stratégů, Battle of Wits), Chi bi (Krvavé pobřeží) a Jianyu (Reign of Assassins) - všechno doporučuju, hlavně Battle of Wits z období válčících států a Chi bi, které znázorňuje slavnou bitvu o Rudé útesy z éry tří království :smile: Na hrdinovi a Jinayu někomu nesedne, že je to wuxia (zjednodušeně číňani létající vzduchem).
Hyperaktivní hlavně MUNI.
Odpovědět