Jsou divní, že? :DzuzuPD píše:Braenn to nemyslela vážně?cybermisa píše:Probohy Braenn, on si Pipin bude myslet, ze to myslis vazne![]()
*nenápadně maže screen*
Kecaci odpadni, nesouvisly a s EQ nesouvisejici spam topic
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Pokud sem neutrál, mám extra slevu? … mohla bys to počítat jako pojištění a cena by se odvíjela od pravděpodobnosti toho, že ona situace konfliktu nastane... čímž bys taky vyrovnala poptávku s nabídkou a dosáhla maximální spokojenosti na obou stranách...Braenn píše:Hej! Jak nemyslela!
První tři plyšáci mají slevu!
30% sleva pro už jednou mnou zabité!
Za tři měsíce dopředu, jeden zdarma..
no tak lidi, nenechte se myšákem zviklat :( Jen závidí, že na to nepřišel první.

Sell drugs. Run guns. Nail sluts and fuck the law.
Kdepak.. to už moc komplikuješ. Neutrálům musí stačit myšlenka, že když budou mít plyšáci předplaceno, po kompak asi budeme moci jít... hm? :) Takže zvýšené riziko znamená žádné slevy. Je mi líto.George píše: Pokud sem neutrál, mám extra slevu? … mohla bys to počítat jako pojištění a cena by se odvíjela od pravděpodobnosti toho, že ona situace konfliktu nastane... čímž bys taky vyrovnala poptávku s nabídkou a dosáhla maximální spokojenosti na obou stranách...IMHO
Tak ok.. mě je to fuk, já jsem mimo nebezpečí... a i kdyby, tak budu jen rád... hra jako hra, hlavně, že to baví.…. já jen.. jako ekonom-amatér radím, jak bys to udělala nejlíp.… ale dělej si co chceš! až zhoříš, stěžuj si jiným.Braenn píše:Kdepak.. to už moc komplikuješ. Neutrálům musí stačit myšlenka, že když budou mít plyšáci předplaceno, po kompak asi budeme moci jít... hm? :) Takže zvýšené riziko znamená žádné slevy. Je mi líto.George píše: Pokud sem neutrál, mám extra slevu? … mohla bys to počítat jako pojištění a cena by se odvíjela od pravděpodobnosti toho, že ona situace konfliktu nastane... čímž bys taky vyrovnala poptávku s nabídkou a dosáhla maximální spokojenosti na obou stranách...IMHO

Sell drugs. Run guns. Nail sluts and fuck the law.
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Nemusí...teda pokud nedopadne jak Al Caponecybermisa píše:Mila Braenn, doufam, ze si uvedomujes, ze z vyexpneho se museji platit dane?

"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
Daně vybírá Anade.cybermisa píše:Mila Braenn, doufam, ze si uvedomujes, ze z vyexpneho se museji platit dane?

Anade Be'lein – rozporuplná, (pro některé) nevypočitatelná, nedůvěřivá elfka za půl druhé platinky
We do what we must because we can.
O papoušcích…
O papoušcích…
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
V tuto chvíli jsi spíš už mrtvola..jen to zatím nevíš... jenže pak vlastně projdeš avatarama a budeš prudit dál..a zas a zas a zas...
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
cybermisa píše:Ale dane budes platit taky …Aefar píše:Poskytnu za 3/4 výexpného ochranu proti vyděračům. Objednávky po PM
Nene, daně si zase vybere Anade.Aefar píše:Jasně... a co vydělám, dostanou chudí... jsem přeci hrdina

Anade Be'lein – rozporuplná, (pro některé) nevypočitatelná, nedůvěřivá elfka za půl druhé platinky
O papoušcích…
O papoušcích…
Tak co mi poradíte na volno v Praze zítra kolem 15:00 :-D ….na Staroměstském?
"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor