Nepravidelné Pražské EQ srazy 2011

Vše ohledně plánovaných akcí, srazů a srázků.

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

I vy abstinující nekuřáčtí neznabozi. Člověk jednou, dvakrát nemůže, a místo aby jste nám zvedali u Andreje kredit, který se už hodil a bude v budoucnu hodit, míříte do předražené, snobské picošky :dry:
kokosak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kokosak »

No tak když nám to Braenn tak hezky schválila, tak tedy ve výše zmíněné picošce ve středu od 17:00
Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

:bleh:
maliarda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maliarda »

dorazím kolem 18:00
Rina
Donie
Fryn

Příspěvek od Fryn »

Dorazím podle stupně únavy.
"Asi zase zastřelím televizi, Featherstoneová..." Herr Starr, Preacher
Luelle

Příspěvek od Luelle »

škola do sedmi - jsem tam ;)
16? Tak to je v pohodě
Fryn

Příspěvek od Fryn »

Co byste řekli tomu, kdyby se obvyklé středeční srazy příští týden přesunuli na pátek ? Rozhodně by to prospělo těm co se nebojí alkoholu a mimo to by to bylo spojeno s jednou (životní) událostí :smile: . Jako místo konání bych viděl už otestovanou hospodu u Kroužku, co vy na to ?
kokosak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kokosak »

Fryn píše:Co byste řekli tomu, kdyby se obvyklé středeční srazy příští týden přesunuli na pátek ? Rozhodně by to prospělo těm co se nebojí alkoholu a mimo to by to bylo spojeno s jednou (životní) událostí :smile: . Jako místo konání bych viděl už otestovanou hospodu u Kroužku, co vy na to ?
No, pátek, pátek *tváří se ne zrovna moc nadšeně*. A copak že je to za životní událost, že je nutno se ožrat? :shades:
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

Fryn se žení!
Fryn

Příspěvek od Fryn »

Braenn píše:Fryn se žení!
Teď ještě dodej, že jsi oddávající a už to bude vyzrazeno komplet … *trestá ji naprosto zaslouženě polštářem po hlavě*.

Kokosák: Tak ožrat se nutno není (není to ani podmínkou), jen v pátek se přece jen popíjí s mnohem lepším pocitem, že na druhý den nehrozí povinné vstávání do práce (pro většinu). Druhý důvod je ten, že právě pátek příštího týdne může tomu sezení a popíjení dodat hlubší smysl. Aspoň z mého pohledu :smile: . Jednoduše, je to připomínací den, že jsem zase o rok starší a mě tak napadlo to spojit se srazem, který se obvykle páchá ve středu. Budu sice slavit ještě doma o týden později, ale rád bych zašel někam i s pár lidma co znám kolem Eq tady v Praze. Nic velkého, pojaté spíš jako obvyklé srazy ve středu, s tím, že je to v jiný den a to že se pije více, se může hezky svádět na něčí narozeniny (btw. jestli se jedna osoba bude přesně držet stanoveného termínu, tak ten důvod k oslavě bude dvojnásobný).
Myrpa

Příspěvek od Myrpa »

Fryn se žení! Jdeme se ožrat!! A pánové, kdybyste ji viděli! To je kus! Gratuluju, Fryne!!!

Já se žením ten další pátek pak.
Fryn

Příspěvek od Fryn »

Myrpa píše:Fryn se žení! Jdeme se ožrat!! A pánové, kdybyste ji viděli! To je kus! Gratuluju, Fryne!!!

Já se žením ten další pátek pak.
*na Myrpu bere speciální polštář, těžký a neprodyšný*
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

Ten pátek potom se kolektivně bere na bitvě, ne?:)

Ale došla bych popít na Fryna! Hlavně včas zarezervuj. Ztropíme trochu ostudy, zazpíváme ruskou hymnu rusům u vedlejšího stolku.. zkrátka, jako obvykle :megalol:
Myrpa

Příspěvek od Myrpa »

Braenn píše:Ten pátek potom se kolektivně bere na bitvě, ne?:)

Ale došla bych popít na Fryna! Hlavně včas zarezervuj. Ztropíme trochu ostudy, zazpíváme ruskou hymnu rusům u vedlejšího stolku.. zkrátka, jako obvykle :megalol:
Ano. Mír se stvrdí kolektivním šnatkem přeživších.

Já, jako rodilý Karlovarák se naučím ruskou hymnu konečně. A Můžeme dát Frynovi na svatbě hobla?
Fryn

Příspěvek od Fryn »

Myrpa píše: … A Můžeme dát Frynovi na svatbě hobla?
Fryn se rozhodne až podle toho, jak moc bude přesvědčen, že toho hobla jeho okolí svede provést bez škodlivých následků na jeho osobě.
A s tou svadbou bych se tolik neoháněl, ještě pořád je šance, že se to hezky ututlá a zůstane to překvapením (tak jak bylo v plánu než si tu někdo začal neuváženě pouštět ústa na špacír).
kokosak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kokosak »

No, zatím v kalendáři na pátek nic nemám, ale visí mi tady několik záležitostí... no, zkrátka a dobře, ode mne opatrné "ano". Tedy, "ano" na akci, nikoli jako odpověď, beru-li si Fryna za manželku :shades:
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

Fryn píše:A s tou svadbou bych se tolik neoháněl, ještě pořád je šance, že se to hezky ututlá a zůstane to překvapením (tak jak bylo v plánu než si tu někdo začal neuváženě pouštět ústa na špacír).
Víš jak je to s pomluvami! Není nad to, uvést věc veřejně na pravou míru pěkně nahlas, zřetelně a bez vytáček, než se k tobě přes tři hlavy a kolik zatáček dostane, že místo svatby zapíjíš rakovinu prostaty.
Každopádně, já s tím teda počítám a doufám, že Kroužci už jsou zarezervovaní. Za svého muže neručím, víme jak to s ním je:), Sam říkal že by taky došel *kouká tím směrem*, Drake taky kýval, Myrpa, Kokos, Alex... písnu Rině, Anaďák taky snad že se ten víkend míjí v Pze (ale to možná mystifikuji:), tož z toho možná bude docela povedená oslava! Zapijem narozky i svatbu zaráz.
maliarda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maliarda »

Myslím, že by to šlo :)
Rina
Donie
Ghost
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ghost »

Já se taky objevím :)
Bratrstvo zabanovaných!
Fryn

Příspěvek od Fryn »

kokosak píše:… Tedy, "ano" na akci, nikoli jako odpověď, beru-li si Fryna za manželku :shades:
No, nikdo takovou otázku nepoložil, ale … určitě je tvá účast očekávána.

Rezervačka je zajištěna. Jen se trochu zvedne hranice max. počtu lidí (vidím, že to trochu narostlo i nad číslo které jsem původně očekával), což není problém, protože konečný stav návštěvníků se měl podle dohody upřesňovat později.
Braenn píše: … Zapijem narozky i svatbu zaráz.
Svadby, když už jsi to celé vytrousila tak nezapomeň i na Myrpu.
Odpovědět