Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Za Aneirin děkuju moc Silme a Nicovi. Prošpikovaný krk v kombinaci s rýmečkou (nebo co to bylo) dokáže opravdu hodně pobavit. :))
Za Gwynna je to poměrně komplexnější. Přednostně děkuju hlavně Tonnymu, protože lepší nadřízený asi ani existovat nemůže, ale jinak děkuju všem, které poslední dobou ve městě potkávám a hraju s nimi. Hra se dá hodně užít, i když je člověk 9/10 hry ve městě. :)
Za Gwynna je to poměrně komplexnější. Přednostně děkuju hlavně Tonnymu, protože lepší nadřízený asi ani existovat nemůže, ale jinak děkuju všem, které poslední dobou ve městě potkávám a hraju s nimi. Hra se dá hodně užít, i když je člověk 9/10 hry ve městě. :)
Tvou šlechetnost poznají tví nepřátelé dříve, než se s nimi utkáš.
Gwynn Mediviere - Navrácen ze ztracena.
Nový portrét - http://www.ulozto.cz/10301739/gwyn-rar
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
U vsech dobrych bohu, tenhle vycvik jeste bude narocny. *vydechne*Sonnyx píše:Za Aneirin děkuju moc Silme a Nicovi. Prošpikovaný krk v kombinaci s rýmečkou (nebo co to bylo) dokáže opravdu hodně pobavit. :))
Ze ja s tou holkou nestastnou pred Aneirin radeji neuprchl :D
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
Díky Zlatuš a Robovi za dlouhý den... a jednomu nejmenovanému živlu za polechtání :)
Pokud by bylo potřeba doplnit ztracené knihy do knihovny, dejte vědět do PM.
Aktivní: Alariel Erna
Bejvávalo: Te'lyn (by Balrog) (by Niam - NSFW) | Ulrika | Ignatz
Ostatní: Ukládání logů a konverze screenshotů | Jak vyrobit portrét | Knihovna v Amfiberai
Ostatní: Ukládání logů a konverze screenshotů | Jak vyrobit portrét | Knihovna v Amfiberai
Jo, byla to sranda. Já celou dobu myslel, že jdeme na výlet a exkurzi, podívat se do další krásné lokace z knih a vyvrbilo se z toho.. zvracení.. :D
Hlavně ti dva teď ani nemůžou chápat, kam jsem vlastně pořádně zmiznul. :D
Ale díky objema.. hlavně za trpělivost.
Hlavně ti dva teď ani nemůžou chápat, kam jsem vlastně pořádně zmiznul. :D
Ale díky objema.. hlavně za trpělivost.
Tvou šlechetnost poznají tví nepřátelé dříve, než se s nimi utkáš.
- zlaticko71
Díky slečně Ulrice a mé ženušce Zlatce za nádherných pár ledových dní..zlaticko71 píše:Taky díky Robertovi za zajímavou výpravu a díky i Ulrice bylo to fajnplacidity píše:Díky Zlatuš a Robovi za dlouhý den... a jednomu nejmenovanému živlu za polechtání :). Další poděkování patří Brucíkovi za zpestření
A dík aj Brucíkovi.. ač nevim, za co vlastně děkuju.. asi za tu plavbu naznak břichem dolu :D
Robert Stratham - šťastně ženat se Zlatuškou a otec malé Katie a Toma Strathamových
Pleš +5 k přesvědčování
Pleš +5 k přesvědčování
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Díky za … jak to nazvat... večerní maraton U zdi, zakončený systémově neopileckým, ale krásně RP opileckým hovorem 

"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
- Mourisson1
- Kontaktovat uživatele:
:D v 16poprvý v bordelu :-) to má holt někdo dobrý rodiče :DD jojo luxusni rozhovor a krásná opilecká atmosférka :P a galliho rýmovačky dokonalý :-)
Lothias Cys'variana
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
My děkujeme, z obyčejného krátkého výletu vykřesat něco takového, to je věc. Z většiny setkání s Dietrichem mám neodbytný pocit vlastního herního břídilství, hehe. Nejlepší představitelná motivace zlepšovat a pilovat.Jon píše:Díky Verye a Serbitarovi za super hru. Škoda, že jsem musel končit, bavil jsem se :)
Serbitar Draga - Služebník Říše 1124 - 1199
Torwald Seveřan - cestu hledající
Torwald Seveřan - cestu hledající
Hehe souhlas. Bavila jsem se skvěle, díky Dietrichovi:)zdech píše:My děkujeme, z obyčejného krátkého výletu vykřesat něco takového, to je věc. Z většiny setkání s Dietrichem mám neodbytný pocit vlastního herního břídilství, hehe. Nejlepší představitelná motivace zlepšovat a pilovat.Jon píše:Díky Verye a Serbitarovi za super hru. Škoda, že jsem musel končit, bavil jsem se :)
"Tekuté písky POZOR!"
*koukne na svou mokrou botu *
"že by byly až tak tekuté?"
"no to asi ne"
Díky za trénink, i když byl docela dlouhý... ;)
jedna poznámka: při boji jsem stíhal sotva emotovat sebe a číst tlachání mých protivníků (a pak zavčasu zahlédnout "dost" :) ). Chtělo by to nějak domyslet chatování/rozprostření postav, když jich je u sebe víc na malém prostoru ;)
jedna poznámka: při boji jsem stíhal sotva emotovat sebe a číst tlachání mých protivníků (a pak zavčasu zahlédnout "dost" :) ). Chtělo by to nějak domyslet chatování/rozprostření postav, když jich je u sebe víc na malém prostoru ;)
Pokud by bylo potřeba doplnit ztracené knihy do knihovny, dejte vědět do PM.