Tak co, dozijeme se prvniho poradneho kontaktu s alienama? Libila by se jim Equilibrie?

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Proč by lidskou rasu chtěl někdo kontaktovat ?Street_cz píše:já si stejně myslím že v celém vesmíru... ne, to je špatně formulovaný, že v celé části vesmíru která je nám dostupná jsme jediní takto rozvinutí tvorové a pokud jsou ve vesmíru další, tak šance, že by se k nám dostali je nulová, protože buď nejsou natolik vyvinutí nebo jejich technologie (pokud vůbec nějakou mají) není tak sci-fi pwna jak si představujeme :)
¨George píše:Žádná dost vyspělá civilizace schopná dostat se až k nám by na nás nebyla zvědavá.. a už vůbec by něměli potřebu si nás podmaňovatStreet_cz píše:ze zvědavosti a z vůle podmanit si nás! :D(díky kulturní a nebo technologické vyspělosti).
Taky se to jmenuje StarGate: Atlantis, StarGate Destiny apod. a ne StarGate: Emanuela nebo StarGate: Zakňaktel a růže.Mourisson1 píše:Ono v StarGate do měli docela špatný....přišlo mi že si nadělali tím cestováním strašnejch problémů ;( nejdříb Go'auldi , pak replikátoři, Ori, wraithi, další replikátoři , a nakonec uvízli na Destiny :D sice dostali nějakou tu technologii (kterou stejně využili kvůli utajení jenom oni) ale těch nepřátel a ohrožen země? no pfff :D
nojo, ale to je pozorovani pouze clovecich kultur... :) zvirata nepocitam, ty prohravaj defaultne az na ojedinele heroicke vyjimky (Celisti :D)Nalk píše: tak při pohledu do dějin zjistíme, že setkání dvou kultur vede obvykle k určitému boji, ve kterém obvykle vítězí vyspělejší kultura.
No já sem si tohle myslel ještě před tím, než jsem pochopil nějaký E=mc^2 …, takže s jeho názorem můžu jen souhlasit, což se ovšem netýká většiny zbytku jeho práce, kterýmu nevěřím.Nalk píše:…