Sedmé Chlébské aneb … ? 20-22. květen
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
(Upozornění: snažím se dělat chytrého v oboru, kde mé znalosti končí tou páčkou na pípě.)
http://www.vycepnizarizeni.cz/2321-Narazece
Není podle tohohle seznamu stejný problém se Svijany i s Bernardem?
http://www.vycepnizarizeni.cz/2321-Narazece
Není podle tohohle seznamu stejný problém se Svijany i s Bernardem?
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Jelikož jsem se ptal já, rodilý Jižan!, tak proč ne. Ale spíš mi tenkrát šlo o webovky celé bo tak, což mi Braenn po tellu dodala.… ale nutno dodat, že reakční čas od komunikace, do zapracování na fóru... no má co zlepšovat 

"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
To je mapa ze stránek Chleba (www.chlebske.org) stará několik let, jen pro přehled - stačil ten první obrázek, ale mají to spolejený... pf, měla jsem vám tam hodit fotku chlébských stromů shora, vy.. googlemapsi!
Tady to máte, i pro blbé:

Tady to máte, i pro blbé:

No ja ani nevím, sotva vím jak to vůbec vypadá, ale někde jsem slyšel, že to je občas potřeba, když jedeš do tý Azije, do ňáký tý rozvojový země a tak. Se ptám, abych pak neměl nějaký problémy na hranicích :)George píše:Počkej... cože?! chceš říct, že vy už tam máte víza?!
P.S.: a máte kliku, že na tý lepší mapě máte i Jižák
Jo ták.. no vidíš a já myslel, že do rozvojových zemí víza nepotřebuješ... že jsou potřeba spíš, když se snažíš dostat do vyspělých (alá USA).. aby se zamezilo přísunu takových těch hadráků .. Ukrajinců, Pražáků.. a podobný chátry :)Woxa píše:No ja ani nevím, sotva vím jak to vůbec vypadá, ale někde jsem slyšel, že to je občas potřeba, když jedeš do tý Azije, do ňáký tý rozvojový země a tak. Se ptám, abych pak neměl nějaký problémy na hranicích :)George píše:Počkej... cože?! chceš říct, že vy už tam máte víza?!
P.S.: a máte kliku, že na tý lepší mapě máte i Jižák
Sell drugs. Run guns. Nail sluts and fuck the law.
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Inu Nalk hlásí šanci.. tak hmmm... prozatím řekněme 30%, že by dorazil.… Pravděpodobně by taky dojel Olík s Michallem, ale nechce se mi za ně řešit jaké jsou šance..jsme nestihli dneska nad tuplákem probrat
taktéž 30% :-)Braenn píše:Místa je dost, vejde se každý![]()
Ovšem co je 30% za pravděpodobnost, to si počkám..
"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
To je dočasná pravděpodobnost... pro mě není problém mít volný víkend.. zrovna tenhle víkend by asi i šel, ale ještě nevím co škola... po prvním týdnu nemůžu vůbec tušit, jak to bude dál vypadat atd. Kdybych zkrátka očividně nestíhal, tak bych nejel, když to budu zvládat, tak dám vědět.Braenn píše:Místa je dost, vejde se každý![]()
Ovšem co je 30% za pravděpodobnost, to si počkám..

To už zase vidím, jak půjdu 10Km pěšky z nějaké vedlejší vesnice a pak budu další dvě hodiny hledat tu chatu.. :D
Tvou šlechetnost poznají tví nepřátelé dříve, než se s nimi utkáš.
Gwynn Mediviere - Navrácen ze ztracena.
Nový portrét - http://www.ulozto.cz/10301739/gwyn-rar
Gwynn Mediviere - Navrácen ze ztracena.
Nový portrét - http://www.ulozto.cz/10301739/gwyn-rar