Gender swapping
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Malá ukázka toho, jak se liší / neliší mužské a ženské myšlení
http://kecy.roumen.cz/roumingShow.php?file=my_mind.jpg

Roma Spouštěč pro Equilibrii 2.0 NWN Camera mod Listování v PM
Get the ability to choose: (.Y.) (oYo) (.)(.) (*)(*) (o)(0)
-
- Kontaktovat uživatele:
Je to už dlouhoBraenn píše: Melissima z Rizy,ačkoli tu trochu váhám, je to dlouho - veselá bardka a druhý člověk na mém seznamu. Magnumík válel!

No a jediný opravdový muž byl samozřejmě Tengawar

Naposledy upravil(a) magnumik dne 7. 3. 2011 12.29, celkem upraveno 1 x.
jako v jiném topicu? A musely by se vyjádřit i další holky, aby to nebylo jenom jednostranné:))Ghost píše:Pokud ty dvě otázky budou řešené odděleně - proč ne?Braenn píše:Nooo a když jsme u toho, zajímal by třeba pány názor žen/y (doufám v množné číslo) na "nejlépe sehraného chlapa chlapem", nebo spíše nejpřitažlivěji zahraného chlapa? :))
Naposledy upravil(a) Braenn dne 7. 3. 2011 12.46, celkem upraveno 1 x.
Hlavně musí ovládat 9. okruh!
Roma Spouštěč pro Equilibrii 2.0 NWN Camera mod Listování v PM
Jestli bod 1. a 3. vztahuješ na sebe, neváhej se ozvat a zapracujeme na bodu 2.Woxa píše:nejpritazlivejsi?
1. je bohaty
2. zena ho ma obtoceneho kolem prstu
3. je dobry milovnik a pokud mozno je i pohledny
ktera by odolala? :)

ale vážněji - bavíme se o hře:) Tady jsou ty priority přece jen.. jiné. Hlavně co se týče majetku:)) Pohlednost prakticky není a vše se smršťuje na styl, jakým někdo umí svou postavu druhému "napsat".
Jako z pohledu mužský postavy? No pokud bych hrál za postavu s takovejma touhama, rozhodně by hledal aspoň bisexuálního partneraBraenn píše:docela by mě zajímalo, jak si (ve hře) přitažlivého chlapa představují.. chlapi. Jestli je taky lehko dostupný a bisexuální. :DSkurkaa píše:Uděláme anketu, nepřitažlivější chlap hraný chlapem

Ale musí to být (nějaký mít) charakter, jinak by to asi nebylo ono.
Hyperaktivní hlavně MUNI.
-
- Kontaktovat uživatele:
Mě se vždycky líbily neobvyklý charaktery, takže pro mě jednoznačně Adalbert, Tengawar a Hyrdan... Adalberta myslím než se stal lektorem
na něm mě přitahovala ta skromnost, rozvážnost a schopnost reagovat... na Tengovi mě vždycky přitahovala neskutečná kreativita a zábavnost, no a Hyrdan vždycky uměl nádherně provokovat
spojte mi tyhle tři dohromady a stanu se bisexuálem 

Já budu trochu OT, ale nedá mi to
Když platí (z pohledu co největší množiny možných partnerů): bisexualita > (hetero ~ homo)
Co je myšleno tvrzením "rozhodně by hledal aspoň bisexuálního partnera"?

Když platí (z pohledu co největší množiny možných partnerů): bisexualita > (hetero ~ homo)

Pokud by bylo potřeba doplnit ztracené knihy do knihovny, dejte vědět do PM.
Aktivní: Alariel Erna
Bejvávalo: Te'lyn (by Balrog) (by Niam - NSFW) | Ulrika | Ignatz
Ostatní: Ukládání logů a konverze screenshotů | Jak vyrobit portrét | Knihovna v Amfiberai
Aktivní: Alariel Erna
Bejvávalo: Te'lyn (by Balrog) (by Niam - NSFW) | Ulrika | Ignatz
Ostatní: Ukládání logů a konverze screenshotů | Jak vyrobit portrét | Knihovna v Amfiberai
Ideálně tak, aby mohlo dojít k naplnění.. touhy (citové, né že ho někde čapne a... nebudeme rozvádětplacidity píše:Já budu trochu OT, ale nedá mi to![]()

Hyperaktivní hlavně MUNI.