Kecaci odpadni, nesouvisly a s EQ nesouvisejici spam topic
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Taky cítíte ten pocit prázdnoty, když si tak rolujete stránkou fóra... a nad tím košem prostě není ta sekce? 

"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Já myslel, že tiefling je to samé, jak mula. Taky se dál množit nemůže ne?cybermisa píše:Ja jsem tiefling, ja se mnozit muzuWolf píše: Já jsem tedy proti!! Pryč s lidma!![]()

"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
Opatrně s těma smajlíkama...
Jak můžete být tak krutí - to nevíte jak vznikají?

Jak můžete být tak krutí - to nevíte jak vznikají?

Roma Spouštěč pro Equilibrii 2.0 NWN Camera mod Listování v PM
Get the ability to choose: (.Y.) (oYo) (.)(.) (*)(*) (o)(0)
Get the ability to choose: (.Y.) (oYo) (.)(.) (*)(*) (o)(0)
Tos mě dostal. 

Anade Be'lein – rozporuplná, (pro některé) nevypočitatelná, nedůvěřivá elfka za půl druhé platinky
We do what we must because we can.
O papoušcích…
We do what we must because we can.
O papoušcích…
Mě tak napadlo, (zcela mimo nebohé smajlíky), jak uklidnit Eq scénu. Že by mohlo jít zařídit takové CVC předplatné, jako to udělal Vetinari v Morporku s cechem zlodějů - buď aby se člověk vyhnul teroru, nebo naopak neutuchající nudě. Určitě by to ocenilo i dost hráčů plyšáků, sledujte mou myšlenku:
Na začátku roku by si člověk zaplatil třeba deset zlatých, strhnul si odhadem... deset až dvacet tisíc, podle levelu (samozřejmě), poslal screen danému evilákovi. Dostal by glejt (něco jako mají dárci krve, s poděkováním) a měl by na čas klid od nemilých překvapení:) Samozřejmě, pokud by na něj šáhl někdo jinej, mohl by si stěžovat a jeho evilák by si to šel s kolegou vyřídit!
Takhle by se v konečném důsledku mezi sebou mydlilo jen zlo.
Na začátku roku by si člověk zaplatil třeba deset zlatých, strhnul si odhadem... deset až dvacet tisíc, podle levelu (samozřejmě), poslal screen danému evilákovi. Dostal by glejt (něco jako mají dárci krve, s poděkováním) a měl by na čas klid od nemilých překvapení:) Samozřejmě, pokud by na něj šáhl někdo jinej, mohl by si stěžovat a jeho evilák by si to šel s kolegou vyřídit!
Takhle by se v konečném důsledku mezi sebou mydlilo jen zlo.
Naposledy upravil(a) Braenn dne 10. 2. 2011 5.02, celkem upraveno 2 x.