Hledání mušlí
Moderátor: Dungeon Master
-
steel_martin
- Kontaktovat uživatele:
Hledání mušlí
Mám čaroděje a s tim sem se pokoušel hledat mušle 100x a ani jednou (!) se mi nepodařilo nějakou najít a ani jednou jsem se nezlepšil... tak to má být?

Game ID: Reverend_Malthas
-
steel_martin
- Kontaktovat uživatele:
No tak holt sbírat mušle nebudu.. ani rejžovat, protože nemínim skončit v klepetech přerostlýho krabalabir píše:Mušle fungují dobře. Některé postavy se tím i docela dobře živily. Jen je to sakra náhoda a taky specialita na statistiky.
Asi se půjdu podívat za moře.. a rovnou postrašit či proklít nějakou tu hodnou dušičku
Game ID: Reverend_Malthas
Musle sou fakt tezky.. sem byl rad kdyz sem nasel tri nebo 4 za celou dobu co sem hral ;) Predevsim asi proto, ze sem mel moc ti to nepujde nebo tak nejak
Kdo vi na cem to zalezi ale maxovany hledani, vsimavost a vysoka dex a int nepomahalo no... a kdyz se neco blbe tezi, tak to, ze klikas pul hodiny a nevytezis nic (jako vopravdu 000 ne treba jeden ze 100 pokusu ale fakt nula), je celkem normalka :))
Nechcel som zakladat novy topic tak to dam sem.
Chcem sa spytat, ci dispozicie pre vykonavanie urcitej cinnosti ovplyvnuju aj cas, ktory je nutny pre jeden pokus.
Napr. Ryzovanie kamienkov mi pri priemernych dispoziciach trva 15 sekund, ci mi pri dobrych bude trvat 14 sekund ?.. a pod.
Dakujem za odpoved.
Chcem sa spytat, ci dispozicie pre vykonavanie urcitej cinnosti ovplyvnuju aj cas, ktory je nutny pre jeden pokus.
Napr. Ryzovanie kamienkov mi pri priemernych dispoziciach trva 15 sekund, ci mi pri dobrych bude trvat 14 sekund ?.. a pod.
Dakujem za odpoved.
myslím, že už se to tady řešilo:
viewtopic.php?p=3292#3292
viewtopic.php?p=3292#3292
Vše má své meze.
Petr Hrozný †, Vilém z Ofenburgu †, Voxeos - NPC, Jakub Poutník - M. I. A. / OFFLINE - NEDOSTUPNÝ
Petr Hrozný †, Vilém z Ofenburgu †, Voxeos - NPC, Jakub Poutník - M. I. A. / OFFLINE - NEDOSTUPNÝ